23/01/2012 09:11
 נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב פורום יקר, כעת משסיימתי לקרוא אחורה את רוב הפוסטים והתגובות ומכיוון שאני לא יכולה להתייחס כרגע לכולם אז אני מביעה את תודתי במרוכז: תמיכתכם בתקופה האחרונה סייעה לי ואתמול נרשמה ירידה- 2 פחות אחרי זמן רב של תקיעות ועליה שהגיעה כמעט לחציית רמזור אדום מהבהב על פסי רכבת עם מחסום (לא פחות,פחד מוות) תמיכתה של מירי היקרה והתעניינותה במה עובר עליי ואיחולי הצלחה והעלאת המורל ואופטימיות וכמובן השנים שאנו יחד בטוב וברע בעליות ובמורדות (המשקל והחיים) אף הם מחממות את ליבי וגם כל אחד ואחת, הקוראים והמגיבים, היורדים והמשתדלים, המשתפים בחייהם בטוב וברע לטובת כולנו, כותבי הטיפים, הצחוקים, התמונות הקטנות והמשמחות, האייקונים והקטעים מהיוטיוב כותבי המשפט או שניים, ברכת לילה טוב או שבת שלום, ביג לייק או ריגשת אותי, ולא רק לי אלא לכולם , כולנו הרי ביחד היום זה חולה ומחר אחר, היום זאת ממליצה והשניה נהנית מהספר/סרט מהטיול או מהישיבה עם החברה....מהמתכונים או מקטע עיתון או מאמר או מחקר שמישהו פיספס וזה נוגע במיוחד עבורו.... זה החיים, זה היופי, זה להשתדרג ולעלות כתה, זה לדעת לתת ולקבל , אהבת חינם!!! והכי הכי למירי ולמשפחת בלקין על הבמה והפורמט שמאפשרים לנו את הנתינה הזאת למעננו ובשבילנו לא פחות מאשר למענם. בדיוק כמו בבחירה באוכל, הבחירה בשיתוף היא בשליטתנו בלבד, הכתיבה מאווררת רגשות, מסייעת בתהליך ההרזייה לא פחות מסה"כ הקלוריות מחכה לכם כאמור הרצאה חשובה ואחרת מכפי ששמעתם על אכילה רגשית ועל כל הנ"ל
נחושה edited by נחושה on 1/23/2012
|