הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה מילים שוב על רעב ושובע...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/01/2012 05:13

אקורדיאון
אקורדיאון
כל הכבוד ומקווה שגם השבת תחלוף בהנאה ובשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 05:05

dany
dany
המשך מוצלח כי את יודעת איך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 22:04

נחושה
נחושה
מיכל שרון כתב:
ערב טוב לכן יקרות, אני כבר בקיבוץ.. מכורבלת על הספה עם הפליז.. קוראת אתכן בהנאה גדולה ושמחה לבשר לכן שעברתי את ארוחת הערב כמו גיבורה אמיתית!
היתה ארוחת ערב של חביתות וסחט גדול וגבינות וממרחים ואמי וסבי הרזים המסריחים כמובן היו חייבים לשים בצד גם בגט וגם לחם כפרי וגם לחם דגנים..
אכן משימה קשה.. מזל שגיתי פה איתי..
בסוף זה נגמר בשני עיגולי בגט דקים וסמליים עם חמאה (שאין לי בבית והיא אהובת ליבי) ואני מרגישה ממש מוצלחת!
עמדתי בפיתוי בכבוד, הצלחתי לשמור ואני מקווה להצליח להמשיך להתאפק ולשמור.
בכל מקרה אני לא בודקת גבולות עם כל האויבים שנמצאים כאן חופשי ובפה כבר נלעס מסטיק מנטה חריף והכל דבש!

שיהיה אחלה סופשבוע (:

0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 21:59

מיכל שרון
מיכל שרון
ערב טוב לכן יקרות, אני כבר בקיבוץ.. מכורבלת על הספה עם הפליז.. קוראת אתכן בהנאה גדולה ושמחה לבשר לכן שעברתי את ארוחת הערב כמו גיבורה אמיתית!
היתה ארוחת ערב של חביתות וסחט גדול וגבינות וממרחים ואמי וסבי הרזים המסריחים כמובן היו חייבים לשים בצד גם בגט וגם לחם כפרי וגם לחם דגנים..
אכן משימה קשה.. מזל שגיתי פה איתי..
בסוף זה נגמר בשני עיגולי בגט דקים וסמליים עם חמאה (שאין לי בבית והיא אהובת ליבי) ואני מרגישה ממש מוצלחת!
עמדתי בפיתוי בכבוד, הצלחתי לשמור ואני מקווה להצליח להמשיך להתאפק ולשמור.
בכל מקרה אני לא בודקת גבולות עם כל האויבים שנמצאים כאן חופשי ובפה כבר נלעס מסטיק מנטה חריף והכל דבש!

שיהיה אחלה סופשבוע (:
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 20:18

קרנושה
קרנושה
מיכלי, אני אוהבת אותך. את תצליחי בכל מה שתבחרי כי את שאקלית ואני סופר מחזיקה ממך..
את בחורה יפה, מדהימה ובאמת שהכל יסתדר, את אצל מירי ואין שום מקום לדאגות. חייכי...הכל בסדר.
נשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 18:53

המורה
המורה
מיכל יקרה
אחרי שבוע כ"כ קשה ולחוץ שעבר עליי והזנחתי את האני שלי, תודה על דברייךמחממי הלב.
רינת
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 16:54

dany
dany
אותו הדבר כמו עם הגריסים.

שאפתנית כתב:
מבשלים כמו אורז ומתבלים איך שאוהבים.
אני אישית אוהבת לבשל את החיטה עם בשר ממש כמו קדרה בישול ממושך עם תבלינים כמו: כמון, כרכום, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה. מיים עד לכיסוי החיטה ובישול.
בתאבון.
queen כתב:
רעיון מצוין.
איך מכינים חיטה?
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 14:30

