03/02/2012 19:07
 קרולין Posts: 6651
|
רויטלי יקרה, כל הכבוד לך!! קשה לכולנו בחורףףףףף , וצריך להערך בהתאם. שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך.... שבת שלום ומבורך. קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/02/2012 05:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מצפה לנו סוף שבוע רגוע עם מזג אוויר נעים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 16:45
 רבקה Posts: 8411
|
avi_i כתב:
מאד קשה כשקר, באמת הגוף דורש יותר פחמימות כאן קפוא בימים האחרונים ואם לא מספקה הטמפרטורה יש גם רוח נוראית מה שבכלל מקפיא אותי....החזאי אמר שקר מדיי לשלג (ממש מנחם אותי)!!! אני משתדלת בעיקר במזג אויר הזה להכין לי מרק לכל השבוע ככה כשאני נכנסת הביתה אני מחממת כוס מרק לפניי הכל, גם מרגיע וגם מחמים (כמו הטיפ של הקישואים) ורק אחר כך אני מכינה סלט או משהו לארוחת ערב. חוץ מזה אני שותה המון מים מה שעוזר מאד (לי באופן אישי יותר מאשר תה צמחים - בקבוק גדול של מים על השולחן כל הזמן) דש מלונדון אבי
אבי גאה בך שאת בשליטה ודואגת לטוב ביותר קבלי חיבוק שיחמם לך את הלב מתי את באה לבקר יש סיכוי אולי במפגש ????? נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 14:58
 יולי Posts: 754
|
היי, אני עם מפזר חום או מזגן או תנור, אז הקור לא ממש משחק אצלי תפקיד, מידי פעם תה צמחים והשאר מים. פשוט לא להתחשב בחברת החשמל ולחמם את הבית  יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 13:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
תמשיכי להחזיק מעמד אבי ולשמור על חום הגוף. כל הכבוד שאת לא נכנעת לתכתיבי הקור ודואגת למרק חם וטעים. avi_i כתב:
מאד קשה כשקר, באמת הגוף דורש יותר פחמימות כאן קפוא בימים האחרונים ואם לא מספקה הטמפרטורה יש גם רוח נוראית מה שבכלל מקפיא אותי....החזאי אמר שקר מדיי לשלג (ממש מנחם אותי)!!! אני משתדלת בעיקר במזג אויר הזה להכין לי מרק לכל השבוע ככה כשאני נכנסת הביתה אני מחממת כוס מרק לפניי הכל, גם מרגיע וגם מחמים (כמו הטיפ של הקישואים) ורק אחר כך אני מכינה סלט או משהו לארוחת ערב. חוץ מזה אני שותה המון מים מה שעוזר מאד (לי באופן אישי יותר מאשר תה צמחים - בקבוק גדול של מים על השולחן כל הזמן) דש מלונדון אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 11:46
 נחושה Posts: 6982
|
avi_i כתב:
מאד קשה כשקר, באמת הגוף דורש יותר פחמימות כאן קפוא בימים האחרונים ואם לא מספקה הטמפרטורה יש גם רוח נוראית מה שבכלל מקפיא אותי....החזאי אמר שקר מדיי לשלג (ממש מנחם אותי)!!! אני משתדלת בעיקר במזג אויר הזה להכין לי מרק לכל השבוע ככה כשאני נכנסת הביתה אני מחממת כוס מרק לפניי הכל, גם מרגיע וגם מחמים (כמו הטיפ של הקישואים) ורק אחר כך אני מכינה סלט או משהו לארוחת ערב. חוץ מזה אני שותה המון מים מה שעוזר מאד (לי באופן אישי יותר מאשר תה צמחים - בקבוק גדול של מים על השולחן כל הזמן) דש מלונדון אבי מחוננת, שולחת לך קצת שמש מכאן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 11:29
 avi_i Posts: 269
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 08:31
 נחושה Posts: 6982
|
בקור אי אפשר לשלוט, במה מכניסים לפה כן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 05:23
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 16:09
 רבקה Posts: 8411
|
לא פשוט אך אפשרי ואם אחת יכולה כולנו יכולים הרבה הרבה רצון להצליח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 15:56
 הסמויה Posts: 2467
|
אני אכלתי קצת יותר פחממות היום , הגוף דורש!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 14:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
רויטלי העיקר שאין עליות. בתאבון!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 13:26
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד רויטל אכן קשה לשלוט כשקר כל כך ומי שמצליחה שאפו... עדיף שנצוף בתקופה הזאת ולא נעלה.... לא להתפתות ולאכול את כל המרק )
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 13:11
 רויטלי Posts: 12
|
למען האמת אני כבר 3 חודשים על המקום וכל כך רוצה לעבור קידומת, התחלתי את הבוקר עם הכנת מרק ירקות כולל כל הירקות הכי שווים וכבר מפנטזת עליו- ועל הגז מתבשל סיר עם עוף ושעועית ירוקה ולילדים אכין גם אורז ליד ......... המשך שליטה ועוד שליטה רק התמדה תביא תוצאה, בברכת יום טוב וחורף בריא. אמן!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|