02/02/2012 13:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
לא נורא, בפעם הבאה יקירה. נחושה כתב:
שאפתנית כתב: נחושה גם אני הייתי שמחה מאוד לפגוש אותך סוף כל סוף אבל לצערי אני לא מגיעה למפגש ביום שני. אני מקווה שבמפגש שיקבע לאחריו אוכל להגיע. נחושה כתב: שאפתנית כתב: דניאלוש היה ונגמר. היום יום חדש. אני חושבת שכדאי שתתמקדי במה שעודף המשקל עושה לך לגוף ולנפש ואולי זה יעזור לך לפני שאת מכניסה לפה ביס מיותר. אני אומרת לך שאצלי זה עובד וגם אם לא במאה אחוז אז ב-99% זה מונע ממני אכילה מיותרת. תמני את כל החסרונות של האכילה הזו והנזקים שהיא גורמת לך, אני בטוחה שלא תכניסי ביס מיותר אחרי זה לפה. dany כתב: חבל אבל קילקלתי אתמול אין טעם לשקר נכון??????? לא רוצה להלאות אתכן בעוד סיפורי בריאות אך עוברת עלי תקופה מאד לא קלה........ וכאילו אין לזה סוף בכל פעם בעייה חדשה ועוד ועוד...... לא שלי אלא של בעלי........ ובאיזה מקום זה מדכדך ומפיל...... אני יודעת תירוצים יש מפה ועד טיבט..... אך זה המצב, פלוס מזג אויר אפור קודר ומשמים......... זהו ..... אתן מכירות את זה לא המצאתי את זה. הייתי רוצה להיות במקום אחר, אך זו המציאות שלי עתה וצריך להתמודד ולדאבוני את המחיר אני משלמת בעודף משקל שעושה לי מאד לא טוב גם פיזית וגם נפשית. נשיקות ואוהבת אתכן. מסכימה לגמרי עם שאפתנית (שיואו מתה להכירך) זה פוגע בך וחבל...תעמידי את דני במקום הראשון דווקא וכדי שיהיו לך האנרגיות הפיזיות והנפשיות להתמודד עם הכול! ועד שנפגש ותקבלי חבילת אנרגיה ארוזה, נשיבוקיםםםםםםםםםםםםם אשה יקרה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 08:55
 נחושה Posts: 6982
|
שאפתנית כתב:
נחושה גם אני הייתי שמחה מאוד לפגוש אותך סוף כל סוף אבל לצערי אני לא מגיעה למפגש ביום שני. אני מקווה שבמפגש שיקבע לאחריו אוכל להגיע. נחושה כתב: שאפתנית כתב: דניאלוש היה ונגמר. היום יום חדש. אני חושבת שכדאי שתתמקדי במה שעודף המשקל עושה לך לגוף ולנפש ואולי זה יעזור לך לפני שאת מכניסה לפה ביס מיותר. אני אומרת לך שאצלי זה עובד וגם אם לא במאה אחוז אז ב-99% זה מונע ממני אכילה מיותרת. תמני את כל החסרונות של האכילה הזו והנזקים שהיא גורמת לך, אני בטוחה שלא תכניסי ביס מיותר אחרי זה לפה. dany כתב: חבל אבל קילקלתי אתמול אין טעם לשקר נכון??????? לא רוצה להלאות אתכן בעוד סיפורי בריאות אך עוברת עלי תקופה מאד לא קלה........ וכאילו אין לזה סוף בכל פעם בעייה חדשה ועוד ועוד...... לא שלי אלא של בעלי........ ובאיזה מקום זה מדכדך ומפיל...... אני יודעת תירוצים יש מפה ועד טיבט..... אך זה המצב, פלוס מזג אויר אפור קודר ומשמים......... זהו ..... אתן מכירות את זה לא המצאתי את זה. הייתי רוצה להיות במקום אחר, אך זו המציאות שלי עתה וצריך להתמודד ולדאבוני את המחיר אני משלמת בעודף משקל שעושה לי מאד לא טוב גם פיזית וגם נפשית. נשיקות ואוהבת אתכן. מסכימה לגמרי עם שאפתנית (שיואו מתה להכירך) זה פוגע בך וחבל...תעמידי את דני במקום הראשון דווקא וכדי שיהיו לך האנרגיות הפיזיות והנפשיות להתמודד עם הכול! ועד שנפגש ותקבלי חבילת אנרגיה ארוזה, נשיבוקיםםםםםםםםםםםםם אשה יקרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 08:49
|
נחושה גם אני הייתי שמחה מאוד לפגוש אותך סוף כל סוף אבל לצערי אני לא מגיעה למפגש ביום שני. אני מקווה שבמפגש שיקבע לאחריו אוכל להגיע. נחושה כתב:
