25/01/2012 07:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
הוא מתאושש לאיטו, אתמול ממש כבר חששתי, אבל בערב הוא כבר אכל קצת וקשקש בזנב, והצליח לקפץ על הכורסא שלו. תשמעי הוא במרץ יהיה בן 12 לפי חשבוני זה 85 אז הוא כבר ממש קשישי, וכמוני ממש לא ספורטיבי............חחחחחחחחחח ואוהב לחם........דומה לאמא אכן קשיש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 05:43
 dany Posts: 19819
|
הוא מתאושש לאיטו, אתמול ממש כבר חששתי, אבל בערב הוא כבר אכל קצת וקשקש בזנב, והצליח לקפץ על הכורסא שלו. תשמעי הוא במרץ יהיה בן 12 לפי חשבוני זה 85 אז הוא כבר ממש קשישי, וכמוני ממש לא ספורטיבי............חחחחחחחחחח ואוהב לחם........דומה לאמא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 04:51
|
דנושה בוקר טוב ,מה שלום הכלב?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 04:51
|
dany כתב:
היום אני באיחור ........... ממש נרדמתי במשמרת..............חחחחחחחחחחחחחחח שיהיה יום נפלא ושמח לכולם  מצויין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 16:25
 רבקה Posts: 8411
|
ערב נפלא לכולם ובואו נסתתר מהקור כי הוא פשוט כבר בלתי נ סבל לכולם שולחת מהלב הרבה חמימות ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 11:39
|
כבר מחכה לרגע כי אני פשוט קופאת..............
שאפתנית כתב:
בוקר טוב דניאלוש, אני מקווה שמצבו הבריאותי של כלבך ישתפר לטובה ושיצליח להכניס משהו לפה. איך שהעוזרת הולכת הביתה את מדליקה חימום, מכינה כוס תה ומתרווחת בכיף. שיהיה לך יום מקסים! dany כתב: בוקר נפלא העוזרת אצלי כך ששום חימום לא עובד......... ממילא היא פותחת כל הזמן את הדלתות. היה לנו לילה קשה הכלב לא מרגיש טוב ומקיא.......מסכן הוא כבר זקן, ואני די חוששת לו. בעלי כרגע משכנע אותו לאכול ולשתות. התחלתי את היום עם ארוחת הבוקר של מירי........ פשוט נגמר לי הלחם הקל.......... ובינתיים הכל טוב......תה קינמון לא עושה לי טוב, עושה חור בבטן. אצלי או תפוח בדבש או מנגו פסיפלורה. יולי כתב: בוקר טוב לכולן, שיהיה יום מעולה, בשליטה, תשתו הרבה תה צמחים, מים מינרליים ורק קצת קפה...אני עם התפריט המקופל וטוב לי מאוד איתו. ההמלצה היומית שלי: תה קסם הקינמון של ויסוצקי, הרגע שתיתי . טעים מחמם ומרגיע מאוד. אני מאוד אוהבת קינמון, עוד המלצה- לתה ירוק מרווה של ויסוצקי. בכלל תה צמחים אני מאוד אוהבת וזה מאוד עוזר בימים קרים אלו. זה ומפזר חום או תנור או מזגן..מה שבא לי להפעיל קודם....וכמובן..ספר קריאה טוב ופוך לפני השינה..והחיים יפים. לא הכל סובב סביב האוכל, אחרי הכל, יש לנו את החוג הנהדר הזה ואת מירי ואנחנו בשליטה. יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 11:11
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב דניאלוש, אני מקווה שמצבו הבריאותי של כלבך ישתפר לטובה ושיצליח להכניס משהו לפה. איך שהעוזרת הולכת הביתה את מדליקה חימום, מכינה כוס תה ומתרווחת בכיף. שיהיה לך יום מקסים! dany כתב:
בוקר נפלא העוזרת אצלי כך ששום חימום לא עובד......... ממילא היא פותחת כל הזמן את הדלתות. היה לנו לילה קשה הכלב לא מרגיש טוב ומקיא.......מסכן הוא כבר זקן, ואני די חוששת לו. בעלי כרגע משכנע אותו לאכול ולשתות. התחלתי את היום עם ארוחת הבוקר של מירי........ פשוט נגמר לי הלחם הקל.......... ובינתיים הכל טוב......תה קינמון לא עושה לי טוב, עושה חור בבטן. אצלי או תפוח בדבש או מנגו פסיפלורה. יולי כתב: בוקר טוב לכולן, שיהיה יום מעולה, בשליטה, תשתו הרבה תה צמחים, מים מינרליים ורק קצת קפה...