הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עוד יום עם המון

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/02/2012 04:46

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן זו תורה שצריך ללמוד כי היום עושים המון שימוש בשם הבריאות
והכל שופע בקלוריות.

0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2012 23:51

sivankatzav
sivankatzav
את כל כך צודקת- אנשים באמת לא יודעים מה הם מכניסים לגופם... אני הייתי לא יותר חכמה מהם עד לפני חודש.
ראיתי בפירות משהו בריא ושהכי נכון לאכול אותם מאשר דברים אחרים- כמו לדוגמה: מיץ תפוזים סחוט בערב, שעשוי מתפוז וחצי או משני תפוזים, אחרי שעה חמש בערב, ללא שום קשר לבננה שהייתי אוכלת במהלך היום.
אין ספק שמירי נותנת לנו מחוכמת החיים ומהניסיון המדהים שיש לה.
בחודש שאני אצלה למדתי המון, מה נכון לאכול, מתי לאכול, למדתי לאזן, שאם היום קצת חרגתי אז למחרת אני מפחיתה- זה כל כך עוזר לתהליך ההרזיה.
אפשר גם להכין (אני מרשה לעצמי לא יותר מפעם בשבוע, כי אני כרגע בתפריט המקופל, אז ביום חמישי במקום פלאפל/ שווארמה/ המבורגר) אוכל שאוהבים (כמו שקשוקה/פסטה), אך פשוט לשים לא יותר מכף שמן (ע"פ התפריטים של מירי) ולאכול מנה קטנה ולפני זה הרבה סלט ומים (סותם את התאבון וככה לא "מתנפלים" על האוכל הפייבורי שלנו...).

סוף סוף דיאטה ללא סבל, פשוט הרגלי אכילה נכונים smile

בהצלחה לכולנו.
סיון

[
0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2012 19:42

המורה
המורה
בלונדה
זה כ"כ נכון אנשים לא יודעים מה הם מכניסים לגופם? אבל אני הפסקתי ללמד אלא אם ממש פונים אליי בשאלה ישירה. גם אני בוגרת שומרי משקל למדתי שם הרבה והפנמתי, אבל בשנים האחרונות חיפשתי משהו אחר. התמזל מזלי והגעתי לכאן.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2012 16:29

נחושה
נחושה
רבקה כתב:
פה ההוכחה שאנחנו לומדים באוניברסיטה הגבוהה
למדעי איכות החיים
ובזה כולנו זכינו !!!!!!
מתוקה שוב מהווה דוגמה לאנרגיות חיוביות
לכולנו בהצלחה ויום נפלא
אוטוטו נפגשים כייף

מסכימה ב 100%
0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2012 14:25

יולי
יולי
היי,
זה נכון, אנשים שלא נמצאים במסגרת ושמנמודים לפעמים חיים בסרט שהם לא אוכלים ממש כלום. יחד עם זאת תפוזים ובננות מלאים בסוכר ועל הבוקר זה ממש פותח תיאבון לדעתי חוצמיזה ש3 פירות ביום זה המון מקסימום 2 ואז כמובן- תפוח או אגס....בקיצור, שילחי אותה לחוגים של מירי ואז היא תלמד איך לרזות ולשמור על המשקל.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2012 11:51

רבקה
רבקה
פה ההוכחה שאנחנו לומדים באוניברסיטה הגבוהה
למדעי איכות החיים
ובזה כולנו זכינו !!!!!!
מתוקה שוב מהווה דוגמה לאנרגיות חיוביות
לכולנו בהצלחה ויום נפלא
אוטוטו נפגשים כייף
0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2012 10:48

tal_f
tal_f
בלונדה את מדהימה ! כל הכבוד על האנרגיות והמוטיבציה . את מדביקה אותי כל פעם מחדש !
0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2012 09:45

קרנושה
קרנושה
איזה קטעים! אנשים באמת לא מודעים לכל הידע שיש לנו-אכן רק אצל מירוש אפשר ללמוד ותמיד להעשיר את הידע...
תמשיכי יא פצצת אנרגיות! נשיבוקים ויומקסים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2012 09:31

dany
dany
לא לאכול כמעט כלום כפי שאת מספרת זה מאד סובייקטיבי, צריך באמת לבדוק מה אוכלים. ואגב אם אוכלים מעט מידי זה גם לא בריא כי הגוף משמר ........ ז"א הוא מרגיש שהוא נכנס למגננה של רעב ולא נותן למשקל לרדת.
ואכן אם היא חיה רק מפירות שאנחנו יודעות שזה ממתקים של הטבע, אז היא מגזימה בסוכרים, ומעניין מה היא עוד אוכלת לא נכון, והיא כנראה שכחה מה שהיא למדה בעבר.
בכל אופן טוב שאנחנו מפנימות את התורה ומיישמות אותה. ואז מצליחות.
יום נפלא