שאפתנית כתב: דניאלוש היה ונגמר. היום יום חדש. אני חושבת שכדאי שתתמקדי במה שעודף המשקל עושה לך לגוף ולנפש ואולי זה יעזור לך לפני שאת מכניסה לפה ביס מיותר. אני אומרת לך שאצלי זה עובד וגם אם לא במאה אחוז אז ב-99% זה מונע ממני אכילה מיותרת. תמני את כל החסרונות של האכילה הזו והנזקים שהיא גורמת לך, אני בטוחה שלא תכניסי ביס מיותר אחרי זה לפה. dany כתב: חבל אבל קילקלתי אתמול אין טעם לשקר נכון??????? לא רוצה להלאות אתכן בעוד סיפורי בריאות אך עוברת עלי תקופה מאד לא קלה........ וכאילו אין לזה סוף בכל פעם בעייה חדשה ועוד ועוד...... לא שלי אלא של בעלי........ ובאיזה מקום זה מדכדך ומפיל...... אני יודעת תירוצים יש מפה ועד טיבט..... אך זה המצב, פלוס מזג אויר אפור קודר ומשמים......... זהו ..... אתן מכירות את זה לא המצאתי את זה. הייתי רוצה להיות במקום אחר, אך זו המציאות שלי עתה וצריך להתמודד ולדאבוני את המחיר אני משלמת בעודף משקל שעושה לי מאד לא טוב גם פיזית וגם נפשית. נשיקות ואוהבת אתכן. מסכימה לגמרי עם שאפתנית (שיואו מתה להכירך) זה פוגע בך וחבל...תעמידי את דני במקום הראשון דווקא וכדי שיהיו לך האנרגיות הפיזיות והנפשיות להתמודד עם הכול! ועד שנפגש ותקבלי חבילת אנרגיה ארוזה, נשיבוקיםםםםםםםםםםםםם אשה יקרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 08:20
|
שאפתנית כתב:
דניאלוש היה ונגמר. היום יום חדש. אני חושבת שכדאי שתתמקדי במה שעודף המשקל עושה לך לגוף ולנפש ואולי זה יעזור לך לפני שאת מכניסה לפה ביס מיותר. אני אומרת לך שאצלי זה עובד וגם אם לא במאה אחוז אז ב-99% זה מונע ממני אכילה מיותרת. תמני את כל החסרונות של האכילה הזו והנזקים שהיא גורמת לך, אני בטוחה שלא תכניסי ביס מיותר אחרי זה לפה. dany כתב: חבל אבל קילקלתי אתמול אין טעם לשקר נכון??????? לא רוצה להלאות אתכן בעוד סיפורי בריאות אך עוברת עלי תקופה מאד לא קלה........ וכאילו אין לזה סוף בכל פעם בעייה חדשה ועוד ועוד...... לא שלי אלא של בעלי........ ובאיזה מקום זה מדכדך ומפיל...... אני יודעת תירוצים יש מפה ועד טיבט..... אך זה המצב, פלוס מזג אויר אפור קודר ומשמים......... זהו ..... אתן מכירות את זה לא המצאתי את זה. הייתי רוצה להיות במקום אחר, אך זו המציאות שלי עתה וצריך להתמודד ולדאבוני את המחיר אני משלמת בעודף משקל שעושה לי מאד לא טוב גם פיזית וגם נפשית. נשיקות ואוהבת אתכן. מסכימה לגמרי עם שאפתנית (שיואו מתה להכירך) זה פוגע בך וחבל...תעמידי את דני במקום הראשון דווקא וכדי שיהיו לך האנרגיות הפיזיות והנפשיות להתמודד עם הכול! ועד שנפגש ותקבלי חבילת אנרגיה ארוזה, נשיבוקיםםםםםםםםםםםםם אשה יקרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 06:47
|
דניאלוש היה ונגמר. היום יום חדש. אני חושבת שכדאי שתתמקדי במה שעודף המשקל עושה לך לגוף ולנפש ואולי זה יעזור לך לפני שאת מכניסה לפה ביס מיותר. אני אומרת לך שאצלי זה עובד וגם אם לא במאה אחוז אז ב-99% זה מונע ממני אכילה מיותרת. תמני את כל החסרונות של האכילה הזו והנזקים שהיא גורמת לך, אני בטוחה שלא תכניסי ביס מיותר אחרי זה לפה. dany כתב:
חבל אבל קילקלתי אתמול אין טעם לשקר נכון??????? לא רוצה להלאות אתכן בעוד סיפורי בריאות אך עוברת עלי תקופה מאד לא קלה........ וכאילו אין לזה סוף בכל פעם בעייה חדשה ועוד ועוד...... לא שלי אלא של בעלי........ ובאיזה מקום זה מדכדך ומפיל...... אני יודעת תירוצים יש מפה ועד טיבט..... אך זה המצב, פלוס מזג אויר אפור קודר ומשמים......... זהו ..... אתן מכירות את זה לא המצאתי את זה. הייתי רוצה להיות במקום אחר, אך זו המציאות שלי עתה וצריך להתמודד ולדאבוני את המחיר אני משלמת בעודף משקל שעושה לי מאד לא טוב גם פיזית וגם נפשית. נשיקות ואוהבת אתכן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/02/2012 05:22
 dany Posts: 19819
|
