הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » 2 ק"ג של אושר שמיימי:)

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/02/2012 23:20

דרך המלך
דרך המלך
קרנושה היפה
גאה בך!!!!התגעגעתי חבל שלא הגעת למפגש היו רואים כמה את יפיפיה ובטח עכשיו אחריי ירידה מדהימה את פשוט מחוננת ובטוחה אני שעד פסח את פצצה אמיתית
נשיקות אהובה סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
07/02/2012 23:14

1103
1103
קרנושה יקרה
שאפו על שהישלת שני קילו שלמים ממשקלך.
את אלופה.
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
07/02/2012 23:05

קרנושה
קרנושה
וסליחה מכולן שלא הצלחתי להגיע אתמול..אבל מבטיחה להיות רזה יותר במפגש הבאsmile חצי הכוס המלאה או לא?
0 קישור קבוע (Permalink)
07/02/2012 23:04

קרנושה
קרנושה
היום הזה תמיד מושלם כי הוא מסתיים אצל מירי. אני באה רוב הזמן עם חשק וכשבלעתי (כבר באמת שלא קורה) אז בלי חשק אבל מגיעה ומתיצבת ללשכה.
היום הייתי סופר סופר עמוסה ועסוקה ופתאום קלטתי שהשעה 18.30 שקעתי לתוך עבודה ולא שמתי לב שהיום עף..והנה
הגיע הרגע לצאת מהר למירי כדי להרוויח אותה לכמה דקות לפני שכולם באים זו זכות...
ואני עולה על הברזל, והיא אומרת לי שירדתי 2 ק"ג, אני כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךך שמחה! עוד חצי קטן וזו תהיה עשירייה ולפסח אני בטוח מגיעה עם עוד 2-3 פחות!
עכשיו עוד מאמץ, עוד פוש ועוד קצת..רק בשביל האושר השמיימי הזה. עכשיו אני גאה בעצמי שכולם בלעו קיורטוש ישבתי עם כוס תה מתוק והחיים יפים יפים. שווה הכל.

אז אלו הן הבחירות שלי, תבחרו גם אתם לשמוע את ההרצאה השבועית המדהימה...מירי נראית פיצוץ, בחיים שלי לא האמנתי שאדם יכול ללכת ולהשתבח מרגע לרגע בצורה שכזו,
אז שאפו ענק לה, מחיאות כפיים סוערות ובעיקר ים של נישוקים ואהבה. מודל חיקוי? ה-דבר!!! אני בוחרת בה כל יום וזו הבחירה הכי טובה שעשיתי לחיים שלי. אני מוכנה לוותר על הכל.
ולו רק בשביל להיות קטנה יותר במימדים. וזה קורה לי!!! כאן בבית הספר הזה. האושר הוא...2 שנושרים!

מירוש אהובתי, אוהבת אותך מוצ'ו♥את האחת והיחידה. the one & the ONLY one
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » 2 ק"ג של אושר שמיימי:)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!