31/01/2012 06:10
 dany Posts: 19819
|
כן לא ברור לי העניין הזה להחביא.......... למה??????? יש משהו שנסתר ממני בבית שלי????????????? ממש לא!!!!!!!!!!!
רבקה כתב:
רינתי כל הכבוד על עמידתך בפיתוי אך זיכרי שלא תמיד זה עובד ולכן רצוי שזה לא יהיה בבית ויולי גם אם יחביאו תמיד יש סיכוי שאמצא את מקום המחבוא כמתחשק .... שום דבר לא עומד בפנינו ממשיכים בלי אויבים ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2012 05:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: EFF כתב: אני "חינכתי" את עצמי להתעלם לגמרי מכל אלו שקמים עלי להזיק לי.. בעלי (רזה מטבעו..) מאוד אוהב פיצוחים ואינני רואה צורך להפריע לו בכך..אני פשוט מתעלמת מקיומם בארון המזווה,או כמו שמירי אומרת - מתיחסת אליהם כאל פימו... חחח אני מתעלמת מקיומם עד ש..... מוכא לך דנושה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 15:15
 רבקה Posts: 8411
|
רינתי כל הכבוד על עמידתך בפיתוי אך זיכרי שלא תמיד זה עובד ולכן רצוי שזה לא יהיה בבית ויולי גם אם יחביאו תמיד יש סיכוי שאמצא את מקום המחבוא כמתחשק .... שום דבר לא עומד בפנינו ממשיכים בלי אויבים ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 06:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני בחרתי בשיטה זו ואני כבר שנים משננת לעצמי: "זה לא שלך". תאמינו לי שאחרי תקופה של תרגול עם המשפט הזה זה עובד! EFF כתב:
אני "חינכתי" את עצמי להתעלם לגמרי מכל אלו שקמים עלי להזיק לי.. בעלי (רזה מטבעו..) מאוד אוהב פיצוחים ואינני רואה צורך להפריע לו בכך..אני פשוט מתעלמת מקיומם בארון המזווה,או כמו שמירי אומרת - מתיחסת אליהם כאל פימו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 05:02
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
EFF כתב: אני "חינכתי" את עצמי להתעלם לגמרי מכל אלו שקמים עלי להזיק לי.. בעלי (רזה מטבעו..) מאוד אוהב פיצוחים ואינני רואה צורך להפריע לו בכך..אני פשוט מתעלמת מקיומם בארון המזווה,או כמו שמירי אומרת - מתיחסת אליהם כאל פימו... חחח אני מתעלמת מקיומם עד ש.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2012 04:40
|
EFF כתב:
אני "חינכתי" את עצמי להתעלם לגמרי מכל אלו שקמים עלי להזיק לי.. בעלי (רזה מטבעו..) מאוד אוהב פיצוחים ואינני רואה צורך להפריע לו בכך..אני פשוט מתעלמת מקיומם בארון המזווה,או כמו שמירי אומרת - מתיחסת אליהם כאל פימו... חחח אני מתעלמת מקיומם עד ש.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 23:55
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יקירתי המדהימה תודה על השיתוף...כולם כתבו לך יפה מאד אני אבקשך, להסביר לבעלך היקר שלחמניות לילדים זה בסדר השאר גם בני המשפחה לא צריכים, ולך לא חסרה נפילה קטנה..... עכשיו את חזקה מאד אבל לצערי ומנסיוני לא לעולם חוסן.... אויבים לא מכניסים הבייתה, אוכלים אותם בשליטה בחוץ, מידי פעם ובזהירות. המשך הצלחה והתמדה אוהבת אותך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 21:51
 EFF Posts: 6417
|
אני "חינכתי" את עצמי להתעלם לגמרי מכל אלו שקמים עלי להזיק לי.. בעלי (רזה מטבעו..) מאוד אוהב פיצוחים ואינני רואה צורך להפריע לו בכך..אני פשוט מתעלמת מקיומם בארון המזווה,או כמו שמירי אומרת - מתיחסת אליהם כאל פימו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 15:55
|
מסכימה איתך
הסמויה כתב:
קשה מאוד שלא יהיו בכלל אויבים בבית כשיש עוד אנשים שחיים באותו הבית בעיני הגדולה היא להתמודד איתם נכון שקשה , גם לי אבל יש דרישות גם לבני משפחה נוספים וצריך לכבד את רצונם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 12:23
 הסמויה Posts: 2467
|
