הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרצאה של שרה אנג'ל ליום האישה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/01/2012 05:09

אקורדיאון
אקורדיאון
רבקה כתב:
רינתי רוצה לומר לך שאני בדיוק כמו אמך היקרה
אף פעם לא רציתי לשמוע על שרה אנג'ל
אך לאט לאט הבנתי שהיא אישה מדהימה וגם מסכנה על כל מה שעבר עליה
ואני מעריכה אותה מאוד

את חייבת לשמוע אותה פעם ולקרוא את ספריה אישה מיוחדת והיא יוצאת דופן בהחלט.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 15:24

רבקה
רבקה
רינתי רוצה לומר לך שאני בדיוק כמו אמך היקרה
אף פעם לא רציתי לשמוע על שרה אנג'ל
אך לאט לאט הבנתי שהיא אישה מדהימה וגם מסכנה על כל מה שעבר עליה
ואני מעריכה אותה מאוד
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 12:19

dany
dany
מתוקה תביני שכאן המקום שאת יכולה לכתוב כל דבר על כל דבר גם אם זה בכלל לא שייך לדיאטה......... זוהי גדולתו של הפורום הזה .... איך מירי אומרת משפחה........ לדעתי יותר!!!!!!!!
שבת שלום

המורה כתב:
היססתי קצת לכתוב את זה , חשבתי שאני המתרגשת עד מאד היחידה. יש לך נפש מדהימה תודה שהתרגשת איתי. זה באמת היה מדהים
dany כתב:
רינת מתוקה
את ממש מרגשת אותי, אני מאמינה בשיקום ובחזרה לדרך הישר.......... אם לא הייתי מאמינה אז גם כאן לא הייתי מאמינה שאפשר לשנות ולתקן..נכון??????
בני אדם עושים טעויות, ואם הם באים ממקום טהור ואמיתי(כי יש גם לדאבוני הרב אנשים סוטים וסוציופאתים וסוציומאטים שלהם אין תקנה) ובאמת עושים תשובה אמיתית, צריך להאמין להם לקבל אותם ולחבק אותם בחזרה אל החברה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 06:53

המורה
המורה
היססתי קצת לכתוב את זה , חשבתי שאני המתרגשת עד מאד היחידה. יש לך נפש מדהימה תודה שהתרגשת איתי. זה באמת היה מדהים
dany כתב:
רינת מתוקה
את ממש מרגשת אותי, אני מאמינה בשיקום ובחזרה לדרך הישר.......... אם לא הייתי מאמינה אז גם כאן לא הייתי מאמינה שאפשר לשנות ולתקן..נכון??????
בני אדם עושים טעויות, ואם הם באים ממקום טהור ואמיתי(כי יש גם לדאבוני הרב אנשים סוטים וסוציופאתים וסוציומאטים שלהם אין תקנה) ובאמת עושים תשובה אמיתית, צריך להאמין להם לקבל אותם ולחבק אותם בחזרה אל החברה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 05:38

אקורדיאון
אקורדיאון
אני שמעתי אותה לפני שנים ,קראתי את רוב הספרים שהוציאה,הבחורה משיכמה ומעלה מכל בחינה שהיא.
להבדיל בדיוק מה שמירי מעניקה ,חוש הומור ותמיכה אין סופית.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 05:08

dany
dany
רינת מתוקה
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 21:37

המורה
המורה
השבוע ביום א' פתחנו את ארועי יום האישה בעירי, בהופעה של שרה אנג'ל ונדב אבוקסיס. (אני הפצתי כרטיסים בחוג המורים). חשוב לציין שגדלתי בבית שהיה אנטי לאסירי משוקמים, בכל פעם ששרה הופיעה אמי כיבתה את הטלויזיה וקראה רוצחת. רציתי לספר לכן על ההרצאה והמסרים שלה .אישה מדהימה עם סיפור חיים מזעזע. סטודנטית שהדרדרה ישר לעולם הפשע בגלל אהבה. בהרצאה שלה היא מגוללת את כל סיפור חייה ואת הארועים הטרגיים בחוש הומור. פשוט בכיתי מרוב התרגשות, איך אחרי כ"כ הרבה שנים של סבל נוראי אפשר לאהוב כ"כ ולהמשיך במפעל עשייה כזה. (היא כתבה שישה ספרים מדהימים). מצד אחד סיפרה על חיים בצינוק, על אמא שנפטרה ממחלה, על נרקומן שחי לצידה ולא מוכן לצאת מזה.... כל זה והיא משוקמת. מרגש , מצמרר עד דמעות כמובן שאח"כ צחקנו מנדב. חזרנו הביתה כל המורות והבנו אני חושבת את מקומנו. שני דברים היא סיפרה שעזרו לה מאד : חוש הומור במהלך כל השהייה בכלא, והדבר השני תמיכה ענקית מאמה שתמיד האמינה בה.
סופ"ש מצויין לכולן.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרצאה של שרה אנג'ל ליום האישה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!