הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אושר קטן...בג'ינס..:)

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/01/2012 15:21

יולי
יולי
שלום קוקו,
אני מבינה שבעבר היית שייכת לחוגים. האמת היא שהרבה יותר קל לעשות דיאטה במסגרת, שאת נשקלת או מדווחת שקילה כל שבוע עם הרצאות טובות ותמיכה בתהליך. אני חושבת שכדאי לך לפרגן לעצמך את החוג הזה כדי שתתמידי בתהליך ויותר חשוב מההרזייה לרזות וללמוד לשמור על ההישג.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2012 13:54

sivankatzav
sivankatzav
קוקו- שיהיה לך בהצלחה!!!
כמו שמירי אומרת: "אם אני יכולה, אז כולם יכולים".

תיצמדי לתפריט המקופל, בלי פחממות משעה 17:00.
כשאת רעבה- הרבה תה צמחים (אני ממליצה על לימונית, לואיזה ומרווה- פשוט תענוג), מסטיקים ללא סוכר וכמובן: י ר ק ו ת ! ! !

וכשלעיתים את קצת תישברי, לי זה קורה בערך אחת לשבוע smile תחזרי מיד לאחר מכן לתלם.

סיון

coco כתב:
התחלתי דיאטה אתמול 29/01/12 , רוצה לךהאמיו בעצמי זה אפשרי הייתי לפני המון שנים בחוג אבל לבד לעשות דיאטה מקווה להצליח .
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2012 13:44

1103
1103
coco כתב:
התחלתי דיאטה אתמול 29/01/12 , רוצה לךהאמיו בעצמי זה אפשרי הייתי לפני המון שנים בחוג אבל לבד לעשות דיאטה מקווה להצליח .

שלום קוקו
את כותבת שהיתחלת דיאטה אתמול אך לא ציינת אם את במסגרת החוגים של מירי
או באינטרט.
אני מאחלת לך הצלחה רבה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2012 13:37

שאפתנית
שאפתנית
קוקו בהצלחה!!!!
אם את שייכת למסגרת של מירי בלקין את תראי שזה אפשרי והחיים יפים!!
coco כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2012 11:03

coco
coco
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2012 09:09

שאפתנית
שאפתנית
כל מילה בסלע. כמה שאת צודקת.
יולי כתב:
היי ,
תודה לכולן, על הפירגון. אני ממשיכה במרץ עם התפריט המקופל ומחכה לי בכיף לשקילה ביום רביעי. מזה זמן רב שאני שומרת על אכילה נורמלית כבר שבוע שני, והאמת,
זה לא קשה שמתרגלים, זה ממש כיף במיוחד השליטה שיש באוכל. מה שהכי כיף זה שפתאום אני ממש מחכה בסקרנות לשקילה, ואני לא מפחדת להישקל כי אני יודעת שהתוצאות תהיינה טובות, הרי ברור שאני ארד במשקל במיוחד אם אני שומרת כ"כ יפה, אין מצב לעלות, זה ברור. ולעומת קודם, עד לפני שבועיים, אכלתי יותר ולא תמיד מסודר וכל פעם לפני שקילה הייתי בלחץ כי פחדתי לעלות, אם כי, זה מצחיק- ברור שמגזימים באכילה עולי במשקל ואז ממה יש לפחד....
לכן, המסקנה שלי היא שתפריט מקופל עוזר כדי להיכנס לתלם מחדש, וכמובן, זה שהגעתי לכל שקילה גם אם אכלתי המון, ככה בסופו של דבר לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי מהתחלה לשמור.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2012 08:47

יולי
יולי
היי ,
תודה לכולן, על הפירגון. אני ממשיכה במרץ עם התפריט המקופל ומחכה לי בכיף לשקילה ביום רביעי. מזה זמן רב שאני שומרת על אכילה נורמלית כבר שבוע שני, והאמת,
זה לא קשה שמתרגלים, זה ממש כיף במיוחד השליטה שיש באוכל. מה שהכי כיף זה שפתאום אני ממש מחכה בסקרנות לשקילה, ואני לא מפחדת להישקל כי אני יודעת שהתוצאות תהיינה טובות, הרי ברור שאני ארד במשקל במיוחד אם אני שומרת כ"כ יפה, אין מצב לעלות, זה ברור. ולעומת קודם, עד לפני שבועיים, אכלתי יותר ולא תמיד מסודר וכל פעם לפני שקילה הייתי בלחץ כי פחדתי לעלות, אם כי, זה מצחיק- ברור שמגזימים באכילה עולי במשקל ואז ממה יש לפחד....
לכן, המסקנה שלי היא שתפריט מקופל עוזר כדי להיכנס לתלם מחדש, וכמובן, זה שהגעתי לכל שקילה גם אם אכלתי המון, ככה בסופו של דבר לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי מהתחלה לשמור.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2012 06:40

שאפתנית
שאפתנית
את בדרך הנכונה ואין סיכוי שהג'ינסים לא יעלו עליך שוב.
בהצלחה בשקילה השבועית.
sivankatzav כתב:
יולי, כל הכבוד!!!
תהני מהאושר המדהים הזה- מקווה שבקרוב אצלי smile
אני אצל מירי כבר חודש, ירדתי עד כה 4 קילו, מחר שקילה נוספת (מחזיקה לעצמי אצבעות...).
עדיין אין לי אומץ לנסות למדוד את הג'ינסים שלי... מאמינה שבקרוב גם אני אהנה מאותו אושר!!!
שיהיה לכולנו בהצלחה smile

סיון
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2012 05:03

dany
dany
כל הכבוד סיוןApplause

sivankatzav כתב:
יולי, כל הכבוד!!!
אני אצל מירי כבר חודש, ירדתי עד כה 4 קילו, מחר שקילה נוספת (מחזיקה לעצמי אצבעות...).
עדיין אין לי אומץ לנסות למדוד את הג'ינסים שלי... מאמינה שבקרוב גם אני אהנה מאותו אושר!!!

