הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יולי את גאון !

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/02/2012 20:58

יולי
יולי
תודה smile
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2012 17:14

1103
1103
יולי
ב ה צ ל ח הfingers crossed

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2012 16:55

יולי
יולי
תודה על הפירגון והתמיכה.
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2012 16:48

רבקה
רבקה
יולי בהצלחה
ובטוח שבוע הבא תהיה ירידה יפה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2012 14:57

יולי
יולי
היי,
סתם עידכון, היום התחלתי את הבוקר עם התפוח יוגורט- קווקר ועד אחת וחצי בכלל לא הייתי רעבה, זה גאוני הפטנט הזה...וגם, התחלתי לשתות מיים מינרליים, זה ממש ממש לא נורא ואפילו מרגיע מאוד מאוד ..לפעמים אנחנו סתם צמאות, כלומר..הורדתי כמויות על של תה צמחים ופשוט שותה מיים בששון מאתמול. זה גילוי נחמד ביותר.
חוץ מזה הכל , כרגיל, בשליטה.
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 19:56

1103
1103
יולי כתב:
היי נילי,
האמת שמדדתי כמות של כוס דורלקס פחמימה למהריים, 3 כוסות קפה ביום,עם קצת חלב, ומהבחינות האלו מאוד מאוד הקפדתי לכן מאוד התפלאתי לראות עלייה, זה היה לי אפילו מוזר, ואם אני אוכלת יותר אני ממש יודעת, מה גם שרשמתי הכל מדוייק מאוד...
יולי

היי יולי
יש מצב שיש לך צבירת נוזלים שנותנים ביטוי במשקל.
תמשיכי להתנהג עם האוכל כרגיל ובטוחני שתראי תוצאות טובות בשקילה הבאה
ערב טוב
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 17:57

יולי
יולי
היי נילי,
האמת שמדדתי כמות של כוס דורלקס פחמימה למהריים, 3 כוסות קפה ביום,עם קצת חלב, ומהבחינות האלו מאוד מאוד הקפדתי לכן מאוד התפלאתי לראות עלייה, זה היה לי אפילו מוזר, ואם אני אוכלת יותר אני ממש יודעת, מה גם שרשמתי הכל מדוייק מאוד...
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 17:21

1103
1103
יולי כתב:
היי,
אני חייבת לציין שהשבוע עליתי קילו וחצי...ומה שהוספתי היה הקישוא במיקרו עם תבלינים, אחרי הכל..עשיתי מקופל ועליתי..ומה שהוספתי היה הקישוא. אז ככה- זה נחשב כמו ירק מבושל. והתבלינים זה בעצם תוספת של מלח..וזה יוצר צבירת נוזלים..נראה לי שאני אצטרך להתחרט על העצה שלי, כי אצלי היא לא עבדה, אלא גרמה לעלייה. אז. יש לי טיפ אחר- שתו מיים. מיים מינרליים למרות הקור, בין הארוחות, עד 3 נס קפה עם מעט חלב, 2-4 תה צמחים , והשאר מיים מיים בששון. בלי אוכל בין הארוחות, מה לעשות. אנחנו השמנמודים צריכים להתרגל ל3 ארוחות ביום בלי רחמים עצמיים, כי הם לא עובדים...מיים, אבל מאוד עוזרים, עד כמה שזה נשמע פשוט, וגם מרגיעים..
יום קסום,
יולי

ולי יקרתי
קשה לי להאמין שבגלל הקישואים עלית קילו וחצי,כדאי שתבדקי מה עוד אכל.
אולי תשתי רק שני ספלי קפה.תמדדי את כמות החלב שאת צורכת ואת כמות הפחממות כגון אורז,
תשתדלי לדייק בכמויות זה מאוד משמעותי
אני מקווה שבשבוע הא תחזירי את החוב של הקילו וחצי שהעלת השבוע ובנוסף נראי ירידה
ניליfingers crossed

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 16:44

1103
1103
בהרצאה האחרונה מירי דברה על אכילת פחות ירקות מבושלים ולא יותר מפעם ביום, ולהרבות בירקות טריים מצבעים שונים,
אך לא בכמות של קערות .כיוון שגם הירקות עלולים להגדיל את נפח הקיבה דבר שיוצר
תגובת שרשרת של רעב וכו"
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 15:49

יולי
יולי
היי,
אני חייבת לציין שהשבוע עליתי קילו וחצי...ומה שהוספתי היה הקישוא במיקרו עם תבלינים, אחרי הכל..עשיתי מקופל ועליתי..ומה שהוספתי היה הקישוא. אז ככה- זה נחשב כמו ירק מבושל. והתבלינים זה בעצם תוספת של מלח..וזה יוצר צבירת נוזלים..נראה לי שאני אצטרך להתחרט על העצה שלי, כי אצלי היא לא עבדה, אלא גרמה לעלייה. אז. יש לי טיפ אחר- שתו מיים. מיים מינרליים למרות הקור, בין הארוחות, עד 3 נס קפה עם מעט חלב, 2-4 תה צמחים , והשאר מיים מיים בששון. בלי אוכל בין הארוחות, מה לעשות. אנחנו השמנמודים צריכים להתרגל ל3 ארוחות ביום בלי רחמים עצמיים, כי הם לא עובדים...מיים, אבל מאוד עוזרים, עד כמה שזה נשמע פשוט, וגם מרגיעים..
יום קסום,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 11:59

1103
1103
כל טיפ קטן שעוזר מבורך
יום נעים
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 11:39

רבקה
רבקה
רינתי בפוסט - טיפ קטן - מאת יולי
תמצאי את הטיפ המוצלח שיולי רשמה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 11:24

המורה
המורה
יש לי קישואים בבית. את יכולה לשתף?
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 10:38

tal_f
tal_f
רציתי להודות לך , בזכות הטיפ שלך על הקישואים , הקלת עלי מאוד את ליל אמש.
היה יום קשה עם הילדים ולא רציתי לאכול את ארוחת הערב עדיין ביגלל הבלגן ... אז הפיתרון של קישואים במיקרו עם תבלינים ...... מצויין !
ואז אחרי שהם נירדמו אכלתי את ארוחת הערב המסודרת !!!

זה מדהים איך טיפ קטן עושה את ההבדל... ההצלחה בשליטה באוכל עשתה לי כל כך כיף שמצב הרוח שלי השתנה ובאמת יש לי שימחה בלב...
אז שוב תודה !
אין כמו הפורום הזה והעזרה ההדידית !
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יולי את גאון !

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!