02/02/2012 11:49
 נחושה Posts: 6982
|
מימי, השבוע מסתיים ובקרוב שקילה מקווה שאת בעשייה ובשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 05:00
 dany Posts: 19819
|
הפעילות הגופנית מעצבת ומחטבת ועושה טוב לנשמה אך בכדי לרדת במשקל זה ממש לא סוג הפעילות שאנחנו עושות.......... לשחק שש שעות טניס ......... יורדים במשקל!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/02/2012 04:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
המורה כתב: מזדהה אתך בתחושה שאירובי וחדר כושר לא מועילים אם לא סותמים את הלוע.... רינתי שום דבר לא עוזר אם הבלוטה הענקית (הפה) לא נסתמת כל כך נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 19:36
 רבקה Posts: 8411
|
המורה כתב:
מזדהה אתך בתחושה שאירובי וחדר כושר לא מועילים אם לא סותמים את הלוע....
רינתי שום דבר לא עוזר אם הבלוטה הענקית (הפה) לא נסתמת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 19:20
 המורה Posts: 374
|
מזדהה אתך בתחושה שאירובי וחדר כושר לא מועילים אם לא סותמים את הלוע....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 16:44
 נחושה Posts: 6982
|
מימי כתב:
התגובות של מירי וכל שאר הבנות המדהימות  ריגשו אותי עד מאוד, אני מתכוונת להשתמש בטיפים שנתתם לי, כי באמת נדרמתי בשמירה. זו לא הייתה אפילו הפסקת אוכל....לאחר שגם אתמול עליתי עוד קילו, והבוקר בשיעור האירובי הזעתי והתנשפתי כמו חזרזיר, הגעתי למסקנה שאין ברירה וכעת אני יעלה על הדרך הנכונה. אכילה מתונה, בלי פיתויים, בלי אוייבים בבית, והכי חשוב פחות מסעדות ובתי קפה. שיהיה המשך שבוע מהמם לכולנו. 
מימי יקרה, איזה תמריץ עוד אפשר לתת לך? אהה= סבתא חתיכה וסקסית !!! יאלללה יקירתי, לשמור על מה שנכנס לפיך בדגש על בלי פחמימות מחמש, והיכה מספיק אל תהרגי את עצמך בחדר כושר שלא ייפתח הלוע, עדיף לאט ובטוח מאשר מהר ושייגמר סומכת עלייך ונראה תוצאות בקרוב...נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 11:01
 tal_f Posts: 900
|
מימי המון הצלחה... ברגע שתשמרי שבוע תהיה ירידה שתעודד אותך לעוד ירידה ואז עוד ירידה והתקופה הקשה תעבור !!! אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 06:13
|
שוב המון המון הצלחה
מימי כתב:
התגובות של מירי וכל שאר הבנות המדהימות  ריגשו אותי עד מאוד, אני מתכוונת להשתמש בטיפים שנתתם לי, כי באמת נדרמתי בשמירה. זו לא הייתה אפילו הפסקת אוכל....לאחר שגם אתמול עליתי עוד קילו, והבוקר בשיעור האירובי הזעתי והתנשפתי כמו חזרזיר, הגעתי למסקנה שאין ברירה וכעת אני יעלה על הדרך הנכונה. אכילה מתונה, בלי פיתויים, בלי אוייבים בבית, והכי חשוב פחות מסעדות ובתי קפה. שיהיה המשך שבוע מהמם לכולנו. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 04:56
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מימי צעד ראשון עשית,כתבת,שמת על השולחן כולל מסקנות והחלטות. מאחלת לך המון הצלחה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 14:29
 רבקה Posts: 8411
|
מימי יקירתי אל תכעסי עלי שאני משתמשת במילים שלך אך רוצה להגיד לך עם המון אהבה ופירגון תסתמי... תסתמי... תסתמי די מספיק והגיע הזמן לעלות כיתה אחרי הפסקה ארוכה שאת עושה במודעות אני בטוחה שאת רוצה את ההפך הגמור אך בשביל זה צריך להשקיע ושוב לסתום אף אחד לא מפסיק לך את הבילויים אך גם שם אפשר לשלוט יש לך גם את מיכלי המקסימה שאת צריכה להוות לה דוגמה ובכלל אתמול ולא היום להתחיל ליישם את החוקים ועם המון הצלחה לא כועסת נכון ??? הכל מהלב כייף להיות רזה ןבפסח זה יקרה נסי ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 13:50
 מימי Posts: 117
|
התגובות של מירי וכל שאר הבנות המדהימות ריגשו אותי עד מאוד, אני מתכוונת להשתמש בטיפים שנתתם לי, כי באמת נדרמתי בשמירה. זו לא הייתה אפילו הפסקת אוכל....לאחר שגם אתמול עליתי עוד קילו, והבוקר בשיעור האירובי הזעתי והתנשפתי כמו חזרזיר, הגעתי למסקנה שאין ברירה וכעת אני יעלה על הדרך הנכונה. אכילה מתונה, בלי פיתויים, בלי אוייבים בבית, והכי חשוב פחות מסעדות ובתי קפה. שיהיה המשך שבוע מהמם לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 06:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
מימי בהצלחה. הבנות כתבו הכל ואם מירי אומרת שאת יכולה אז היא צודקת וזה אפשרי. היית שם ואת חוזרת לזה כמו גדולה. בהצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 23:49
