הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר יום רביעי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/02/2012 08:14

נחושה
נחושה
dany כתב:
אכן הגוף הוא לא משוואה מתמטית ואי אפשר לעשות חשבונות של אחד ועוד אחד.......... צריך לשמור ולתת לגוף לעשות את שלו, ואם שומרים באמת בסופו של עניין הוא משיל את הקילוגרמים ממנו.
בהצלחה לכל המחוננות.

בהצלחה גם למשתדלותApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2012 07:13

בלונדה....
בלונדה....
יולי כתב:
היי,
הייתי היום בחוג רביעי בבוקר. שמרתי כל השבוע. להפתעתי גיליתי עלייה של קילו וחצי. אחרי שאכלתי מהתפריט המקופל. 500 קלוריות פחמימות ולא יותר. מה שכן- ואולי הדבר היחיד שלא עשיתי כמו בשבוע שעבר שבין הארוחות התגנב לו קישוא במיקרו (זה שהמלצתי..) אבל עם תבלין גריל עוף (מלא במלח, מודה..התבלין מאוד מלוח) . וגם אקטיביה בין הארוחות זהו. זאת כל התוספת. ממש נדהמתי לראות עלייה של קילו וחצי כי הרגשתי שזה לא מגיע לי, כלומר, אני יודעת שהמשקל זה רק גולם, המשקל לא נגדי, והוא לא החליט לפתוח עליי במלחמת עולם שלישית, זה ברור...(קצת חוש הומור לא יזיק) ..וכמובן..לא הכנסתי אוייבים הבייתה וממש שמרתי...בכל אופן, אני לא מתייאשת, כי אין לי מה להפסיד חוץ מקילוגרמים..(וזה, יש לי מה לרדת, איזה עשרה ...) ואני ממשיכה לרשום. בכל מקרה התחלתי לשתות יותר מים מינרליים (החל מהיום) ופחות תה צמחים. הבנתי ששלא שותים מיים ורק תה צמחים והרבה מזה זה כנראה עושה עצירת נוזלים, זה והתבלינים המלוחים שלי. אם כך, עליי להתעודד שהקילו וחצי עלייה זה פשוט צבירת נוזלים ולא איזה אכילה מטורפת ובטח לא בולמוסים, כי פשוט אין לי- מודה, אין לי בולמוסים, אני חסידת השיטה של בלי פחמימות מחמש, וכנראה שלא עליתי סתם. יחד עם זאת, נראה לי שאולי אני אעשה בדיקות דם , כי אני חושדת (בבקשה אל תצחקו עליי) שאולי יש איזושהי בעייה עם הבלוטה..לשמור ולעלות קילו וחצי זה ממש מוזר..אבל ממש. העניין הוא, אני לא אוהבת לבקר בקופת חולים..במיוחד לא עכשיו בעונת השפעות מחלות החורף והוירוסים. בכל מקרה, אני כמובן, ממשיכה לשמור, עושה כמה שינוים מינוריים כמו במקום חטיף יומי- אתחייב לי לאכול תפוח, 3 פעמים בשבוע לפחות לחזור לתפוח יוגורט וקווקר (השבוע זה היה 2 סנדוויצים מלחם קל במקום...אולי זו בעייה?, עם התפוח ירדתי מאוד יפה ...)וכמובן, המוטיבציה שלי ממשיכה כי אני יודעת שאם שומרים יורדים במשקל ...אז אם בשבוע שעבר ירדתי 2...אז אי כנראה יכולה להחזיר חובות שבוע הבא (ואולי אחרי הכל, זו לא בעייה בבלוטה..אולי זה המלח...התבלינים, הקצת של בין הארוחות שזה עוד קלוריות פתאום, כנראה שזה זה אחרת אין לי הסבר..והעלייה בלי שום פרופורציות..)
יהיה טוב,
אני ממשיכה כאמור, להיות בשליטה ובשיטה.smile
יום טוב,
יולי