אני עם התפריט המקופל וטוב לי מאוד איתו. ההמלצה היומית שלי: תה קסם הקינמון של ויסוצקי, הרגע שתיתי . טעים מחמם ומרגיע מאוד. אני מאוד אוהבת קינמון, עוד המלצה- לתה ירוק מרווה של ויסוצקי. בכלל תה צמחים אני מאוד אוהבת וזה מאוד עוזר בימים קרים אלו. זה ומפזר חום או תנור או מזגן..מה שבא לי להפעיל קודם....וכמובן..ספר קריאה טוב ופוך לפני השינה..והחיים יפים. לא הכל סובב סביב האוכל, אחרי הכל, יש לנו את החוג הנהדר הזה ואת מירי ואנחנו בשליטה. יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 11:08
|
גם לך יקירה רייצ'ל כתב:
יום נפלא לכולם בהצלחה לנשקלים היום רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 11:04
 רייצ'ל Posts: 1323
|
יום נפלא לכולם בהצלחה לנשקלים היום רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 10:36
|
בוקר נפלא העוזרת אצלי כך ששום חימום לא עובד......... ממילא היא פותחת כל הזמן את הדלתות. היה לנו לילה קשה הכלב לא מרגיש טוב ומקיא.......מסכן הוא כבר זקן, ואני די חוששת לו. בעלי כרגע משכנע אותו לאכול ולשתות. התחלתי את היום עם ארוחת הבוקר של מירי........ פשוט נגמר לי הלחם הקל.......... ובינתיים הכל טוב......תה קינמון לא עושה לי טוב, עושה חור בבטן. אצלי או תפוח בדבש או מנגו פסיפלורה.
יולי כתב:
בוקר טוב לכולן, שיהיה יום מעולה, בשליטה, תשתו הרבה תה צמחים, מים מינרליים ורק קצת קפה...אני עם התפריט המקופל וטוב לי מאוד איתו. ההמלצה היומית שלי: תה קסם הקינמון של ויסוצקי, הרגע שתיתי . טעים מחמם ומרגיע מאוד. אני מאוד אוהבת קינמון, עוד המלצה- לתה ירוק מרווה של ויסוצקי. בכלל תה צמחים אני מאוד אוהבת וזה מאוד עוזר בימים קרים אלו. זה ומפזר חום או תנור או מזגן..מה שבא לי להפעיל קודם....וכמובן..ספר קריאה טוב ופוך לפני השינה..והחיים יפים. לא הכל סובב סביב האוכל, אחרי הכל, יש לנו את החוג הנהדר הזה ואת מירי ואנחנו בשליטה. יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 09:38
 יולי Posts: 754
|
בוקר טוב לכולן, שיהיה יום מעולה, בשליטה, תשתו הרבה תה צמחים, מים מינרליים ורק קצת קפה...אני עם התפריט המקופל וטוב לי מאוד איתו. ההמלצה היומית שלי: תה קסם הקינמון של ויסוצקי, הרגע שתיתי . טעים מחמם ומרגיע מאוד. אני מאוד אוהבת קינמון, עוד המלצה- לתה ירוק מרווה של ויסוצקי. בכלל תה צמחים אני מאוד אוהבת וזה מאוד עוזר בימים קרים אלו. זה ומפזר חום או תנור או מזגן..מה שבא לי להפעיל קודם....וכמובן..ספר קריאה טוב ופוך לפני השינה..והחיים יפים. לא הכל סובב סביב האוכל, אחרי הכל, יש לנו את החוג הנהדר הזה ואת מירי ואנחנו בשליטה. יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 08:40
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 08:34
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 08:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 06:32
|
היום אני באיחור ........... ממש נרדמתי במשמרת..............חחחחחחחחחחחחחחח שיהיה יום נפלא ושמח לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 06:31
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב בנות.... אכן הרצאה טובההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 06:06
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב מסכימה בהחלט הרצאה מדהימה לא לפספס!!! יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 04:51
|
מאחלת לכולנו יום נפלא,הצלחה לנשקלים ,ממתינה לכם הרצאה נפלאה שנוגעת כרגיל בכל אחת מאיתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|