חבל אבל קילקלתי אתמול אין טעם לשקר נכון??????? לא רוצה להלאות אתכן בעוד סיפורי בריאות אך עוברת עלי תקופה מאד לא קלה........ וכאילו אין לזה סוף בכל פעם בעייה חדשה ועוד ועוד...... לא שלי אלא של בעלי........ ובאיזה מקום זה מדכדך ומפיל...... אני יודעת תירוצים יש מפה ועד טיבט..... אך זה המצב, פלוס מזג אויר אפור קודר ומשמים......... זהו ..... אתן מכירות את זה לא המצאתי את זה. הייתי רוצה להיות במקום אחר, אך זו המציאות שלי עתה וצריך להתמודד ולדאבוני את המחיר אני משלמת בעודף משקל שעושה לי מאד לא טוב גם פיזית וגם נפשית. נשיקות ואוהבת אתכן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 21:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני כל הכבוד!!!!להמשיך ולהתמיד זה הסוד עבורנו השמנמודים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 21:16
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
גם אצלי שוב יום שלישי של שליטה...............נקווה להמשך............טוב.  דני יקירתי אל תאמרי נקווה תאמרי נאמין הצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 12:17
 המורה Posts: 374
|
חברות יקרות טפו טפו ... השליטה כאן חוגגת . המשיכו. רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 11:52
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
גם אצלי שוב יום שלישי של שליטה...............נקווה להמשך............טוב. 
מאמצת אותך לליבי כדי להעביר לך את המוטיבציה להמשך גאה בך אל תקלקלי , בבקשה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 09:07
 הסמויה Posts: 2467
|
מצדיעה לכל הבנות שבשליטה ומאחלת לכן גם היום יום בשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 07:40
|
בוקר טוב פורום יקר, גשם זלעפות, וקררררררררררררררררררר זה לא תירוץ לנפילות וכל הכבוד לדני, לי ולכל האחרות יש לי שעה עיכוב לסידורים אני הולכת להספיק את הקניות+מרק טעים שיחכה לילדים ולדרך באוטו במקום קפה הפוך תה יסמין רותח ומפיץ ניחוח לחימום ועיצוב האישיות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 07:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן גשם זלעפות ללא הפוגה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 07:18
 נינוש Posts: 1442
|
בוקר טוב לפורום נפלא זה בוקר של משקאות חמים, מרקים וחימום מופרז בבית הגשם לא מפסיק, מקווה שמעל לכנרת גם יורד גשם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 06:50
|
בוקר טוב והמשך שליטה מלאה לכולנו. דניאלוש כל הכבוד שסגרת יום מוצלח ואני מאחלת לך שכך יקרה גם היום למרות הגשם הרב שיורד והקור ששורר, אני מקווה שנחמם את גופנו במרק ותה צמחים. יום חמים ונעים לכולכן, תתלבשו טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 06:20
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב כל הכבוד לשולטות... !!!! המשך יום מקסים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 05:51
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
כל הכבוד דנילה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 05:50
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב בנות יקרות אכן כבר אוטוטו סופ"ש שיעבור כבר המזג אויר הזההההה המשך יום קסוםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 05:05
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 05:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
והוא גשוםםםם וקרררר. יום נפלא למרות מזג האוויר ובשליטה שוב למרות מזג האוויר. הצלחה לנשקלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|