זה מומנטום שאני מאד אוהבת. כי אני באה הביתה שלווה, הסתיים עוד שבוע ובייחוד עוד יום פרודוקטיבי מבחינתי.
וכמיטב המסורת בכל חמישי מתקיים אצלנו מפגש Happy hour לו אני דואגת לתקרובת,
וכמי שמכירה את עצמה עם אופי לא מתפשר, לא מוותר ולא פראייר, אני כל פעם מוכיחה לעצמי כמה מקורית אני יכולה להיות...
והערב - בי אני נשבעת (כמו שאומרת מורתי האהובה) עמדתי וסידרת 6 גלילים של קיורטוש על צלחות,
2 עוגות קראנץ שוקולד, קראנץ עם חלווה, עוגת שמרים עם ריקוטה והכל הכל מבית קיורטוש.
הכל סודר על צלחות עבור החברה, קיבלתי המון מחמאות, אבל הכי הרגשתי בלב חניכה של מירי בלקין..וזה לא מובן מאליו לעולם!
כי אתם מבינים, לא אכפת לי. זה לא מענין אותי. אני את המתוק שלי אוכלת בשישי ושבת וגם על שבת אני מוותרת עכשיו
כשהחלומות שלי גדולים, והם גדולים כי זה שחולם הוא גם מי שמגשים..ולהיות רזה יותר ויפה כרזה ולא כעגולה ויפה זה הרבה יותר בשבילי.
אחד החלומות הגדולים שלי זה לקנות ג'ינס דיזל מידה 38 כי כבר הייתי שם. אני לא בלחץ על הבקיני כמו שאני רוצה להראות אחרת בבגדים.
אני רוצה להיות סיפור הצלחה של עשו את זה בגדול ואני רוצה לעשות את זה איתכן ועם מורתי האהובה האחת והיחידה.
אז הנה דקה לסופ"ש, רגע לפני שישי האהוב של כולנו, אני מתחייבת להיות טובה טובה בסופשבוע הזה ולעלות על המאזניים בשלישי בכבוד.
וכמו תמיד..מקדישה לכם שיר שאני מאד אוהבת ומאחלת סופ"ש חם, נעים, טעים בשליטה ועם חברה טובה, שיחות מענינות, מחשבות טובות והמון תקוות בלב, לשינוי שהוא בידיים שלנו♥
http://www.youtube.com/watch?v=XJZA3_e3SBw&ob=av2e נשיבוקים♥