יולי יקרה
קשה לי להאמין ששמנת קילו וחצי מעוד יוגורט או עוד קישוא.
למרות שאת.צריכה לחשוב באיזה מינון אכלת אותם בין הארוחות.
זאת היתה בדיוק הרצאת השבוע אוכל שאנחנו לא מחשיבים.
למרות ששוב קשה לי להאמין.
יכול להיות מאוד שזו צבירת נוזלים כמו שאמרת.
מציעה לך מאוד להיפטר מהלחם!!אין צורך בו.
ראית שהסתדרת מצוין בלעדיו שבוע לפני וגם רזית יפה מאוד בלעדיו.
יכול להיות שהלחם לא עושה לך טוב...
בטוחה שהשבוע תראי ירידה יפה..
בהצלחה וכל הכבוד שאת לא מתייאשת.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2012 06:50

שאפתנית
שאפתנית
יולי אני קוראת את הפוסט שלך וכל מה שיש לי לומר לך שאת פשוט כבר יודעת את הכל וזה צריך לחזק אותך. צודקת קילו וחצי עליה אחרי ששמרת אין לה כל משקל כי זה ברור שזה לא מאוכל, אולי צבירת נוזלים אבל את נשארת בשליטה ומודעות וזה מה שחשוב. ממש עלית כיתה. תקראי את הפוסט שלך ותראי איך את בשליטה וחשיבה חיובית.
כל הכבוד!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2012 05:15

dany
dany
אכן הגוף הוא לא משוואה מתמטית ואי אפשר לעשות חשבונות של אחד ועוד אחד.......... צריך לשמור ולתת לגוף לעשות את שלו, ואם שומרים באמת בסופו של עניין הוא משיל את הקילוגרמים ממנו.
בהצלחה לכל המחוננות.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2012 04:31

אקורדיאון
אקורדיאון
הגוף פועל בדרכו שלו ומאוד סביר שמדובר בצבירת נוזלים.
החשוב ביותר להמשיך עד השקילה הבאה כרגיל ואין לי ספק שתראי ירידה.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/02/2012 00:53

המורה
המורה
יולי
חשיבה מצויינת . בדיוק כמו שאמרת , נסי למצוא את הבעיה ומכאן תצמח הישועה. טוב שעדכנת אותנו לגבי שתיית תה הצמחים. גם אני עליתי בשבוע שעבר ולמדתי מהטעויות בדרך, וזכרי שאם לא נטעה לא נלמד. יפה שאין במתחתך בולמוסים כי אצלי הם מחכים לי בפינה כמו גמדים שמשפשים ידיים ועושים צחוק של מכשפה. לגבי הבלוטה תמיד זה טוב לבדוק. ואני לא חושבת שמישהי כאן צחקה. כולנו באותה הסירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 17:25

1103
1103
יולי יקרה
תקראי אתש הגבתי לך בפוסט אחר
ערב טוב
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 16:04

רבקה
רבקה
יולי יקירתי
תגובתך בוגרת וזה אנו לומדים בבית ספרה של מירי בלקין
המשך שליטה בהתאם לתפריט המקופל
יביא בשבוע הבא ירידה יפה
ואל תשכחי היית בסדר השבוע ולא היתה ירידה הגוף זוכר
ומוציא כרטיס ירוק לירידה נפלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 15:44

