הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ערב יום חמישי, דקה לסופש..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/01/2012 11:53

שאפתנית
שאפתנית
שבת שלום קרנושה, אני בטוחה שבמהרה תקני ג'ינס מידה 38 כי אם עמדת מול הפיתויים שהכנת לחברה אין בליבי ספק שהג'ינס לא כל כך רחוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 07:52

אשירה
אשירה
סופשבוע נפלא גם לך, קרן אהובה,
אין לי כל ספק שתגשימי כל חלום שיש לך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 06:59

בלונדה....
בלונדה....
כל הכבוד קרנושה על העמידה בפני הקיורטוש ההורס.
אבבלללללל את תיהיה יותר הורסת בלעדיו.
עם נחישות כזאת בטוחה שאת.תחזרי לדיזל שלך מידה 38.
גם לי יש בארון ארבעה דיזלים מידה 38 מהתקופה של לפני ההריון ששמרתי עליהם מכל משמר ולא הסכמתי להיפרד מהם.
את יודעת מה הבאת לי חשק ללכת ולמדוד אותם...
אחרי הירידה שעשיתי עכשיו אולי הם יעלו?!?
שבת שלום יקרה..
מחכה לראותך ב6.2
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 05:34

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח ,מסירה את הכובע על השליטה.
תודה על השיר..
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 05:11

dany
dany
כל הכבוד יקירה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 21:26

המורה
המורה
תודה על השיר המדהים שהנעים לי את האווירה. ובכלל תודה שאת כאן
קרנושה כתב:
זה מומנטום שאני מאד אוהבת. כי אני באה הביתה שלווה, הסתיים עוד שבוע ובייחוד עוד יום פרודוקטיבי מבחינתי.
וכמיטב המסורת בכל חמישי מתקיים אצלנו מפגש Happy hour לו אני דואגת לתקרובת,
וכמי שמכירה את עצמה עם אופי לא מתפשר, לא מוותר ולא פראייר, אני כל פעם מוכיחה לעצמי כמה מקורית אני יכולה להיות...
והערב - בי אני נשבעת (כמו שאומרת מורתי האהובה) עמדתי וסידרת 6 גלילים של קיורטוש על צלחות,
2 עוגות קראנץ שוקולד, קראנץ עם חלווה, עוגת שמרים עם ריקוטה והכל הכל מבית קיורטוש.
הכל סודר על צלחות עבור החברה, קיבלתי המון מחמאות, אבל הכי הרגשתי בלב חניכה של מירי בלקין..וזה לא מובן מאליו לעולם!
כי אתם מבינים, לא אכפת לי. זה לא מענין אותי. אני את המתוק שלי אוכלת בשישי ושבת וגם על שבת אני מוותרת עכשיו
כשהחלומות שלי גדולים, והם גדולים כי זה שחולם הוא גם מי שמגשים..ולהיות רזה יותר ויפה כרזה ולא כעגולה ויפה זה הרבה יותר בשבילי.

אחד החלומות הגדולים שלי זה לקנות ג'ינס דיזל מידה 38 כי כבר הייתי שם. אני לא בלחץ על הבקיני כמו שאני רוצה להראות אחרת בבגדים.
אני רוצה להיות סיפור הצלחה של עשו את זה בגדול ואני רוצה לעשות את זה איתכן ועם מורתי האהובה האחת והיחידה.
אז הנה דקה לסופ"ש, רגע לפני שישי האהוב של כולנו, אני מתחייבת להיות טובה טובה בסופשבוע הזה ולעלות על המאזניים בשלישי בכבוד.

וכמו תמיד..מקדישה לכם שיר שאני מאד אוהבת ומאחלת סופ"ש חם, נעים, טעים בשליטה ועם חברה טובה, שיחות מענינות, מחשבות טובות והמון תקוות בלב, לשינוי שהוא בידיים שלנו♥
http://www.youtube.com/watch?v=XJZA3_e3SBw&ob=av2e
נשיבוקים♥

edited by המורה on 1/26/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 20:13

קרנושה
קרנושה
זה מומנטום שאני מאד אוהבת. כי אני באה הביתה שלווה, הסתיים עוד שבוע ובייחוד עוד יום פרודוקטיבי מבחינתי.
וכמיטב המסורת בכל חמישי מתקיים אצלנו מפגש Happy hour לו אני דואגת לתקרובת,
וכמי שמכירה את עצמה עם אופי לא מתפשר, לא מוותר ולא פראייר, אני כל פעם מוכיחה לעצמי כמה מקורית אני יכולה להיות...
והערב - בי אני נשבעת (כמו שאומרת מורתי האהובה) עמדתי וסידרת 6 גלילים של קיורטוש על צלחות,
2 עוגות קראנץ שוקולד, קראנץ עם חלווה, עוגת שמרים עם ריקוטה והכל הכל מבית קיורטוש.
הכל סודר על צלחות עבור החברה, קיבלתי המון מחמאות, אבל הכי הרגשתי בלב חניכה של מירי בלקין..וזה לא מובן מאליו לעולם!
כי אתם מבינים, לא אכפת לי. זה לא מענין אותי. אני את המתוק שלי אוכלת בשישי ושבת וגם על שבת אני מוותרת עכשיו
כשהחלומות שלי גדולים, והם גדולים כי זה שחולם הוא גם מי שמגשים..ולהיות רזה יותר ויפה כרזה ולא כעגולה ויפה זה הרבה יותר בשבילי.

אחד החלומות הגדולים שלי זה לקנות ג'ינס דיזל מידה 38 כי כבר הייתי שם. אני לא בלחץ על הבקיני כמו שאני רוצה להראות אחרת בבגדים.
אני רוצה להיות סיפור הצלחה של עשו את זה בגדול ואני רוצה לעשות את זה איתכן ועם מורתי האהובה האחת והיחידה.
אז הנה דקה לסופ"ש, רגע לפני שישי האהוב של כולנו, אני מתחייבת להיות טובה טובה בסופשבוע הזה ולעלות על המאזניים בשלישי בכבוד.

וכמו תמיד..מקדישה לכם שיר שאני מאד אוהבת ומאחלת סופ"ש חם, נעים, טעים בשליטה ועם חברה טובה, שיחות מענינות, מחשבות טובות והמון תקוות בלב, לשינוי שהוא בידיים שלנו♥
http://www.youtube.com/watch?v=XJZA3_e3SBw&ob=av2e
נשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ערב יום חמישי, דקה לסופש..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!