04/02/2012 19:21
 מיכיק Posts: 159
|
כפי שכבר דווחתי מגיעה לת"א ברביעי ליום פינוק עם ביתי , פגישה אצל מירי, מוזאון, הצגה בערב (תאטרון גשר). יושבת עכשיו על רשימת תבשילים להכין למפונקת שלנו. מספרת לכן כי מכינה קציצות אפויות. (כמה אוהבת קציצות מטוגנות, רק מכירה את הטעם כי) .. הפנמתי ......ואח"כ מבשלת ברוטב, ושאר תבשילים שביתי אוהבת דלי קלוריות, בלי שמן בכלל. אגב מאד אוהבת תבשילים עם בצל "מטוגן ". הטיפ שלי - משחימה בלי שמן ,ושמתחיל להשחים מטפטפת כל פעם מעט מים שלא ישרף. ירקות מוקפצים, גם כאן לחסוך במעט שמן מכניסה לווק את כל הירקות מערבבת דקה שתיים שמה מכסה ומרככת את הירקות במין אידוי כזה. טעים כמו מוקפץ. שיהיה שבוע נפלא לכולנו ומקוה שפחות קר. אצלנו רוחות וקר מאד. מיכל
|