בלונדה.... כתב:
כוח רצון יוצא לדרך!!!
בוקר טוב לכולם...
יום שלישי האהוב כבר כאן אוטוטו סופ"ש.
לא יעזור השיטה שלנו מדהימהההה
יום אחד של שליטה ושוב אט אט הבטן מתחילה לחזור למקומה.
קמתי עם המון מצב רוח להמשך עשייה היום.
כשמחליטים עושים!!!
חייבת לספר לכם משהו.
אתמול בגנים אחת הסייעות מדברת איתי ומחמיאה לי "איך רזית!! איזה יופי את.נראת"!!!
ומספרת לי שהיא ירדה 28 קילו בשומרי משקל.לפני כמה שנים ועזבה שם ובואו נאמר שיש לה לרדת לפחות עוד עשרה קילו.
ואז היא מספרת לי שהיא לא אוכלת כמעט כלום ועושה ספורט 4 פעמים בשבוע והיא לא יורדת גרם.
אמרתי לה לא קיים דבר כזה!!!! בן אדם שלא אוכל שטויות ואוכל מסודר ועושה ספורט וכל הבדיקות תקינות אין שום סיבה שיהיה עלו עודך משקל של קילו אחד.
ואז ביקשתי ממנה שתספר לי מה היא אוכלת???
והפלא ופלא: היא מתחילה את הבוקר כל יום עם שני תפוזים גדולים חחחחחחח שלטענתה "יש בזה המון סיבים והמון ויטמין סי וזה גורם לי ללכת לשירותים"
ישר עצרתי אותה ואמרתי לה יש לי לחדש לך משהו זה נקרא פלפל אדום!!!!!
המון סיבים ,פי שלוש ויטמין סי ועושה היטב את.העבודה לכניסה לשירותים".
אתם קולטים אנשים חיים בסרטטטטטט
מה כולה תפוז ????
שלא נדבר על זה שהיא המשיכה לומר לי מה היא אוכלת למשל כל יום בננה" הטבע נתן לנו "ואז היא אומרת לי כל "כל מה שהטבע נתן לנו את לא אוכלת"?????
עניתי לה כמעט הכל!!!
ועוד אמרתי לה מי שסובל מעצירויות כרוניות לא יכול לאכול בננה כל יום כי זה יכול לגרום לעצירויות
וטז ענתה לי"מה??? מה פתאום את יודעת איך בננה טובה לקיבה"!!!
בקיצור מה אני יאמר לכם לאנשים אין מושגגגגג מה הם מכניסים לגוף שלהם וכנראה שגם בשומרי משקל לא הסבירו את החומר כמו שצריך!!!!
וכמוה יש מיליונים שאין להם מושג.
מזל שאנחנו פההההההה
יום טוב נשיקותתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2012 06:31

בלונדה....
בלונדה....
כוח רצון יוצא לדרך!!!
בוקר טוב לכולם...
יום שלישי האהוב כבר כאן אוטוטו סופ"ש.
לא יעזור השיטה שלנו מדהימהההה
יום אחד של שליטה ושוב אט אט הבטן מתחילה לחזור למקומה.
קמתי עם המון מצב רוח להמשך עשייה היום.
כשמחליטים עושים!!!
חייבת לספר לכם משהו.
אתמול בגנים אחת הסייעות מדברת איתי ומחמיאה לי "איך רזית!! איזה יופי את.נראת"!!!
ומספרת לי שהיא ירדה 28 קילו בשומרי משקל.לפני כמה שנים ועזבה שם ובואו נאמר שיש לה לרדת לפחות עוד עשרה קילו.
ואז היא מספרת לי שהיא לא אוכלת כמעט כלום ועושה ספורט 4 פעמים בשבוע והיא לא יורדת גרם.
אמרתי לה לא קיים דבר כזה!!!! בן אדם שלא אוכל שטויות ואוכל מסודר ועושה ספורט וכל הבדיקות תקינות אין שום סיבה שיהיה עלו עודך משקל של קילו אחד.
ואז ביקשתי ממנה שתספר לי מה היא אוכלת???
והפלא ופלא: היא מתחילה את הבוקר כל יום עם שני תפוזים גדולים חחחחחחח שלטענתה "יש בזה המון סיבים והמון ויטמין סי וזה גורם לי ללכת לשירותים"
ישר עצרתי אותה ואמרתי לה יש לי לחדש לך משהו זה נקרא פלפל אדום!!!!!
המון סיבים ,פי שלוש ויטמין סי ועושה היטב את.העבודה לכניסה לשירותים".
אתם קולטים אנשים חיים בסרטטטטטט
מה כולה תפוז ????
שלא נדבר על זה שהיא המשיכה לומר לי מה היא אוכלת למשל כל יום בננה" הטבע נתן לנו "ואז היא אומרת לי כל "כל מה שהטבע נתן לנו את לא אוכלת"?????
עניתי לה כמעט הכל!!!
ועוד אמרתי לה מי שסובל מעצירויות כרוניות לא יכול לאכול בננה כל יום כי זה יכול לגרום לעצירויות
וטז ענתה לי"מה??? מה פתאום את יודעת איך בננה טובה לקיבה"!!!
בקיצור מה אני יאמר לכם לאנשים אין מושגגגגג מה הם מכניסים לגוף שלהם וכנראה שגם בשומרי משקל לא הסבירו את החומר כמו שצריך!!!!
וכמוה יש מיליונים שאין להם מושג.
מזל שאנחנו פההההההה
יום טוב נשיקותתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עוד יום עם המון

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!