07/02/2012 23:20
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה היפה גאה בך!!!!התגעגעתי חבל שלא הגעת למפגש היו רואים כמה את יפיפיה ובטח עכשיו אחריי ירידה מדהימה את פשוט מחוננת ובטוחה אני שעד פסח את פצצה אמיתית נשיקות אהובה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2012 23:14
 1103 Posts: 5022
|
קרנושה יקרה שאפו על שהישלת שני קילו שלמים ממשקלך. את אלופה. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2012 23:05
 קרנושה Posts: 3420
|
וסליחה מכולן שלא הצלחתי להגיע אתמול..אבל מבטיחה להיות רזה יותר במפגש הבא חצי הכוס המלאה או לא?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2012 23:04
 קרנושה Posts: 3420
|
היום הזה תמיד מושלם כי הוא מסתיים אצל מירי. אני באה רוב הזמן עם חשק וכשבלעתי (כבר באמת שלא קורה) אז בלי חשק אבל מגיעה ומתיצבת ללשכה. היום הייתי סופר סופר עמוסה ועסוקה ופתאום קלטתי שהשעה 18.30 שקעתי לתוך עבודה ולא שמתי לב שהיום עף..והנה הגיע הרגע לצאת מהר למירי כדי להרוויח אותה לכמה דקות לפני שכולם באים זו זכות... ואני עולה על הברזל, והיא אומרת לי שירדתי 2 ק"ג, אני כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךך שמחה! עוד חצי קטן וזו תהיה עשירייה ולפסח אני בטוח מגיעה עם עוד 2-3 פחות! עכשיו עוד מאמץ, עוד פוש ועוד קצת..רק בשביל האושר השמיימי הזה. עכשיו אני גאה בעצמי שכולם בלעו קיורטוש ישבתי עם כוס תה מתוק והחיים יפים יפים. שווה הכל. אז אלו הן הבחירות שלי, תבחרו גם אתם לשמוע את ההרצאה השבועית המדהימה...מירי נראית פיצוץ, בחיים שלי לא האמנתי שאדם יכול ללכת ולהשתבח מרגע לרגע בצורה שכזו, אז שאפו ענק לה, מחיאות כפיים סוערות ובעיקר ים של נישוקים ואהבה. מודל חיקוי? ה-דבר!!! אני בוחרת בה כל יום וזו הבחירה הכי טובה שעשיתי לחיים שלי. אני מוכנה לוותר על הכל. ולו רק בשביל להיות קטנה יותר במימדים. וזה קורה לי!!! כאן בבית הספר הזה. האושר הוא...2 שנושרים! מירוש אהובתי, אוהבת אותך מוצ'ו♥את האחת והיחידה. the one & the ONLY one
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|