06/02/2012 06:16
 dany Posts: 19819
|
איזהו הגיבור הכובש את יצרו ואין על התחושה הנפלאה של ניצחון. הידד וכל הכבוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2012 14:54
 1103 Posts: 5022
|
המורה יקרה כל הכבוד זו הדרך להצלחה,זאת נקראת שליטה. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2012 14:49
 MORIEL Posts: 40
|
הרגעים הקטנים שמציפים אותנו באושר אין דבר יותר מספק מטיול ששמרת בו על האוכל!! פשוט תענוג!! פתיחה מושלמת לשבוע מוצלח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2012 13:32
 רייצ'ל Posts: 1323
|
תלמידה מחוננת כל הכבוד לך רק ככה מצליחים בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2012 08:33
 שאפתנית Posts: 8392
|
זכית בתענוג כפול, נהנית בטיול ושמרת על שליטה מלאה באוכל שפשוט מרוממת את הנפש והרוח. נשמע שיהיה לך סוף שבוע מדהים אז נאחל לך גם שבוע כזה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2012 06:43
 הסמויה Posts: 2467
|
נהדרת , מחוננת , כיף להיות בשליטה מאחלת לך שבוע נפלא ומקווה שגם לך יסתדר להגיע מחר לפגישה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2012 06:31
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מורה יקרה כל הכבוד על השליטה!!! וכמובן שאין כמו הארץ שלנו.. שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2012 04:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מה שנקרא סוף שבוע רגוע מהנה ובשליטה. כיף לפתוח כך שבוע חדש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2012 23:46
 המורה Posts: 374
|
איזה סופ"ש . יום שיש בבוקר נסעתי לצפון , לצימר באזור הגליל אבל..... הפעם הכנסתי את הרגל לאוטו ונסתם לי הלוע!!! עצרנו בכביש שש וקניתי יוגורט עם פירות , דבש וברנפלקס זה מספיק לי לבוק וביניים גם יחד. הגענו לצימר ושם ישבתי בשקט בארוחת הצהריים ואכלתי בעיקר ירקות. בערב התפנקתי במסעדה על דג דניס וביקשתי מהמלצרית במקום תפו"א סלט ענקי. טוב עד לכאן ענייני האוכל שהמשיכו גם ביום השני נפלא!! עלינו לחרמון ואז היה פקק נוראי יצאתי מהאוטו , בלי הרבה מחשבה , קראתי לחברתי מהרכב השני והתחלנו לצעוד את העליות בדרך לחרמון. איזה הליכה ברגל מדהימה. נוף מושלג, הרים , מזג אויר מצויין. ושריפת קלוריות שעוד יותר סתמה לי את הלוע. אתן קולטות שעתיים ורבע הליכה למרגלות החרמון!!!! הם (הגברים עם הילדים) עוד הגיעו אחרינו לקופות. טיול - אז חייבים לקנות דבר מזון מפנק, עצרנו בדרך חזרה במפל סהר ושם קניתי תפוחים מדהימים לארוחת הבוקר הנפלאה של מירי. כל הטיול חשבתי על התפוחים האלה... היו שם גם מלא ריבות שאני אוהבת מאד... אבל לא עניין אותי : זה לא בשבילי!! קצת פולים לדרך ובזה נגמר הסיפור לפינוקי המזון. בדרך חזרה עצרה אצל אחי היקר והאהוב ברמת ישי ושם מיד נשאלתי : " רזית איזה יופי ". סיפרתי לגיסתי על מירי , גם היא מורה , האמת שרציתי לספר לה על השיטה מזמן כי ידעתי שהיא תתחבר. בקיצור לסיום גם קיבלתי קצת מחמאות. חיכיתי כ"כ לרגע שאוכל לכתוב לכן. שכחתי לקחת את הלפטופ, ובאייפון צפיתי בהודעות שלכן . הגעתי לבית מסודר ונקי, העוזרת הייתה אתמול , אז זה בכלל כייף. עובדה זו הקלה עליי בפירוק החפצים. תודה על הקריאה , מקווה שנהניתן, אני נהניתי מאד, היה לי סופ"ש נפלא. ושוב חבל שלא אפגוש אתכן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|