31/01/2012 11:39
 רבקה Posts: 8411
|
רינתי מובן כאן שהעומס הרב על כתפייך מוביל אותך לאכילה רגשית וזה חבל מירי מנסה כל הזמן ללמד אותנו לא לאכילה רגשית שכאשר היא מתבצעת אנו עוד יותר מבואסים וכועסים רינתי הסדקים מתפשטים מהר מאוד וכאן מגיעה השבירה שממנה את צריכה להימנע אין ספק שתמיכה במשפחה עוזרת מאוד ומאמינה שתצליחי לאט לאט להחדיר לבעלך היקר את חשיבות הדבר מאחלת לך רגיעה והצלחה ומזל שאת כאן אינו במסגרת התומכת יום קל יותר ורגוע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 10:55
 tal_f Posts: 900
|
מורה, זה לא קל לעמוד מול כל העולם. גם אני לפעמים מרגישה שהכל על הכתפיים שלי אבל תמיד אני מזכירה לעצמי שני דברים 1. העובדה שהכל זמני וכל הדברים שציינת נפתרים (זה לא מוות חס וחלילה שאין ממנו חזרה) ו2. שאם אני לא אהיה חזקה הכל יפול והמסקנה מכך היא שגם אם צריך חצי שעה ביום להיות במקום ללא אדם ופשוט לנשום כדי להתאפס אני אקח לעצמי את החצי שעה הזו. מקווה שעזרתי קצת וקחי את הזמן להתאפסות כי זה מאוד מאוד עוזר להחזיר את עצמך לפרופורציה. המון הצלחה !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 10:54
 1103 Posts: 5022
|
המורה יקירתי כפי שידוע לך שינוי החשיבה הרגלי האכילה ואורך החיים אינם לזמן קצוב אלה לכל החיים. תהליך ההרזיה אינו פשוט וחד כיווני.תוך כדי התהליך,אנחנו לא רק יורדים,ישנן תקופות שאנו תקועים על המקום, בתקופות אחרות אנחנו עולים.כמובן שהשאיפה שלנו לראות רק ירידות. רבים מחברי החוגים נמצאים בחוגים שנים רבות.חלקם היו אצל מירי בשומרי משקל הווה אומר 30שנה. [אני נמצאת כאן מאז שמירי הקימה את החוגים כ25 שנה},בעלי מעודד ומלווה אותי לכל אורך הדרך. בביתינו אנו חווים יחדיו את המסגרת כולל המתכונים הנפלאים שאני מכינה. את כל זה את חייבת להעביר לבעלך ולתת לו להבין שראשית את זקוקה לתמיכה ועידוד מצידו ושנית שהדבר מאוד חשוב לך. אני מאחלת לך הצלחה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 06:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
מורה יקרה אם זה יעודד את בעלך ספרי לו שאני אצל מירי שלוש שנים וירדתי בממוצע 12קילו ויש לי להוריד לפחות עוד 15ובשנה האחרונה אני פשוט צפה עולה 2יורדת 1ולחשוב שאם לא הייתי במסגרת כל 12הקילוגרמים שירדו ישובו ועוד בריבית. הסבירי לבעלך שזאת איכות חיים ואין מה להתבאס אם לא יורדים כל הזמן אנחנו לא רובוט ולא מכונה אנחנו בני אדם.. ואת יקירה תתחילי להוריד לחץ זה לא שווה כלום... מאמינה שכבר חזרת לעצמך עם חיוך ואנרגיות חדשות אל ייאוש סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 06:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
את חייבת ללמוד להרגיע את הגוף רינת. אי אפשר לתפקד לאורך זמן כפי שאת מתארת. את חייבת לעשות משהו בשביל הנפש, משהו שיחזיר את הכוחות והשליטה כי את הרי צריכה אותם. את מכירה את עצמך הכי טוב ואת יודעת מה יכול להרגיע ולהחזיר לשפיות כי תמיד יש לחצים מסביב וצריך לדעת לווסת להתמודד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 06:18
 dany Posts: 19819
|
רינתי מתוקה כתבו לך יפה ונכון. אז חמודה, סבלנות זו הדרך , להבין שיש מהמורות ושיבושים, שלעיתים יש סטיות וזה נורמלי . וגם הסביבה שלך התומכת צריכה להיות סבלנית, אנחנו לא טבלה של מספרים ומאזן בוחן. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 04:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כפי שנכתב זו דרך חיים וזה התהלייך. עליות ומורדות . שוב אחזור למזלנו אנחנו מודעות ומטפלות בתוך מסגרת ששומרת עלינו. המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 01:09
 המורה Posts: 374
|