יולי
יולי
היי,
מיכל, כל הכבוד על התגלית. אישית, אני לא אוהבת חיטה או גריסים או כל מה שבא בגרגרים אפורים או צהובים (והכי מצחיק- גם אף פעם לא טעמיתי, רק בגלל הצבע והמרקם של זה..מה לעשות אני קצת בררנית...אם כי, אולי זה טעים ומשביע ואני מפסידה...) אישית, לי הכי עוזר תפוחי אדמה או בטטה או שילוב של שניהם. זה וחזה עוף מבושל. זה מחזיק אותי אפילו עד שמונה תשע בערב. אני גם מאוד אוהבת תפו"א ובטטה אז מזל שזה גם טוב לדיאטה. אורז גם משביע אותי (בסמטי, ) אבל אני לא משתגעת על אורז. משונה- אבל אני לא מתה בכלל על פסטה כי המרקם שלה בצקי (בררנית. אמרתי?) שמתי לב גם ששתית תה קינמון עוזרת לי מאוד (אני גם מאוד אוהבת קינמון) או תה ירוק. אז אני שותה מזה די הרבה . בקיץ, לעומת זאת אני שותה הרבה מים ותה פחות מעניין אותי...קפה נמס אגב, לדעתי קצת פותח תיאבון ואני לא יודעת למה. ולמזלי, נגמלתי מדיאט קולה לפני שנה וחצי או שנתיים ואם אני שותה כבר דיאט קולה זה רק אם אני אוכלת בחוץ ופעם ב...לבית אני לא קונה דיאט קולה ולא סירופ דיאט שפעם הייתי שותה דייאטים בכמות מסחרית. מאז שהפסקתי לשתות דיאט קולה וסירופ דיאט עור הפנים שלי נהיה הרבה יותא נקי ויפה. כנראה שהחומרים שם לא ממש בריאים לא לגוף ולא לעור שלנו. אז נכון, שאני שמה תמיד מייקאפ אבל אין כמו להתאפר על עור יפה ובריא....מה שהמיים עושים לעור והדיאט הורס אותו. זו תגלית אישית שלי.
גם אני מקשיבה לגוף עם רעב ושובע. ולכן מבשלת מה שעושה לי טוב. הורדתי גם קטשופ. יש לי בבית אבל אני כמעט ולא משתמשת בזה כי יש לי נטייה רק ללחוץ על הבקבוק, זה מכיל סוכר וגם פותח תיאבון, וחבל. במקום זה אני מתבלת טוב את האוכל ואז, מי צריך בכלל קטשופ?... תפוח עם קווקר וקינמון מאוד משביע (יש לאכול לאט אבל..) וגם 2 סנדוויצים מלחם קל וגבינה משביעים אותי , אני מגוונת, פעם תפוח וקווקר ופעם 2 סנדווצים, מה שבא לי באותו הבוקר. בעיקרון, הכי מרגיע זה משמעת מיים. לשתות 8-10 כוסות מים או תה ולא יותר מ3 קפה ביום והשתייה מרגיעה כי שלא שותים מספיק לפעמים אני מערבבים תחושות של צמא עם רעב, בגלל חוסר בנוזלים. אז תה צמחים עושה בחורף עבודה נהדרת.
בהצלחה, והמשיכי ככה,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 10:53

נחושה
נחושה
1103 כתב:
מיכל
את צודקת,כל אחד צריך לבדוק מה עושה לו טוב ומה גורם לו לשובע אין כאן כללים. .
הדבר החשוב ביותר כדבריך הוא להקשיב לגוף לדעת מתי אנחנו חשים רעב אמיתי ולמצוא את מה שבאמת מרגיע ומשביע אותנו.
בתקופת החורף,בימים קרים שעוברים עלינו,אין כמו דגנים וקטניות.
ניליsmile

מסכימה בהחלט!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 10:51

נחושה
נחושה
שאפתנית כתב:
אני אישית אוהבת לבשל את החיטה עם בשר ממש כמו קדרה בישול ממושך עם תבלינים כמו: כמון, כרכום, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה. מיים עד לכיסוי החיטה ובישול.
בתאבון.
queen כתב:
רעיון מצוין.
איך מכינים חיטה?

תודה על המתכון, אני אשמח להכין אותו כבר למחרApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 10:17

1103
1103
מיכל
את צודקת,כל אחד צריך לבדוק מה עושה לו טוב ומה גורם לו לשובע אין כאן כללים. .
הדבר החשוב ביותר כדבריך הוא להקשיב לגוף לדעת מתי אנחנו חשים רעב אמיתי ולמצוא את מה שבאמת מרגיע ומשביע אותנו.
בתקופת החורף,בימים קרים שעוברים עלינו,אין כמו דגנים וקטניות.
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 10:14

רייצ'ל
רייצ'ל
מיכלי רק ככה מצלחים שאנו קשובים לגוף
גם בנושא של רעב ושובע וגם בנושאים אחרים כי הגוף תמיד יאותת
לנו אם משהו לא בסדר
שיהיה לך סוף שבוע נפלא בקיבוץ
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 10:01

הסמויה
הסמויה
אלו באמת בישולים של חורף שמשביעים ומרגיעים את הקיבה
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 09:26

שאפתנית
שאפתנית
בתאבון.
queen כתב:
רעיון מצוין.
איך מכינים חיטה?
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 08:40

queen
queen
רעיון מצוין.
איך מכינים חיטה?
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 08:13

