07/02/2012 08:43
 dany Posts: 19819
|
נכון
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אין מצב............ רק קצת מזג האוויר ישתפר וגם מזג הבריאות ואני מגיעה אקורדיאון כתב: dany כתב: ושוב תודה מתגעגעת אקורדיאון כתב: דנושה מאחלת לך את כל הטוב שיבוא עכשיו הוא בצרורות. גם אני ממש. והפוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2012 05:34
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אין מצב............ רק קצת מזג האוויר ישתפר וגם מזג הבריאות ואני מגיעה אקורדיאון כתב: dany כתב: ושוב תודה מתגעגעת אקורדיאון כתב: דנושה מאחלת לך את כל הטוב שיבוא עכשיו הוא בצרורות. גם אני ממש. והפוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2012 05:32
|
אין מצב............ רק קצת מזג האוויר ישתפר וגם מזג הבריאות ואני מגיעה
אקורדיאון כתב:
dany כתב: ושוב תודה מתגעגעת אקורדיאון כתב: דנושה מאחלת לך את כל הטוב שיבוא עכשיו הוא בצרורות. גם אני ממש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2012 05:31
|
dany כתב:
ושוב תודה מתגעגעת אקורדיאון כתב: דנושה מאחלת לך את כל הטוב שיבוא עכשיו הוא בצרורות. גם אני ממש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2012 05:30
|
ושוב תודה מתגעגעת
אקורדיאון כתב:
דנושה מאחלת לך את כל הטוב שיבוא עכשיו הוא בצרורות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2012 05:29
|
דנושה מאחלת לך את כל הטוב שיבוא עכשיו הוא בצרורות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/02/2012 04:44
|
תודה לאל יש הטבה אצלי............ ואני כבר מצפה ליום שאוכל להגיע.......... חחחחחחחחחחחח כבר אמרתי לכן ת"א אצלי זה ממש חו"ל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 19:31
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
תודה אבל יש רגע של שבירה לכל אחד................. חושקת שפתיים ואומרת שיבואו ימים טובים יותר ..............חייבים!!!!!!!!!!!!!!! הסמויה כתב: אוףףףףףףףף באמת הצרות נחתו עליך בצרורות אבל אני גם יודעת שאת אישה חזקה ויודעת שיגיעו ימים טובים הרבה יותר
דנ י'לה הם כבר מפלסים את דרכם לכיוון טבעון שלוחות לך המון חיבוקים לחיזוק ורק בשורות טובות בקרוב ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 18:51
 1103 Posts: 5022
|
דני יקירתי אני מצטערת שלא יכולת להגיע היום ומקווה שמצב הברך הולך ומשתפר והכאבים הולכים ופוחתים. אני בטוחה שיהיו עוד מפגשים בתקווה שכולם יהיו נוכחים מלווים בצילומים למזכרת. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 14:44
 ענת Posts: 3849
|
דנילה נוכחותך הורגשה היית חסרה לנו מקווה שאת יותר טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 13:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
במפגש הבא חברות יקרות, יהיה בסדר ונצליח לארגן משהו שיתאים לכולנו ונתפלל שלא יהיו שינויים ברגע האחרון. קרולין כתב:
דנושה יקרה שלנו, היית חסרההההההההההההההההה מאד, כך גם סמויה ושאפתנית יקרות ,חבל שלא ניפגשנו... לא נורא ב"ה במיפגש הבא.... נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 13:25
|
ברור שיהיה מפגש נוסף אין לי כל ספק. מה שלומך? האם כבר עברו מכאוביך?
קרולין כתב:
דנושה יקרה שלנו, היית חסרההההההההההההההההה מאד, כך גם סמויה ושאפתנית יקרות ,חבל שלא ניפגשנו... לא נורא ב"ה במיפגש הבא.... נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
 קרולין Posts: 6651
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
אין לי שום כוונה להמשיך עם אותה פיזיוטרפיסתית, אברר על הידרותרפיה שיש גם בטבעון, נראה לי הכי טוב במים. ולגבי הנסיעה נקווה שיהיה איזה החזר ואולי נוכל לתכנן משהו אחר, כי הטיול היה לכבוד יום ההולדת 18 של הנכדה סיום התיכון והגיוס והיא מאד עצובה.
1103 כתב:
dany כתב: בוקר טוב יקירותי אכן הצרות באות בצרורות ביליתי אתמול בבית חולים עם בעלי............ בדיקות מבדיקות שונות, גם ביופסיה.... שלא יהיה משעמם, עירויי ברזל.......... הופך להיות ערפד........ אולטרה סאונד בקיצור שמייח. העיקר שימצאו............ ושיעזרו.............. ואני עם הברך הדפוקה שלי........ בגודל של פיל. עושה מסאזים עם וולטארן, לוקחת אדקס, שמה ברכית.......... וגונחת כמו זקנה בת 100........ אבל יש עוד דובדבן בקצפת................ זוכרות את הטיול המיועד באפריל לפריז..................חחחחחחחחחחחחחח החברה פשטה את הרגל.............. נקווה שאולי נוציא משהו מהכסף, כי נסיעה כנראה כבר לא תהייה. אז ככה אין רגע דל............ שתהייה לכן היום פגישה נפלאה ..........תצלמו ותעלו לפייס. נשיבוקים ואוהבת אתכן דני יקירתי אני מקווה שימצאו את הבעיה הרפואית של בעלך בהקדם כדי שיוכל לקבל את הטיפול המתאים.אולי כדאי לך להחליף את הפיזיוטרפיסטית כדי לשפר את מצבך. לפני שנים נסענו לטיול מאורגן דרך חברת נסיעות בשם "מליה".תוך כדי הטיול נעשו הרבה טעויות שבעקבות אותו טיול,קיבלנו את כל הכסף ששלמנו בחזרה. לימים החברה פשטה את הרגל למזלינו אנחנו לא נפגענו מכך.אני מקווה שבמידה ושלמתם על הנסיעה הכסף יוחזר לכם. בריאות בריאות בריאות היתר יבוא לבד נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 13:23
|
תודה אבל יש רגע של שבירה לכל אחד................. חושקת שפתיים ואומרת שיבואו ימים טובים יותר ..............חייבים!!!!!!!!!!!!!!!
