הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שלום יקירותי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/02/2012 07:11

בלונדה....
בלונדה....
dany כתב:
אז ככה לא נעלמתי, היה לי שבוע מטורף וכבר רמזתי על כך באיזה פוסט......... המון המון בעיות וצרות עם הבעל, כמובן בריאות לא משהו אחר.
רצנו כל השבוע מרופא לרופא ומבית חולים למרפאות, ובין כל זה גם הדאגה לחמי, לבן, לקטנה, לבית......... רגע שכחתי את עצמי.............אז התשלום הגיע ובגדול הרגל שמאל גדלה לגודל של בית, אני לא יכולה לעמוד עליה בכלל, כאבי תופת למרות משככי כאבים.
ומחר על הבוקר שום צריכים להיות בבית חולים כרמל להמשך בדיקות לבעלי........... עדיין לא יודעת איך אעשה זאת אולי אבקש מהבן לקחת יום חופש ולקחת אותו כי לא ברור לי אם אוכל לעמוד על הרגל.ובוודאי לא להתרוצץ.
אז אני כנראה מודיעה כרגע בכאב לב כבד שיש מצב שלא אוכל להגיע ביום שני לת"א, אני ממש מצטערת וכואב לי בנשמה לא להתראות אחרי שתכננו את זה כל כך הרבה זמן.
שוב מבקשת את סליחתן אהובותי, כל כך רציתי להגיע ולהיפגש וזה כנראה לא יוצא לפועל.
upset

דנילה יקרה
רק עכשיו אני קוראת את הפוסט שלך משום מה כנראה פיספסתי אותו.
קטדם.כל אני מאחלת לך המון בריאות ותשמרי על עצמך.
בין כל הבלאגן מסביב את חייבת גם לדאוג לדני.
אני ממש מקווה שהכל יסתדר עם בעלך ושהוא ירגיש טוב.
ממש מבאס שלא תוכלי להגיע היום אחרי שזה תוכנן כל כך הרבה זמן...
אבל בריאות קודמת.לכל.
לא נורא בטוחה שיהיה עוד מפגש...
שיהיה לך יום טוב והמון בריאותתת
0 קישור קבוע (Permalink)
06/02/2012 06:19

dany
dany
תודה יקירותי על כל האיחולים והברכות אני יודעת שהם מגיעים מלב אוהב וחם.
שאין דברים כאלו ז"א יש וזה כאן בפורום הזה המקסים.
ברור שיהיו עוד מפגשים וברור שעוד נתראה. ואני באמת מקווה לימים קלים יותר.
אוהבת מאד
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2012 13:25

רייצ'ל
רייצ'ל
דני יקרה,
ראשית בריאות לך ובן זוגך
המפגשים לא בורחים יהיו עוד כאלו
שימרי על עצמך
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2012 11:20

יולי
יולי
היי דני,
אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר ושהכל מסביב יותר טוב. העיקר הבריאות, כמובן, ,אם תגיעי אשמח לראותך, ואם לא- העיקר הבריאות כי זה הכי חשוב ומקסימום ניפגש במפגש הפורום הבא.
יום טוב,
ורפואה שלמה,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2012 08:38

שאפתנית
שאפתנית
דני הכי חשוב זה הבריאות ולכן אני מקווה שמצב הרגל ישתפר וכמובן שבעלך ירגיש טוב יותר ויבוא מזור לכל בעיות הבריאות.
לא נורא אם לא תגיעי למפגש, זה מובן ומקובל. אנחנו מן הסתם נקבע עוד תאריכים (להזכירך גם אני לא מגיעה למפגש) אבל כדי שנקבע תאריכים כאלה את צריכה להיות בריאה ולכן זה מה שיעמוד בראש מעינייך עכשיו.
תרגישי טוב יקירתי!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2012 18:20

