הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים


כינוי


סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » משהו בקשר לבישול (לא מתכון..:))

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/01/2012 04:45

 אקורדיאון
אקורדיאון
Posts: 16382
אני מוסיפה ולא מוסיפה מלח וכשהכל במידה זה בסדר.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2012 20:56

 יולי
יולי
Posts: 754
היי אבי,
אני לא ידעתי שיש לשים מלח בסוף הבישול..נחמד ללמוד משהו חדש. תודה על הטיפ...
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2012 19:48

 avi_i
avi_i
Posts: 269
אני מוסיפה מלח רק בסוף הבישול
כי קראתי באיזה מקום שהמליחות נעלמת תוך כדי בישול אבל לא שאר התכונות של המלח ואז יותר ששמים כפול ממה שצריך
edited by avi_i on 1/24/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2012 17:27

 רבקה
רבקה
Posts: 8411
אף פעם לא הוספתי אבקת מרק עוף לקציצות
ומנסה בכלל להמעיט !!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2012 11:11

 רייצ'ל
רייצ'ל
Posts: 1323
אכן אבקת מרק לא הכי בריאה
אני משתדלת לצמצם בכמויות אך עדיין משתמשת בה
"כוחו של הרגל"
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2012 10:33

 dany
dany
Posts: 19819
אני במרק ירקות מוסיפה על סיר ענק של 7 ליטר מרק ירקות עשיר של קנור, נדמה לי שהכמות לו היא בטלה בשישים לעומת כמות המים, ומאידך לא מוסיפה בכלל מלח. הירקות שנמצאים במרק כבר נותנים לו טעם עשיר וטוב בעיקר הסלרי גם עלים וגם הגזעים.

יולי כתב:
היי,
זה לא שהפסקתי לגמרי להשתמש באבקת מרק, חשבתי ככה שיש מאכלים שאפשר לשים מלח פלפל ותבלינים במקום..ולמשל במרק ירקות אבקת מרק מאוד מוסיפה, אז תלוי, כי בבשר אפשר גם בלי אבקת מרק..אולי גם בירקו, לא ניסיתי..וכן, אני תמיד אעדיף את הבריא יותר אבל אני לא נסחפת לקיצוניות של שחור/לבן.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2012 09:41

 יולי
יולי
Posts: 754
היי,
זה לא שהפסקתי לגמרי להשתמש באבקת מרק, חשבתי ככה שיש מאכלים שאפשר לשים מלח פלפל ותבלינים במקום..ולמשל במרק ירקות אבקת מרק מאוד מוסיפה, אז תלוי, כי בבשר אפשר גם בלי אבקת מרק..אולי גם בירקו, לא ניסיתי..וכן, אני תמיד אעדיף את הבריא יותר אבל אני לא נסחפת לקיצוניות של שחור/לבן.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2012 08:28

 אשירה
אשירה
Posts: 4292
תמיד עדיף תיבול טבעי, זה גם פותח פתח לגיוון.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2012 22:42

 קרולין
קרולין
Posts: 6651
גם אני משתדלת כמה שפחות אבקת מרק...מודה שעדיין משתמשת אבל הרבה הרבה פחות....
יש מספיק תבלינים נפלאים ועשבי תיבוןלשמוסיפים המון ובריאים יותר.....אני קונה תבלינים בעדן מרקט ומאד מאד מרוצה.
לילה טוב
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2012 20:37

 avi_i
avi_i
Posts: 269
יולי - אני צמחונית ולא משתמשת באבקת מרק אף פעם
לדעתי כל התבלינים טעימים מספיק
במיוחד טריים
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2012 19:19

 EFF
EFF
Posts: 6417
גם אני משתדלת לצמצם בשימוש באבקת מרק..יש תבלינים כל כך נפלאים שמתבלים ומשדרגים..בכל מקרה אם כן, תשתדלו לקנות אבקה שרשום עליה בפירוש ללא מונוסודיום גלוטומט
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2012 16:36

 dany
dany
Posts: 19819
אני הייתי פריקית של מרק עוף.......... ומאז שהקטנה אוכלת אצלי לאט לאט אני מדללת את מנת האבקה שאני משתמשת בה ובאמת ראה איזה פלא......... יוצא טעים בהחלט. וכל אחת לפי סוג הטעמים שלה, אצלי כורכום זה הכי מזרחי שאני יכולה להכין..........


בצקיסטית בגמילה כתב:
יולי,
ברור שאפשר בלי אבקת מרק עוף, זו הרי המצאה של המאה ה-20. מה עשו לפני כן?? גם כדאי בלי אבקת מרק עוף שאיננה בריאה.
הצעות נוספות: בהרט, ראס אל חנות, אבקת שום, פטרוזיליה/שמיר וכל מה שאת מעלה בדעתך - קצוץ, תבלין לשווארמה, קארי, אבקת זנגוויל, הל, ציפורן, חוואיג' - ועוד ועוד.
זה עולם ומלואו, אבל לא תמיד אוהבים הכל. יש בבתי טבע ובשווקים תערובות לפי משקל.
תהני smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2012 16:32

 בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
Posts: 389
יולי,
ברור שאפשר בלי אבקת מרק עוף, זו הרי המצאה של המאה ה-20. מה עשו לפני כן?? גם כדאי בלי אבקת מרק עוף שאיננה בריאה.
הצעות נוספות: בהרט, ראס אל חנות, אבקת שום, פטרוזיליה/שמיר וכל מה שאת מעלה בדעתך - קצוץ, תבלין לשווארמה, קארי, אבקת זנגוויל, הל, ציפורן, חוואיג' - ועוד ועוד.
זה עולם ומלואו, אבל לא תמיד אוהבים הכל. יש בבתי טבע ובשווקים תערובות לפי משקל.
תהני smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2012 14:29

 שאפתנית
שאפתנית
Posts: 8392
יולי עדיף לשים תבלינים במקום אבקת מרק ואין ספק שהם מוסיפים טעם נהדר והרבה יותר בריאות ממרק עוף.
בתאבון
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2012 13:16

 יולי
יולי
Posts: 754
היי,
עשיתי היום ניסוי ובישלתי קציצות מעורבות חצי בשר אדום טחון וחצי עוף ולא שמתי אבקת מרק , במקום- שמתי תבלינים- מלח פלפל כורכום כמון ותערובת תבלינים גריל עוף..
לא הייתי בטוחה אם יהיה טעים בלי אבקת מרק...והאמת- יצא מעולה . סימן שאפשר בלי אבקת מרק...(סתם בגלל שבאבקת מרק יש מונוסודיום..נראה לי..וכל מיני חומרים, אז בשביל הניסוי ובשביל הבריאות..ניסיתי ויצא מדהים)
יום טוב,
smile
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » משהו בקשר לבישול (לא מתכון..:))




כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין
 

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת
 
מידע שימושי
 

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות
 
מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה
 
קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!