24/01/2012 19:41
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
אצלי זה עדיין בגדר חלום...............
ולפעמים חלומות מתגשמים הא יקירתי ! חיבוק להתגשמות ולך יולי אני מאחלת הצלחה בשקילה מחר ובשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 08:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין מחיר לתחושה הזו ומי שלא נמצא בתהליך כמונו לא יכול להבין את האושר שבזה. תהני!!!! avi_i כתב:
היי יולי מקום בגי'נס זה אושר גדול!!! כל הכבוד, טיפה צמוד לא נורא זה רק נותן עוד מוטיבציה לסגור את הפה אני ירדתי קילו בשבוע שעבר, שמרתי באדיקות של נזיר טיבטי וזה השתלם, הבוקר לבשתי את אחת החליפות שלי ופתאום המכנס לא היה צמוד זה פשוט הרגשה שאי אפשר לתאר!!! שבוע טוב מלונדון אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 04:45
 אקורדיאון Posts: 16382
|
איזה כיף זה,זר לא יבין זאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 00:10
 avi_i Posts: 269
|
היי יולי מקום בגי'נס זה אושר גדול!!! כל הכבוד, טיפה צמוד לא נורא זה רק נותן עוד מוטיבציה לסגור את הפה אני ירדתי קילו בשבוע שעבר, שמרתי באדיקות של נזיר טיבטי וזה השתלם, הבוקר לבשתי את אחת החליפות שלי ופתאום המכנס לא היה צמוד זה פשוט הרגשה שאי אפשר לתאר!!! שבוע טוב מלונדון אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 22:39
 קרולין Posts: 6651
|
יולי יקרה, כל שינוי אפילו הקטן ביותר לטובת ההרגשה שלנו לטובת איכות חיינו = זהב = אושר = המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! ים של הצלחה בהמשך ותהני תהני תהני. לילה טוב קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 22:15
 יולי Posts: 754
|
היי אפי, נכון האושר בא עם הדברים הקטנים והפשוטים בחיים, ממש כך. לילה טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 19:15
 EFF Posts: 6417
|
נהדר נהדר....אושר בא לפעמים בדברים הפשוטים...וגם אני חושבת שבגד שנראה טוב עלינו ״עושה לנו את זה״....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 17:59
|
היי בלונדה, נכוןמאוד זו הנוסחה ואחרי כמה ימים שמתרגלים זה כבר לא קשה והתוצאות כייפיות, פתאום יש מה ללבוש, פתאום מרגישים יותר טוב, אפילו אם זה רק ירידה קטנה במשקל נניח קילו או שניים זה בא לידי ביטוי במכנס שנסגר, בהרגשה טובה יותר , אני אשקל ברביעי ואז אדע..אני מרגישה כבר טוב יותר עם עצמי, התגעגעתי כבר לחזור לשגה, והאמת, נמאס לי כבר לנשנש זה עושה לי רע- גם משמינים מזה, אם אוכלים שומנים זה גם עושה פצעונים והאמת לא נחמד להשמין ולקבל פצעונים בפנים, ופתאום כלום כבר לא עלה עליי, ועכשו, רק כמעט שבוע והנה הנפיחות שלי כבר יורדת, ואני מרגישה כבר שאני מתחילה לחזור לעצמי ולשיטה. ממש לפי המקופל והאמת שיש מספיק אוכל ואני לא יכולה להתלונן על רעב... אני חייבת לסיים, תיכף אני בעוד שיעור, יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 17:31
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יולי איזה כיףףף... זו הנוסחה : תפריט,ללא נשנושים , בלי פחמימות ומים מים בששוןןן המשך הצלחה בשקילהה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 16:34
 dany Posts: 19819
|
אצלי זה עדיין בגדר חלום...............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 11:19
|
אני בטוחה שתלבשי אותם שוב. רייצ'ל כתב:
גינסים גינסים את כל הגינסים שלי במידות קטנות לא מסרתי שומרת אותם והבטחתי לעצמי שעוד אכנס אליהם אני בדרך הנכונה....... רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 11:13
 רייצ'ל Posts: 1323
|
גינסים גינסים את כל הגינסים שלי במידות קטנות לא מסרתי שומרת אותם והבטחתי לעצמי שעוד אכנס אליהם אני בדרך הנכונה....... רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 11:13
|
תהני יולי, אכן זו תחושה כייפית שנותנת כוח ומוטיבציה להמשיך הלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 11:12
|
היי רעותה, אני לא קניתי ג'ינסים, הם היו לי בארון, הם פשוט לא עלו עליי....ולכן עכשיו (בבוקר, כבר לא ממש עכשיו) שמדדתי אותם ההרגשה היא כאילו פתאום קניתי לי 5-6 ג'ינסים, זו הרגשה של התחדשות. גם מכנסי קורדרוי צבעוניים מידה 42 עולים עליי לפתע פתאום, אז צמודים..כן אבל עולים ולבישים בהחלט. יום קסום, ותתחדשי על הג'ינס. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 10:57
 רעותה Posts: 869
|
הי יולי , גם אני קניתי אתמול ג'ינס , אומנם קצת יותר גדול אבל העיקר ההרגשה והגיוון. תהני , רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 10:48
 הסמויה Posts: 2467
|
איזה כיף לך יולי באמת זר לא יבין זאת שמחה בשבילך שאת בשליטה ושהגינסים עולים עלייך ויתנו לך מוטיבציה להמשך בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 10:23
|
היי, אני אומנם שומרת בקפדנות על תפריט מקופל מיום רביעי שעבר, ואני אגיע לשקילה ביום רביעי, אבל יש תוצאות (אין לי מושג עדיין לגבי מספרים, מבחינת המשקל, את זה אדע בעוד יומיים). אבל...יש לי כמה ג'ינסים בארון, מידה 42..שבשלושת השבועות האחרונים לא נסגרו עליי. אתן מכירות את זה שאתם לובשות את הג'ינס ואז בריצרצ' או בכפתורים הוא יוצר מעין משולש וממאן להיסגר? אז זה מה שהיה לי ולגינסים האהובים עליי במשך 3 שבועות. במשך 3 שבועות נאלצתי ללבוש מכנסיים שחורים דקים, אומנם גם הם יפים, אבל נורא קררררר, ואני, כמובן לא מוכנה ללכת ולקנות מידה גדולה יותר , אין לי שום הצדקה להעלות במשקל....אלא רק לרזות. וזה חשוב...אז, הפלא ופלא, אחרי, כמעט שבוע של שמירה על תפריט מקופל, הג'ינסים שלי במידה 42 עולים עליי. אומנם הן צמודים עליי, אבל בהחלט ניתנים ללבישה בכיף . אין מאושרת ממני. וזו, כמובן, רק ההתחלה, בהמשך, הם יהיו קצת רפויים עליי וזה יהיה כיף, וגם נוח יותר.וואו, כמה שרציתי כבר ללבוש אותם. זר לא יבין זאת, זה ברור. וזה, מה שנקרא, כוחה של מסגרת. וכמובן, תודה למירי בלקין המקסימה שבלעדיה לא הייתי יכולה לחזור לתלם (וללבוש את הג'ינסים) יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|