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מימי יקרה אנחנו המון המון שנים טובות ביחד, אני מכירה אותך טוב מאד ויודעת שאת יכולה......... אז מהיום דיאטה, כי נחת כבר מספיק, ותראי שכולם איתך...... עד פסח זה אפשרי 4 קילו אני איתך באהבה רבה.... תמשיכי להיכנס ולשתף אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 21:58
 EFF Posts: 6417
|
מימי יקירתי..אני יודעת שתצליחי...מכירה אותך...אז לא ניפגש השבוע במסעדת קימל של בן אדרת, הא??סת..ם אני צוחקת..גם כאשר אנחנו יוצאים לאכול אני יודעת לשמור על המסגרת.. ואגב, אני ממליצה מאוד על התמדה בשיטת הפחמימות של מירי. זה עובד בגדול וממש ממש לא קשה כאשר מתרגלים. אם אני יכולה כולם יכולים..(כמו שמירי אומרת..) edited by EFF on 1/29/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 20:33
 רעותה Posts: 869
|
מימי יקרה , המון המון בהצלחה ומקווה שפסח ידגדג לך כמו שמירי מכניסה לנו אותו כחלון הזדמנויות . תהני מכל הבילויים אבל בטח שעם גבולות וכל היתר .... כמו שאמרת את כבר אלופה של השורה הראשונה. סותמת איתך ביחד. בהצלחה לנו. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 17:21
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מימי יקרה, הרי את התורה כמו שאת אומרת את יודעת, מה שנשאר זה רק כוח רצון והחלטה. אני הייתי במצב שלך לפני שלושה חודשים כד שהחלטתי שדי. קחי את עצמך ועימדי מול המראה לפי מה שאת מתארת לא נראה לי שאת.מרוצה ממה שאת רואה. קחי החלטה שככה את.לא רוצה להיראות!!! קחי את התפריט המקופל ועשי בידיוק מה שכתוב!!! לפחות שבועיים ואפילו יותר, הימים הראשונים יהיו לא קלים אך אח"כ זה הופך להיות לשיגרה קלה. גם לי לא קל בשבועיים האחרונים אחרי שירדתי שמונה קילו ואני ממש נלחמת אבלל נלחמת למען מטרה טובה שזאת אני!!! וותרי כרגע על היציאות למסעדות וגם את הולכת השתדלי לאכול סלטים ללא רטבים ,דגים או חזה עוף ככה יותר קל לשלוט ולראות מה הם שמים.לך. בטוחה שאת יכולה!!! בהצלחההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 16:00
|
מימי גם אני לא מתכוונת לקנות בגדים חדשים והולכת עכשיו רק עם הגומי....... אך הכוח הוא בידנו וההחלטות שלנו הן המובילות אותנו לכאן או לכאן........ אני חושבת שאם את רוצה עד פסח לרדת ולא לעלות אז באמת לצמצם ולו רק לתקופה הזאת את היציאות, כי בבתי קפה ממש את לא יודעת מה את מקבלת בצלחת, ואם יוצאים אז רק לשתות שתיה חמה בלי כל תוספת. מאחלת לך הצלחה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 15:12
 יולי Posts: 754
|
הי מימי, לדעתי אכילה בחוץ לא ותר מפעם בשבוע כי בחוץ האוכל יותר שומני ויש בו יותר קלוריות. הדבר הכי קל כדי לרדת במשקל זה לעשות התחייבות לעצמך ופשוט להתחיל עם התפריט המקופל. אני איתו כבר שבועיים ושבוע שעבר ירדתי 2 קילו. זה אפשרי, ועד לפני שבועיים גם אני הייתי במגמת עליה כמו שאת מתארת. מרגע שהתחלתי את המקופל הכל השתנה ופתאום הג'ינסים מתחילים לעלות עלי כי אני גם לא מתכוונת לקנות מידה יותר גדולה. בהצלחה, את יכולה . יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 14:32
 הסמויה Posts: 2467
|
מימי יקרה נראה לי שהצבת לעצמך יעד שפוי ולכן תצליחי לעמוד בו לאורך זמן כי זה מה שחשוב אורך זמן ואת כבר יודעת שהכי כיף זה בגדים קטנים וצמודים מאחלת לך הצלחה בדרך הפתלתלה שכולנו צועדים בה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 14:21
 מימי Posts: 117
|
היום, יום ראשון אני נשקלת כי אני בחוג בפתח תקווה [עצלנית להגיע לעיר אחרת]... המצב אצלי בנושא הדיאטה לא משהו, בשבעת החודשים האחרונים עליתי 6-7 ק"ג במקום לרזות אותם ולההפך לפצצה! בתקופה זו אני משתדלת לצוף, למרות שבאמת אין לי שום תירוץ מוצלח ל: למה אני לא עושה דיאטה. אני אלופה בלדעת קלוריות, יושבת אצל מירי בהרצאות הנהדרות, בשורה הראשונה, מפנימה ורושמת, מבינה מצויין את החומר והכל בתיאוריה. בטסט אני נכשלת, פה יציאה לבית קפה עם חברים, שם ארוחת צהריים של שחיתות, סופ"ש של ריקודי בטן באילת במלון עם ארוחות כלולות, במקרה ביום חמישי "טיול שווקים" לעכו עם טעימות, מאוד טעימות ומשמינות... בקיצור אני בצרות כל הבגדים מתפוצצים עלי, לוחצים לי על הנשמה, בשום אופן לא אקנה שום בגד חדש!!! וברגע שמירי אומרת לי כמה קילו אני צריכה להוריד עד פסח, זה יהיה המספר שאני אשמין.... החלטות לשבוע החדש: רק פעמיים בית קפה\מסעדה. להשתדל לפחות 4 ימים בלי פחמימות מחמש-היום זה בטוח יצליח, וכנראה גם מחר. לחזור להליכות כי חדר כושר ואירובי 5 פעמים בשבוע עם הרבה זיעה, לא מועילים אם לא סותמים את הפה. כנראה אני צריכה להגיד לעצמי הרבה פעמים: תיסתמי..תיסתמי..תיסתמי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|