27/01/2012 09:40
 קרולין Posts: 6651
|
נעדרתי מהפורום ביומיים האחרונים...ולהלן הסיפור שלי: יום רביעי אחרי ההרצאה המדהימה ,הנפלאה והעוצמתית ביותר שלך מירי יקירתי, הודעתי לך שאני לא אכתוב כמו שאני תמיד עושה, כי אני הולכת למסיבת הודייה של חברה שילדה בן רביעי , הוא נולד פג 600 גרם ולא היה לו סיכוי ...והיום תודה לאל חגגנו לו שנה בשמחה ובהתרגשות...ואכן המסיבה הייתה מ ר ג ש ת ומיוחדת במינה היינו רק נשים ו ה ר ב ה ...מעל 60 אולי אפילו יותר....ועשינו גם הפרשת חלה... שזה פשוט חוויה בפני עצמה. בתוך כל ההתרגשות, השמחה, התפילות....נפלתי בדרכי לשירותי אורחים שלה (זה גם בית חדש שהם בנו וזאת פעם ראשונה שאני אצלה )...לא שמתי לב חשבתי שיש מדרגה אחת ומסתבר שהיו שם 3 מדרגות משופעות ...נחבלתי ,דיממתי והתוצאה: שבר באצבע הקטנה בכף רגל ימין.... חוץ מחבלות נוספות בגוף שהן יבשות... מיום רביעי בלילה , אני עם כאבים , בבדיקות, בצילומים...כואבת וצולעת...אך באמת באמת מודה לאל שזה נגמר ככה ולא יותר גרוע. היה לי מ ז ל גדול! נכנסתי לשתף , להגיד שאני מתגעגעת ומאד מאד אוהבת ולאחל לכולנו שבת רגועה, שקטה, נעימה ובשליטה. והכי חשוב ...שנזכור כולנו כמה פ ר ו פ ר צ י ו ת חשובות ביותר בחיים שלנו.... מצטערת שלא הגבתי לפוסטים האחרונים שלכם כמו שאני תמיד נוהגת לעשות ....אני מאחלת לכולםםםםם תמיד ומכל הלב את הטוב ביותר. נשתמע בהמשך.....ורק ב ר י א ו ת ובשורות טובות לכולנו. אמן. שלכם תמיד, קרולין.
|