הסמויה כתב:
אוףףףףףףףף באמת הצרות נחתו עליך בצרורות אבל אני גם יודעת שאת אישה חזקה ויודעת שיגיעו ימים טובים הרבה יותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 13:22
|
אכן שילמנו, נקווה שבכל זאת יהיה איזה החזר.............
בלונדה.... כתב:
dany כתב: בוקר טוב יקירותי אכן הצרות באות בצרורות ביליתי אתמול בבית חולים עם בעלי............ בדיקות מבדיקות שונות, גם ביופסיה.... שלא יהיה משעמם, עירויי ברזל.......... הופך להיות ערפד........ אולטרה סאונד בקיצור שמייח. העיקר שימצאו............ ושיעזרו.............. ואני עם הברך הדפוקה שלי........ בגודל של פיל. עושה מסאזים עם וולטארן, לוקחת אדקס, שמה ברכית.......... וגונחת כמו זקנה בת 100........ אבל יש עוד דובדבן בקצפת................ זוכרות את הטיול המיועד באפריל לפריז..................חחחחחחחחחחחחחח החברה פשטה את הרגל.............. נקווה שאולי נוציא משהו מהכסף, כי נסיעה כנראה כבר לא תהייה. אז ככה אין רגע דל............ שתהייה לכן היום פגישה נפלאה ..........תצלמו ותעלו לפייס. נשיבוקים ואוהבת אתכן אוייי דנילה אני מאחלת לך רק בשורות טובות!!! ולגביי הנסיעה שילמתם כבר את כל הכסף?????בל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 08:13
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
בוקר טוב יקירותי אכן הצרות באות בצרורות ביליתי אתמול בבית חולים עם בעלי............ בדיקות מבדיקות שונות, גם ביופסיה.... שלא יהיה משעמם, עירויי ברזל.......... הופך להיות ערפד........ אולטרה סאונד בקיצור שמייח. העיקר שימצאו............ ושיעזרו.............. ואני עם הברך הדפוקה שלי........ בגודל של פיל. עושה מסאזים עם וולטארן, לוקחת אדקס, שמה ברכית.......... וגונחת כמו זקנה בת 100........ אבל יש עוד דובדבן בקצפת................ זוכרות את הטיול המיועד באפריל לפריז..................חחחחחחחחחחחחחח החברה פשטה את הרגל.............. נקווה שאולי נוציא משהו מהכסף, כי נסיעה כנראה כבר לא תהייה. אז ככה אין רגע דל............ שתהייה לכן היום פגישה נפלאה ..........תצלמו ותעלו לפייס. נשיבוקים ואוהבת אתכן
דני יקירתי אני מקווה שימצאו את הבעיה הרפואית של בעלך בהקדם כדי שיוכל לקבל את הטיפול המתאים.אולי כדאי לך להחליף את הפיזיוטרפיסטית כדי לשפר את מצבך. לפני שנים נסענו לטיול מאורגן דרך חברת נסיעות בשם "מליה".תוך כדי הטיול נעשו הרבה טעויות שבעקבות אותו טיול,קיבלנו את כל הכסף ששלמנו בחזרה. לימים החברה פשטה את הרגל למזלינו אנחנו לא נפגענו מכך.אני מקווה שבמידה ושלמתם על הנסיעה הכסף יוחזר לכם. בריאות בריאות בריאות היתר יבוא לבד נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 07:51
 הסמויה Posts: 2467
|
אוףףףףףףףף באמת הצרות נחתו עליך בצרורות אבל אני גם יודעת שאת אישה חזקה ויודעת שיגיעו ימים טובים הרבה יותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 07:15
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
בוקר טוב יקירותי אכן הצרות באות בצרורות ביליתי אתמול בבית חולים עם בעלי............ בדיקות מבדיקות שונות, גם ביופסיה.... שלא יהיה משעמם, עירויי ברזל.......... הופך להיות ערפד........ אולטרה סאונד בקיצור שמייח. העיקר שימצאו............ ושיעזרו.............. ואני עם הברך הדפוקה שלי........ בגודל של פיל. עושה מסאזים עם וולטארן, לוקחת אדקס, שמה ברכית.......... וגונחת כמו זקנה בת 100........ אבל יש עוד דובדבן בקצפת................ זוכרות את הטיול המיועד באפריל לפריז..................חחחחחחחחחחחחחח החברה פשטה את הרגל.............. נקווה שאולי נוציא משהו מהכסף, כי נסיעה כנראה כבר לא תהייה. אז ככה אין רגע דל............ שתהייה לכן היום פגישה נפלאה ..........תצלמו ותעלו לפייס. נשיבוקים ואוהבת אתכן
אוייי דנילה אני מאחלת לך רק בשורות טובות!!! ולגביי הנסיעה שילמתם כבר את כל הכסף?????בל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2012 06:11
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|