יולי
יולי
היי,
הייתי היום בחוג רביעי בבוקר. שמרתי כל השבוע. להפתעתי גיליתי עלייה של קילו וחצי. אחרי שאכלתי מהתפריט המקופל. 500 קלוריות פחמימות ולא יותר. מה שכן- ואולי הדבר היחיד שלא עשיתי כמו בשבוע שעבר שבין הארוחות התגנב לו קישוא במיקרו (זה שהמלצתי..) אבל עם תבלין גריל עוף (מלא במלח, מודה..התבלין מאוד מלוח) . וגם אקטיביה בין הארוחות זהו. זאת כל התוספת. ממש נדהמתי לראות עלייה של קילו וחצי כי הרגשתי שזה לא מגיע לי, כלומר, אני יודעת שהמשקל זה רק גולם, המשקל לא נגדי, והוא לא החליט לפתוח עליי במלחמת עולם שלישית, זה ברור...(קצת חוש הומור לא יזיק) ..וכמובן..לא הכנסתי אוייבים הבייתה וממש שמרתי...בכל אופן, אני לא מתייאשת, כי אין לי מה להפסיד חוץ מקילוגרמים..(וזה, יש לי מה לרדת, איזה עשרה ...) ואני ממשיכה לרשום. בכל מקרה התחלתי לשתות יותר מים מינרליים (החל מהיום) ופחות תה צמחים. הבנתי ששלא שותים מיים ורק תה צמחים והרבה מזה זה כנראה עושה עצירת נוזלים, זה והתבלינים המלוחים שלי. אם כך, עליי להתעודד שהקילו וחצי עלייה זה פשוט צבירת נוזלים ולא איזה אכילה מטורפת ובטח לא בולמוסים, כי פשוט אין לי- מודה, אין לי בולמוסים, אני חסידת השיטה של בלי פחמימות מחמש, וכנראה שלא עליתי סתם. יחד עם זאת, נראה לי שאולי אני אעשה בדיקות דם , כי אני חושדת (בבקשה אל תצחקו עליי) שאולי יש איזושהי בעייה עם הבלוטה..לשמור ולעלות קילו וחצי זה ממש מוזר..אבל ממש. העניין הוא, אני לא אוהבת לבקר בקופת חולים..במיוחד לא עכשיו בעונת השפעות מחלות החורף והוירוסים. בכל מקרה, אני כמובן, ממשיכה לשמור, עושה כמה שינוים מינוריים כמו במקום חטיף יומי- אתחייב לי לאכול תפוח, 3 פעמים בשבוע לפחות לחזור לתפוח יוגורט וקווקר (השבוע זה היה 2 סנדוויצים מלחם קל במקום...אולי זו בעייה?, עם התפוח ירדתי מאוד יפה ...)וכמובן, המוטיבציה שלי ממשיכה כי אני יודעת שאם שומרים יורדים במשקל ...אז אם בשבוע שעבר ירדתי 2...אז אי כנראה יכולה להחזיר חובות שבוע הבא (ואולי אחרי הכל, זו לא בעייה בבלוטה..אולי זה המלח...התבלינים, הקצת של בין הארוחות שזה עוד קלוריות פתאום, כנראה שזה זה אחרת אין לי הסבר..והעלייה בלי שום פרופורציות..)
יהיה טוב,
אני ממשיכה כאמור, להיות בשליטה ובשיטה.smile
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 14:58

רבקה
רבקה
נחושה כתב:
חצי רביעי מאחורינו וסופשבוע ארוך ובשליטה לפנינו
grouphugנעשה את זה בשיתוף ובעידוד ובטיפים ובדיווחים
ונעבור את כל המכשולים, הפיתויים והחשקים!!!
Applause

0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 14:36

נחושה
נחושה
חצי רביעי מאחורינו וסופשבוע ארוך ובשליטה לפנינו
grouphugנעשה את זה בשיתוף ובעידוד ובטיפים ובדיווחים
ונעבור את כל המכשולים, הפיתויים והחשקים!!!
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 12:15

המורה
המורה
בלונדה גם אני הצטרפתי
כל יום שעובר בשליטה
אני אומרת : הללויה ובסוף זה יהיה הרבה ימים שיהפכו לחודש.....חודשיים .....
בלונדה.... כתב:
טוב ומושלם לכן.
הנה אנחנו עוד רגע כבר בסופ"ש.
אז ממשיכים עם המאמצים לעבר עוד יום עם שליטה.
מזג אויר לא לטובתנו אבלללל קטן עלינו מצפה לנו סופ"ש שימשי ביותר.
אז לא לשכוח את הכללים:
שלוש ארוחות ביום!!!!
בין הארוחות , כלום ! כלום! כלום!!!
מים מים בששון
והרבה הרבה מצב רוחחח
יום טוב
נשיקותתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 11:54

רבקה
רבקה
איתכן מתוקות בדרך הסלולה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 06:50

שאפתנית
שאפתנית
ממשיכות במלוא המרץ, מזג האוויר לא ישפיע עלינו.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 06:19

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב יקירה
אכן מזג האוויר מקשה על התהליך אך יחד מצליחים ומתגברים
יום נפלא סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2012 05:56

בלונדה....
בלונדה....
טוב ומושלם לכן.
הנה אנחנו עוד רגע כבר בסופ"ש.
אז ממשיכים עם המאמצים לעבר עוד יום עם שליטה.
מזג אויר לא לטובתנו אבלללל קטן עלינו מצפה לנו סופ"ש שימשי ביותר.
אז לא לשכוח את הכללים:
שלוש ארוחות ביום!!!!
בין הארוחות , כלום ! כלום! כלום!!!
מים מים בששון
והרבה הרבה מצב רוחחח
יום טוב
נשיקותתתת
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר יום רביעי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!