חיוך מהלב
חיוך מהלב
דני היקרה, לעולם לא אשכח כיצד עודדת אותי בימים פחות טובים. אני מקווה שקודם כל תטפלי בעצמך אחרת לא תוכלי לעזור לאישך.... גשי להיבדק ברגל, זה חשוב כדי שתוכלי להיות לעזר לאחרים עלייך להיות במיטבך. אני מתפללת כל יום שאני אוכל לתת לאחרים ולא ליפול למעמסה על אף אחד אף פעם. לתת פרושו לקבל בעיני. אני אחרי 3/4 יום עם התאומות המקסימות, הפעם הן ישנו אצלנו. צריכות להתרגל, כי בקרוב אמא שלהן הולכת ללידה בע"ה ואנו ניקח אותן אלינו. האושר הגדול היה כל הזמן אבל בסוף הביקור זכיתי לנשיקה. זה דבר חדש שהן יודעות לתת נשיקה ממש. עד כה אני מלאה באהבה וברכות הנשיקה. חיבוק ונשיקה יכולים לבנות עולמות ממש לדעתי.
אני מקווה שכל הבדיקות של בעלך יצאו מצוינות והכל יבוא על מקומו בשלום. חבל שאת לא באה לקבוצה של לוינסקי בימי ג', כי מאד הייתי רוצה לפגוש אותך. אבל, נסי נסי בכל כוחך לחשוב על הכוס המלאה. אני כל לילה לפני שנרדמת משתדלת לא להירדם לפני שאודה לבורא עולם לפחות על 4 דברים טובים שקרו לי במשך היום. יש כמובן הרבה יותר. שיהיה לכולנו שבוע של בריאות חיוכים וגם חיבוקים אפילו מרחוק... זה לא חשוב. העיקר הכוונה. החזיקי מעמד אישה יפה מבפנים ומבחוץ שלך חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2012 18:19

הסמויה
הסמויה
דני אהובה

ממש ממש צר לי לשמוע על כל הבעיות שפוקדות אותך ומאוד תהיי חסרה במפגש המרגש
מאחלת לך ולכל בני משפחך המון המון בריאות והחלמה מהירה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2012 18:07

דרך המלך
דרך המלך
דני אהובה
צר לי לשמוע כל מה שאת עוברת... מאחלת בריאות טובה לבעלך... ושיהיו בשורות טובות....
ואת יקירתי שמרי על עצמך קודם כל... בדקי את ענין הנפיחות כי אולי משכך כאבים בלבד לא מספיק ואת צריכה טיפול..
חבל לי מאד שלא תגיעי למפגש כל כך רציתי לפגוש אותך ולהכיר אבל הבריאות קודמת ויהיו מםגשים נוספים....
שולחת לך חיבוקים ונשיקות וחיוך לחיזוק
שיהיה שבוע מבורך סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2012 17:13

אשירה
אשירה
דני יקרה,
הצטערתי לשמוע מה את עוברת,
בכל המהומה אל תשכחי לדאוג לעצמך, רגל כל כך נפוחה וכואבת לדעתי מצריך ברור ובדיקה.
מקווה שלבעלך ימצא מזור ומרפא, מחזיקה לכם אצבעות,
שולחת לך חיבוק חם,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2012 16:39

מיכיק
מיכיק
הי דני
בריאות שלמה לך ולבן זוגך....יהיו מפגשים נוספים... אני כבר מצהירה שלמפגש הבא מגיעה בלי תרוצים....ואם צריכה לבוא לקחת אותך, אבוא.
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2012 16:36

1103
1103
דני יקרה ואהובה
מצער אותי לקרוא על כל שעבר עליך ועל משפחתך בשבוע שעבר,לפי מיטב הבנתי,עדין לא נפתרו הבעיות והריצות לבית החולים.
אני מאחלת בריאות טובה לבעלך ולך שרגלך הנפוחה תחזור למידתה הרגילה ושהכאבים יחלפו במהרה.
אל תצטערי שאינך יכולה להגיע ביום שני למפגש, יהיו בעתיד מפגשים נוספים .אנחנו נשארים בארץ ולא הולכים לשום מקום.
שבוע טוב בשורות טובות
ניליPat on the head

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2012 16:20

dany
dany
אז ככה לא נעלמתי, היה לי שבוע מטורף וכבר רמזתי על כך באיזה פוסט......... המון המון בעיות וצרות עם הבעל, כמובן בריאות לא משהו אחר.
רצנו כל השבוע מרופא לרופא ומבית חולים למרפאות, ובין כל זה גם הדאגה לחמי, לבן, לקטנה, לבית......... רגע שכחתי את עצמי.............אז התשלום הגיע ובגדול הרגל שמאל גדלה לגודל של בית, אני לא יכולה לעמוד עליה בכלל, כאבי תופת למרות משככי כאבים.
ומחר על הבוקר שום צריכים להיות בבית חולים כרמל להמשך בדיקות לבעלי........... עדיין לא יודעת איך אעשה זאת אולי אבקש מהבן לקחת יום חופש ולקחת אותו כי לא ברור לי אם אוכל לעמוד על הרגל.ובוודאי לא להתרוצץ.
אז אני כנראה מודיעה כרגע בכאב לב כבד שיש מצב שלא אוכל להגיע ביום שני לת"א, אני ממש מצטערת וכואב לי בנשמה לא להתראות אחרי שתכננו את זה כל כך הרבה זמן.
שוב מבקשת את סליחתן אהובותי, כל כך רציתי להגיע ולהיפגש וזה כנראה לא יוצא לפועל.
upset
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שלום יקירותי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!