24/01/2012 08:47
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שאפתנית כתב:
הכל תלוי רק בנו. אם לא נעשה הנחות לעצמנו נצליח! אתמול בערב הזדנב חשק למשהו אחר, משהו טעים והאמת היא לא מוגדר. לא ידעתי אם זה חם או קר פשוט תחושה שבא משהו אחר אבל התגברתי ואני שמחה על כך. שמרתי על השגרה המבורכת עם האוכל הטעים והמזין שלנו וקמתי הבוקר עם תחושה נפלאה. לא תמיד זה קל אבל אנחנו חייבות להיות חזקות למען עצמנו!!! שיהיה לכן יום מקסים, אמצע שבוע כבר כאן ואוטוטו נגיע לסופו.
כל הכבוד שאפתנית!!! על שהתגברת והשתלטת על היצרים והחשקים לנשנוש קל...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 08:46
|
הסמויה כתב:
yes we can את ממש מחוננת גם אני כבר מחכה למפגש הכל כך מיוחל
גם אניייי!! מחכהה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 08:45
|
dany כתב:
כל הכבוד לך יקירתי את מחליטה ועושה, אני עדיין צולעת למרות התאריך הנקוב........... רזה כבר לא אגיע, אבל זה ממש לא חשוב לראות אתכן זה יהיה כזה כייף........ שברגע אשכח שהייתי רוצה להראות אחרת... ומה בוער נעשה אחר כך עוד פגישה ולפגישה הזו כבר אגיע רזה......... מבטיחה...... וזה יהיה בבגדי קיץ כך שאי אפשר יהיה להסתיר................... יום נפלא יקירתי
דנילה צולעת או לא את כאן!!! וזה הכי חשובבב אכן הפגישה היא הכי חשובה ואף אחת מאיתנו כבר לא תיהיה אליה רזה אךךך בואי נתאמץ קצת יותר??? מה את אומרת??
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 08:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
הכל תלוי רק בנו. אם לא נעשה הנחות לעצמנו נצליח! אתמול בערב הזדנב חשק למשהו אחר, משהו טעים והאמת היא לא מוגדר. לא ידעתי אם זה חם או קר פשוט תחושה שבא משהו אחר אבל התגברתי ואני שמחה על כך. שמרתי על השגרה המבורכת עם האוכל הטעים והמזין שלנו וקמתי הבוקר עם תחושה נפלאה. לא תמיד זה קל אבל אנחנו חייבות להיות חזקות למען עצמנו!!! שיהיה לכן יום מקסים, אמצע שבוע כבר כאן ואוטוטו נגיע לסופו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 06:55
 הסמויה Posts: 2467
|
yes we can את ממש מחוננת גם אני כבר מחכה למפגש הכל כך מיוחל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 06:46
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לך יקירתי את מחליטה ועושה, אני עדיין צולעת למרות התאריך הנקוב........... רזה כבר לא אגיע, אבל זה ממש לא חשוב לראות אתכן זה יהיה כזה כייף........ שברגע אשכח שהייתי רוצה להראות אחרת... ומה בוער נעשה אחר כך עוד פגישה ולפגישה הזו כבר אגיע רזה......... מבטיחה...... וזה יהיה בבגדי קיץ כך שאי אפשר יהיה להסתיר................... יום נפלא יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 06:41
|
בוקר טוב פורום אהוב... הנה יום שלישי כבר כאן היום האהוב עליי בשבוע. אז אחרי שבועיים של "שחרור החגורה" ושהרשתי לעצמי קצת יותר ...ופה ושם ליקוקים, חזרתי אתמול מההרצאה עם כוחות מחודשים. מתחילה את התהליך יחד איתכן מההתחלה כמו לפני שלושה חודשים. אתמול היום הראשון עבר בהצלחהההה היו לי המון הזדמנויות ללקק וליישר ולא עשיתי את זה. אתמול חברה הגיעה אליי עם הילד שלה אז שתינו את הנס קפה של חמש , הוצאתי עוגיות ולא נגעתי בכלום!! לערב עשיתי לילדים פיצה(זאת ארוחת ערב של הילדה פעם בשבוע) בעלי והיא ישבו איתם לאכול ואניי מצאתי זמן לסדר את כל הבלאגן שהם עשו. אם מחליטים אז מחליטים בלי הנחות ובלי עיגולי פינות.. רק כך יש תוצאותתת חצי מהשבוע עבר כבר ומאחורינו ...מחכה לנו שוב סופ"ש גשום וקר..בבקשה להערך... יש לנו מפגש צמרת עוד שבועיים זאת הזדמנות נהדרת להוריד עוד קילו-שני קילו. we can do it!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אתכם אהבה אמיתית.... מאחלת לכל נשקלי יום שלישי המון בהצלחההה נשיקותתתצצצב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|