הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איבוד שליטה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/01/2012 09:20

הסמויה
הסמויה
עירבוב נושאים
קשה להגיב כשמתערבבים כמה נושאים בפוסט אחד
בכל אופן קראתי כאן הכל ואין לי מושג למה להגיב
אז אני ....שותקת
0 קישור קבוע (Permalink)
29/01/2012 05:00

אקורדיאון
אקורדיאון
אכילה ריגשית שתוקפת אותנו ,כל עוד מדובר ביום אחד לא קרה כלום וחוזרים לשיגרה שהרי האוכל לא מסייע למעט
לעלייה במשקל.
שבוע טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/01/2012 04:43

dany
dany
חיוך יקרה
אני מטבעון והזקן הזה היה ידוע בכל העמק והיו הרבה כתבות עליו במשך השנים.
אז את צריכה להיות מאושרת שהכרת באופן אישי אישיות כל כך מיוחדת ושונה.
יהיו זכרו ברוך
וכפי שאמרה לך אשתו על תתעצבי, שהרי ידוע וברור שכולנו יום אחד נלך מכאן, ולפחות את יודעת שזה איש שחי חיים מלאים בכל מובן.
מת ללא סבל מיותר לא לעצמו ולא למשפחה.
ובוודאי אין צורך להטביע יגונך באוכל..... שהרי התוצאה עוד צער .
מאחלת לך ימים טובים ויפים.
מכל הלב דני
0 קישור קבוע (Permalink)
29/01/2012 00:48

המורה
המורה
מצויין שאת נשקלת מחר!
כמה שיותר מהר לחזור לעניינים - ממזער את הנזקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2012 23:26

יולי
יולי
היי לחיוך מהלב,
אכן לא קל לאבד יקירים, אם כי את כולה להתנחם בזה שחי ממש כל דקה והיה בריא כמעט עד הסוף והרגיש צעיר ברוחו וגם בגופו וגם עבד. לא קל, אבל זה חלק מהחיים.
אם קצת יצאת מהשיטה והמסגרת זה הזמן לחזור אליה במרץ וכמו שמירי אומרת: מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט" פשוט כך.
משתתפת בצערך,
לילה טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2012 21:02

1103
1103
חיוך מהלב יקרה
לצערינו,החיים משליכים עלינו וגורמים לנו לאכול אכילה רגשית.למזלינו אנו נמצאים במסגרת.
קשה מאוד לאבד אדם קרוב אהוב אך עם כל הצער,אנו חייבים להמשיך הלאה.
תנחומי.שלא תדעי עוד צער
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2012 20:43

חיוך מהלב
חיוך מהלב
שבוע טוב לכולם, אני משתדלת אם כי לא ממש "PERFECT/ בכל מקרה אני אומרת לעצמי המון מנטרות שלא כדאי לקלקל, שכדאי להמשיך במאמץ, וגם היום כשהייתי מאד עייפה בכ"ז ראיתי שהשמים מתקדרים ויצאתי לצעדה ברוח הקרה. לא ויתרתי לעצמי. סיימתי הערב בסלט גדול וצבעוני. זה הקינוח שלי לערב. אני גאה בעצמי. כל יום לגופו. יש ימים כאלה ויש ימים שקשה מאד, יש ימים של עצבנות מכל מיני סיבות. אמש היה לי קשה. היה בן דוד של אימי איש מיוחד בכל קנה מידה. אפשר רק ללמוד ממנו. בן 97 מלא באנרגיות של צעיר בן 30, נראה לא יותר מ-אולי 80 כולם אמרו זאת והמוח עובד כמו קריסטל חד וברור. היה בדרך להקמת תנועה חדשה פוליטית לא של זקנים חס וחלילה. היו לו תוכניות אחרות ובמקביל עדיין עבד בבית המלאכה שם בנה צעצועים לילדים עד היום האחרון כמעט.היה בן קיבוץ רמת דוד. ביום ב' קיבל ארוע מוחי ונפטר ביום ה'. אמש נסעתי להלוויה. מאד מאד כאב לי. הוא היה לי כמו סבא גדול, אהב מאד את אימי ז"ל את כל משפחתה ואת משפחתי כמובן. כמה שמחתי שהיה ביום הולדתי לפני כחודש. אשתו גיבורה אמיתית. כשהגעתי אמרה לי אל תתעצבי. הוא חי חיים מלאים מאושרים הגיע יומו. אפילו לא בכתה כי באמת היא ראליסטית כזו והם חיו כ-65 שנה ביחד בהרמוניה מיוחדת. גם היא אישה מיוחדת להבדיל מאחלת לה עוד הרבה שנים . היא צעירה בת 94. הלואי שתחזיק מעמד עוד הרבה ותהנה מהנינים הרבים שיש להם...
אז זהו אכלתי כי קשה לי הלויה אפילו אם היא בקיבוץ ואינה דומה למה שאנו מכירים. הכל מכובד הנפטר בארון כפי שצריך להיות ויסלחו לי הדתיים אבל בעיני זה הרבה יותר מכובד, ואפילו שני שירים שביקש כי ישירו שרו כולם. הכל בפשטות ובכבוד גדול. אבל לא היה מאד מאד קשה ואהבתי אותו מאד את דב פרלמן. יהי זכרו ברוך והיום היום חזרתי למסגרת ואני מאד מאד משתדלת. מתחיל שבוע חדש של בריאות ואושר לכולנו... זה מה שאני מאחלת

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2012 18:07

ענת
ענת
העיקר את במודעות וחזרת היום לשליטה ואין סיבה שתעלי בגלל ערב אחד....המשיכך !!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2012 17:52

יולי
יולי
היי לסמויה,
קורה לכולנו שלפעמים אוכלים יותר מידי. אם כי, טוב שהיום חזרת למסלול. ויש לי טיפ ללפני ארועים כאלו. אפשר ורצוי לאכול ביצה קשה או תפוח עץ לפני שמגיעים לארוע ולשתות תה חם . זה די סותם את התיאבון ורוב הסיכויים שפעם הבאה לא יהיה לך בולמוס. בכל מקרה, טוב שחזרת למסלול וכמובן תדווחי שקילה, כי חשוב מאוד להישקל כל שבוע.
יום טוב,
יולי
edited by יולי on 1/28/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2012 17:33

dany
dany
עצם העובדה שחזרת היום ולא המשכת את המסיבה....... את ממש בסדר, כפי שמירי אומרת אי אפשר להיות כל הזמן במתח...... לעיתים צריך להרפות ושוב להיכנס למסלול.
העיקר שנהנית. והמון ברכות לאחותך ליום ההולדת.

הסמויה כתב:
אתמול, במסיבת יום ההולדת של אחותי איבדתי שליטה ואכלתי המוןןןןןןןןןןןןןןן
אבל
היום חזרתי לשפיות...
בכל מצב מחר אדווח שקילה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2012 17:18

הסמויה
הסמויה
אתמול, במסיבת יום ההולדת של אחותי איבדתי שליטה ואכלתי המוןןןןןןןןןןןןןןן
אבל
היום חזרתי לשפיות...
בכל מצב מחר אדווח שקילה
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!