סיון
0 קישור קבוע (Permalink)
30/01/2012 00:34

sivankatzav
sivankatzav
יולי, כל הכבוד!!!

סיון
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2012 05:18

dany
dany
כל הכבוד לך והמשך סופ"ש נפלא נשלט ושפוי.

יולי כתב:
היי דני ושאפתנית,
השקילה הייתה מוצלחת במיוחד 2 קילו פחות, ואני בשיא המרץ ממשיכה עם התפריט המקופל , גם ההרצאה של מירי הייתה מאלפת אתמול.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 14:32

יולי
יולי
היי דני ושאפתנית,
השקילה הייתה מוצלחת במיוחד 2 קילו פחות, ואני בשיא המרץ ממשיכה עם התפריט המקופל , גם ההרצאה של מירי הייתה מאלפת אתמול.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 08:13

שאפתנית
שאפתנית
אלופה!!!!
dany כתב:
הידד עבר בהצלחה................ אמן גם היום!!!!!!!!!!!!!

dany כתב:
עד עתה היה מעולה........ עכשיו זה הזמן הקשה........ אני יודעת יש רק בלחם...... מקווה לצלוח את הערב בשלוםsmile

רבקה כתב:
dany כתב:
עדיין מחכה ליום החדש, אולי הוא היום?????????????

יולי כתב:
היי רבקה,
תודה על המחמאות אני בהחלט מחכה הפעם לשקילה ופשוט יודעת שיהיה טוב...אני אפילו ממש סקרנית לדעת מה יהיה מחר. כי הפעם שמרתי כמו ששמרתי בשבוע הראשון לפני 6.5 שנים. כאילו היום התחלתי דיאטה עם מירי בלקין ורק נרשמתי לחוג. יש לי התלהבות של מתחילים. עד כדי כך, כלומר- אפשר בהחלט לזוז מאדישות וחוסר מעש להתלהבות (אחרי שעולים ועולים ואז מבינים שאם לא אעשה משהו אני פשוט אתפח ..אז שיניתי גישה ועכשיו אני ממש במרץ של עשייה וכ"כ כיף לי עם זה.)
דני- אם אני יכולה גם את יכולה ואם זה לא בא היום מחר יש יום חדש, אל תתייאשי.
יום טוב,
יולי

יקירתי דני'לה האם היום הוא היום החדש ??????

ויולי יקרה כל הכבוד
ירידה נהדרת המשיכי כךApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
26/01/2012 06:14

dany
dany
הידד עבר בהצלחה................ אמן גם היום!!!!!!!!!!!!!

dany כתב:
עד עתה היה מעולה........ עכשיו זה הזמן הקשה........ אני יודעת יש רק בלחם...... מקווה לצלוח את הערב בשלוםsmile

רבקה כתב:
dany כתב:

יולי כתב:
היי רבקה,
תודה על המחמאות אני בהחלט מחכה הפעם לשקילה ופשוט יודעת שיהיה טוב...אני אפילו ממש סקרנית לדעת מה יהיה מחר. כי הפעם שמרתי כמו ששמרתי בשבוע הראשון לפני 6.5 שנים. כאילו היום התחלתי דיאטה עם מירי בלקין ורק נרשמתי לחוג. יש לי התלהבות של מתחילים. עד כדי כך, כלומר- אפשר בהחלט לזוז מאדישות וחוסר מעש להתלהבות (אחרי שעולים ועולים ואז מבינים שאם לא אעשה משהו אני פשוט אתפח ..אז שיניתי גישה ועכשיו אני ממש במרץ של עשייה וכ"כ כיף לי עם זה.)
יום טוב,
יולי

ויולי יקרה כל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2012 20:00

dany
dany

רבקה כתב:
dany כתב:

יולי כתב:
היי רבקה,
יום טוב,
יולי

ויולי יקרה כל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2012 18:56

רבקה
רבקה
dany כתב:

יולי כתב:
היי רבקה,
יום טוב,
יולי

ויולי יקרה כל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2012 15:54

dany
dany
אני מעריצה אלביס שרופה הרבה לפניך.............
כל הכבוד על שני הקילו שירדו להם, באמת אושר אמיתי.
ואשמח מאד לפגוש אותך, יהיה כייף.

יולי כתב:
היי דני,
אכן, הייתי בחוג ת"א בבוקר וירדתי 2 קילו. איזה אושר...
אני ממשיכה בתפריט. אני אגיע למפגש הפסגה ב- 6/2. אני מקווה לראותך. (עוד מעריצת אלביס חוץ ממני)
יום קסום,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2012 14:17

יולי
יולי
היי דני,
אכן, הייתי בחוג ת"א בבוקר וירדתי 2 קילו. איזה אושר...
אני ממשיכה בתפריט. אני אגיע למפגש הפסגה ב- 6/2. אני מקווה לראותך. (עוד מעריצת אלביס חוץ ממני)
יום קסום,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2012 05:19

dany
dany

יולי כתב:
היי רבקה,
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2012 20:59

יולי
יולי
היי רבקה,
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אושר קטן...בג'ינס..:)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!