28/01/2012 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן למרות שלא קל לנתק בין השניים חישבי תמיד שאף אחד לא שווה את זה. הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2012 17:52
 מתחדשת Posts: 57
|
מירי תודה לך,התשובה שלך נותנת לי הרבה כח,זה הרבה מעבר לאוכל,זה בכלל לחיים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2012 17:51
|
miribelkin כתב:
מתחדשת יקרה תודה, אל תתני לאף אדם.....לגרום לך לאכילה ריגשית. גם היא בן אדם כמוך, אל תתני לה כח הרסני עלייך..... זה תלוי בך.תהיי חזקה. ורגועה ותשדרי ביטחון עצמי. שבת נפלאה ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2012 15:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מתחדשת יקרה תודה, אל תתני לאף אדם.....לגרום לך לאכילה ריגשית. גם היא בן אדם כמוך, אל תתני לה כח הרסני עלייך..... זה תלוי בך.תהיי חזקה. ורגועה ותשדרי ביטחון עצמי. שבת נפלאה ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2012 12:11
 dany Posts: 19819
|
מירי מדברת בגובה העיניים של כולנו.... ללא כחל וסרק את האמת לאמיתה. כפי שהחיים הם באמת. לא תמיד קל לעשות החלטות לנתק, לשנות, הרגלים של שנים. לעשות שינויים בהתנהלות היומיומית, אך באמת אם רוצים לראות שינויים אין ברירה אלא לעשות!!!!!!!!!!!!
מתחדשת כתב:
כל פעם שאני רואה אני שמה לב לעוד דברים שמירי אומרת ושכל כך נכונים לגבי.יש לי בעבודה מנהלת שממש מתעללת רגשית בעובדים,כל פעם בעובד אחר.לפני שבועיים היא קבעה לי פגישה אישית איתה לשבוע הבא ולא פירטה באיזה נושא,אולי זה סתם משהו שיגרתי ואולי מעבר לזה.זה ממש הכניס אותי לחרדה קיומית,האם היא תפגע לי במשכורת,מה היא כבר זוממת....גם ככה זו תקופה קשה לי מאוד לשמור כרגע וכמובן שזה תרם את שלו והביא לזלילות שלמזלי הצלחתי לבלום קצת...מקווה לטוב ורואה את ההרצאות של מירי שוב ושוב ממש כדי שיעשו לי כמו שטיפת מוח.....אני מקבלת מהן המון אנרגיה חיובית.תודה לך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2012 11:57
|
כל פעם שאני רואה אני שמה לב לעוד דברים שמירי אומרת ושכל כך נכונים לגבי.יש לי בעבודה מנהלת שממש מתעללת רגשית בעובדים,כל פעם בעובד אחר.לפני שבועיים היא קבעה לי פגישה אישית איתה לשבוע הבא ולא פירטה באיזה נושא,אולי זה סתם משהו שיגרתי ואולי מעבר לזה.זה ממש הכניס אותי לחרדה קיומית,האם היא תפגע לי במשכורת,מה היא כבר זוממת....גם ככה זו תקופה קשה לי מאוד לשמור כרגע וכמובן שזה תרם את שלו והביא לזלילות שלמזלי הצלחתי לבלום קצת...מקווה לטוב ורואה את ההרצאות של מירי שוב ושוב ממש כדי שיעשו לי כמו שטיפת מוח.....אני מקבלת מהן המון אנרגיה חיובית.תודה לך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|