קשה מאוד שלא יהיו בכלל אויבים בבית כשיש עוד אנשים שחיים באותו הבית בעיני הגדולה היא להתמודד איתם נכון שקשה , גם לי אבל יש דרישות גם לבני משפחה נוספים וצריך לכבד את רצונם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 12:20
 tal_f Posts: 900
|
כהאוייבים אצלי בבית , הסיכוי שיהיה לי את הכוח להאבק בדחף לאכול אותם הוא קטן מאוד ! כל הכבוד!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 10:37
 הסמויה Posts: 2467
|
אנחנו אנושיים ולפעמים אנחנו לא מצליחים לעמוד בפני הפיתויים ולפעמים אנחנו בשליטה מלאה ולא מתפתים לפיתויים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 10:00
 יולי Posts: 754
|
מורה יקרה כל הכבוד שיכולת לאוייבים, אבל לדעתי כדאי לבקש מבעלך לא להכניס אוייבים הבייתה כי מנסיוני, שבעלי מכניס אוייבים הבייתה (וזה קורה לפעמים) אני מבקשת ממנו להחביא אותם...כי אני לא רוצה שהם יהיו לי מול הפנים במטבח ואני אצטרך להתאפק כל היום ועד שאני לא אוכל מהם אני לא ארגע..מה שקורה עם אוייבים בבית זה שלפעמים כוח הרצון שלנו חזק ולפעמים זה מאוד קשה ולכן כדאי לדבר עם בעלך על הנושא ...אגב, אוייבים אפשר פשוט לאכול בחוץ, פעם בשבוע (חטיף שבועי) משהו כל המשפחה כמו עוגה בבית קפה או משהו כזה במקום להכניס הבייתה, וכך כולם אוכלים יחד ונהנים. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 08:37
 רייצ'ל Posts: 1323
|
כל הכבוד על ההחלטה והשליטה באויבים הנכנסים הביתה לא סתם אומרים שהכל מגיע מהראש המשך שבוע שפוי רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 08:36
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מורה יקרה כל הכבוד על השליטה והעמיד בפיתויים. שבוע טובבב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 07:46
 1103 Posts: 5022
|
המורה כתב:
הערב, בעלי חזר מהמאפיה עם לחמניות לבוקר (לילדים כן..). והוסיף עוגיות שוקולד בלגי, רוגלך.... אבל אני לא יודעת זה לא מזיז.....אולי כי אני חושבת על השקילה בעוד שישה ימים , אולי כי הקפדתי כ"כ בשבת, אולי זה בגלל שהשעון צלצל בחמש " בלי פחמימות - מירי".... אז איך זה שפעם אנו חושבים כך ופעם כך? מקווה שנהייה תמיד בשליטה. גם אם אוכלים אויבים לוקחים אותם בחשבון ומתקדמים. (סמויה זה היה בשבילך) edited by המורה on 1/29/2012 רינת יקירתי כתבת שאויבים נכנסו אליך הביתה.למזלך,הפעם יכולת להם.אך כדאי שתבקשי מבעלך להבא להמנע מלהביא הביתה עוגיות,רוגלך ועוד מיני מאפים אחרים. לא כדאי להעמיד עצמינו בנסיון לא תמיד יעמדו לנו כוחותינו. שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 07:30
|
שאפתנית כתב:
כמו שכתבת הכל בראש ולפעמים אנחנו בשליטה מלאה ולפעמים בנסיגה נוראית. זה המוח האנושי, עוד לא פיצחנו עד הסוף אבל לפחות יש אור בקצה המנהרה. תמיד ותודה לאל שאנחנו במסגרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
כמו שכתבת הכל בראש ולפעמים אנחנו בשליטה מלאה ולפעמים בנסיגה נוראית. זה המוח האנושי, עוד לא פיצחנו עד הסוף אבל לפחות יש אור בקצה המנהרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 04:56
|
אכן ,הכל בראש וכשאנחנו בשליטה לא רוצים ולא מעניין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2012 04:44
|
אכן דבר מוזר המוח, שמחליטים באמת כאילו שום דבר כבר לא מעניין...................
המורה כתב:
הערב, בעלי חזר מהמאפיה עם לחמניות לבוקר (לילדים כן..). והוסיף עוגיות שוקולד בלגי, רוגלך.... אבל אני לא יודעת זה לא מזיז.....אולי כי אני חושבת על השקילה בעוד שישה ימים , אולי כי הקפדתי כ"כ בשבת, אולי זה בגלל שהשעון צלצל בחמש " בלי פחמימות - מירי".... אז איך זה שפעם אנו חושבים כך ופעם כך? מקווה שנהייה תמיד בשליטה. גם אם אוכלים אויבים לוקחים אותם בחשבון ומתקדמים. (סמויה זה היה בשבילך) edited by המורה on 1/29/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|