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב מיכל!!!
אני אכלתי בשבת שעברה בצהריים חיטה ועכשיו במבט לאחור את צודקת, גם אני הצלחתי להחזיק מעמד ואפילו לא הייתי רעבה בערב ולכן כדי לא לפסוח לגמרי על ארוחת הערב אכלתי צלוחית מרק.
גם השבת לצהריים אני מכינה חיטה. אני מאחלת לך סוף שבוע נעים ואני בטוחה שתהיי גיבורה בקיבוץ.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 06:22

בלונדה....
בלונדה....
מיכלי כל הכבוד לך!!
בטוחה שאם תמשיכי כך את על דרך המלך...
המשך סופ"ש נפלאאא
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 06:12

dany
dany
נפלא שמצאת לך פטנט להרגשת שובע ושיכוך החיפושים............
שיהיה לך סופ"ש מקסים, והמון המון הצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 05:03

אקורדיאון
אקורדיאון
כל טיפ שמסייע בשליטה באוכל מבורך.
המון בהצלחה בסוף השבוע.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2012 23:26

מיכל שרון
מיכל שרון
לילה טוב פורום יקר, מהצהריים אני כבר כותבת בראש את הפוסט הזה ורק עכשיו מצאתי זמן להתיישב לכתוב לכם..
מאז שמירי הכריזה על מבצע פסח אני מאוד בהשתדלות.. לא צדיקה, לא מאה אחוז שם אבל בהחלט משתדלת מאוד.. למעט בשבתות שאיכשהו תמיד בדקה ה-90 נדפקו לי הצלחתי כבר 3 שבועות לשמור בלי פחמימות מחמש ואכן המאמצים ניכרו בשקילה השבועית אתמול.

בתקופות כאלו של מודעות יתרה לדיאטה אני בעיקר משתדלת להיות מחוברת אונליין כל הזמן לקיבה שלי - למדוד ולבדוק כל הזמן את רמות הרעב והשובע שלי, מצאתי שזה הכי עוזר לי להיות מחוברת לעצמי, לנטרל התקפים רגשיים ולהיות במודעות אמיתית למה ויותר חשוב לכמה שנכנס לי לפה.

ובימים כאלו קרים ומשמימים השובע משחק תפקיד עיקרי.. אני התחלתי לתכנן את הארוחות שלי באמת לפי מה שהגוף משדר לי שמשביע ומרגיע.. כי בימי החורף הקרים האלה אני כל הזמן רוצה ומחפשת משהו שיחמם מבפנים וימלא אותי.. וכדי להימנע ממשחקי ה"אני אוכל אותך, אני לא אוכל אותך" אני מעדיפה להשקיע יותר בניסוי וטעייה ולמצוא מה מרגיע אותי ומרחיק ממני את המטבח לשעות רבות.

והיום מצאתי בדיוק את זה - חיטה!!!
גיליתי שחיטה מבושלת משביעה אותי ל - 7 שעות!!! משביעה ברמה שהשעה חמש ואחריה שש עברו כאילו כלום.. בקושי היה לי מקום לתה של אחה"צ.. ורק בשעה שמונה בערב התחלתי להרגיש ניקורי רעב קטנים וקמתי להכין ארוחת ערב.
כזה דבר עוד לא היה לי - לא עם תפו"א בשלל צורותיו, לא עם פסטה, בטח לא עם אורז.. ואפילו לא עם קלח תירס.
אני הייתי כל כך מרוצה.. כבר מזמן לא עברו לי שעות אחה"צ והערב בכזו קלות.. ממש כאילו הייתי רזה מסריחה.. בלי לחפש לנשנש והאמת.. זה כל כך מילא אותי אחרי ארוחת הצהריים (ליד חזה עוף בגריל) שבכלל לא חיפשתי ולא הרגשתי צורך לסיים במתוק.
בכל אופן - זה דבר מאוד סובייקטיבי.. חיטה.. אבל הכוונה שלי והמסר לכולכן הוא שתקשיבו לגוף שלכן.. תעזרו לו לעזור לכן בדיאטה..
תנסו ותגוונו ותשנו עד שתגלו מה הדבר הזה שמרגיע אתכם ולא פותח את הלוע..
אני מרגישה שהיום עליתי על נוסחה מנצחת לימי החורף הקשים לי כל כך.. מלבד מנת הבוקר הקבועה.. ריכזתי את כל יתר הפחמימות במנה של הצהריים (שגם נמדדה בכוסות דורלקס, כי אני במודעות כן?) ואי סיימתי ב - 13:30 כבר עם הפחמימות של היום וזה היה היום הכי קל בדיאטה שהיה לי כל השבוע!

יקירותיי... מחר בערב אנחנו נוסעים לקיבוץ.. מחכה לי סופ"ש קשה.. אבל אני נחושה לעבור אותו בשלום, בשמירה ובמודעות יתרה!
לילה טוב, נשיקות.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמה מילים שוב על רעב ושובע...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!