לא כ"כ מצליחה להירדם. פתחתי את הפורום ולהפתעתי גיליתי שאתן כבר כתבתן לי. תודה תודה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 22:48
 sivankatzav Posts: 91
|
מורה, דבר ראשון- תהיה רגועה, לא להיות בלחץ ובמחשבות טורדניות- זה לא יעזור לך בכלום, לפעמים יש ימים קשים יותר וימים קשים פחות- אלו הם חיינו וצריך לדעת לקבל את זה באהבה, אחרת לא נשרוד  באשר להתקף בולמוס שחטפת, זה קורה ל כ ו ל ם ! ! ! לי זה קורה אחת לשבוע, אבל תחזרי לתלם, נפלת- עכשיו תקומי (זאת החוכמה). ודרך אגב- כל הכבוד לך (תלמידה מצטיינת ) אכלת את הפחממות עד שעה 5 מירי תהיה גאה בך 
סיון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 22:16
 רעותה Posts: 869
|
מורה יקרה , אני מאחלת לך יותר נחת ורגיעה להמשך השבוע. העיקר שאת איתנו כאן ותשתדלי בלי לחץ רק כדי שתוכלי להמשיך בכל העשייה המרובה והבית .... מקווה שבעלך יקל על הדברים ,. שיהיה המשך שבוע טוב ונעים. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 21:51
 יולי Posts: 754
|
היי, מצטרפת לדברי בלונדה, אני גם ממילצה לשבת עם בעלך ולהסביר לו שדיאטה זה תהליך ולא רית מרתון. יש גם שבועות שעל המקום זה בסדר (אם לא מרזים) לגוף שלנו יש קצב משלו ולא צריך להכניס אותך ללחץ . אני בטוחה שמזה יש לך הרבה...ובקשר לכיתות..תלמדי ובבית שיש לך זמן פשוט תנוחי, בלי להיסדק, קחי את הדברים יותר בקלות... יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 20:35
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מורה יקרה את.חייבת קצת.לנסות ולהרגיע את עצמך בלי שום קשר.לדיאטה הלחצים.לא עושים לנו טוב!!! בעיניין הבעל נראה לי שאת צריכה לשבת ולדבר איתו ולהסביר לו שמירי בלקין זה לא רק לרדת כל שבוע. מירי בלקין זו דרך חיים ואם הוא יחשוב שכל שבוע יהיו ירידות אז נראה לי הבעיה תתחיל כשלא תהיה ירידה. תסבירי לו שזה חוג בשבילך והרבה מעבר לדיאטה. הבולמוס שעברת היום נגמר!! ממשיכים הלאה. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 19:33
 המורה Posts: 374
|
היי בנות יקרות שבוע שעבר יצאה צלנו מורה לחופשת לידה קיבלתי רבע משרה נוספת. לא יכולתי לסרב אותי החליפו שנה אחרי שנה ועוד ישבתי בבית הרבה לפני הלידה. הקושי הוא שקיבלתי כיתת בגרות, כל השנים לימדתי לבגרות ועכשיו חזרתי לזה. אני עמוסה יותר ויותר והיום בא הצורך העז לפחמימות. משהו השתבש ..... והיןם בדיוק הגיע התדפיס של הישראכרט בעלי ראה את ההתחייבות השנתית אם הו לא יראה עוד ירידות.... יתפוצץ. (בעלי רואה חשבון זה קצת בעייתי- בינתיים הוא אוהב מאד את הרעיון הזה גורו מירי) . אז הלחץ הזה שוב, הילדה שרצתה ללכת לישון אצלה חברה והסברתי למה לא כשיש בית-ספר למחרת, החזרה בארבע אחה"צ אחרי יום לימודים ארוך. ולא ישיבות....לא יודעת איך להסביר כל פחמימה שיש בבית נכנסה לפי. כמובן עד 17:00 לפחות זה! מרוב הלחץ נפלתי על המיטה ארבע שעות שינה. אני מתחילה להיסדק עוד לא שבורה זקוקה לכן. מאמר מעניין של ליהיא לפיד היום הקראתי לתלמידים מאמר של ליהי לפיד בנושא בחירות. אנחנו עכשיו בעיצומו של תהליך קבלת החלטת ומצאתי לנכון להקריא להם זאת. היא מספרת על תיאוריית "השולחן האחר" . כשנכנסים למסעדה המארחת מושיבה ואז מתלבטים, לא זה ליד החלון, זה ליד המטבח, וכו'... כמובן שהיא לא התכוונה לשולחן אלא להחלטות בחיים שהם למעשה הבחירות שלנו . בזמן ההקראה חשבתי על עצמי והבאתי את זה למקום שלי... כמובן שביא כותבת מדהים... ואמרתי "אני בחרתי להיות כאן ונראה לי שאני לא מוותרת". ערב טוב , חברות יקרות מצטערת שאני לא מגיבה כלל כבר 48 שעות נגמר לי הכוח. edited by המורה on 1/30/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|