25/01/2012 05:50
 dany Posts: 19819
|
נהדר שנותנים כלים לתקופה כל כך שונה ואחרת מסגנון החיים עד עתה, במיוחד לגברים שהעבודה היתה כל חייהם, כי נשים תמיד יש להן עוד משהו........ שיהיה לכן בהצלחה ובכייף והכי הכי חשוב בבריאות ושתהנו מהחופש החדש יחדיו.
רבקה כתב:
dany כתב: רבקוש מה אומר הקורס הזה???????????? רבקה כתב: היום התחלנו בעלי ואני קרוס הכנה לפרישה היה קשה מאוד לקום מוקדם ולצאת לדרך אך כל כך מעניין ומועיל שחזרנו הבית בצהרים מרוצים ושבעי רצון קר גשום ולא נעים בכלל אבל כשצריך אז צריך ומוחר לחוג נקווה שקצת יירגע מזגר האוויר על כל מקרה אני שם !!!! דני'לה זה קורס שמלמד את הגימלאים ובני /בנות זוגם כיצד להתמודד עם תקופה חדשה כשמפסיקים לעבוד ופתאום הזמן כל כך ריק ייעוץ כלכלי לגבי הפנסיה - בכל אופן ירידה משמעותית בכסף סדנה מאוד מענינת ונושאים חשובים העולים על הפרק על ידי המשתתפים והרצאות מאוד מעניינות לגבי נ יצול הזמן, חישוב הדרך הפיננסית, ביטוח לאומי ובכלל יציאה לדרך חדשה אחרי שנים רבות של בילוי במקום עבודה היינו במפגש הראשון ומאוד התרשמתי לטובה כל הקורס הוא 6 מפגשים .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2012 00:11
 קרנושה Posts: 3420
|
נחושה כתב:
גשום וסוער עפ"י תמונת מכ"ם גשם http://www.ims.gov.il/IMS/tazpiot/RainRadar.htm זה לא תירוץ לא לבוא להישקל לא ללכת לירקן לא לצאת עם הכלב להישאר במיטה זה מה שכרגע, הקישור הוא עדכונים למה שמצפה לנו, אז נא להיערך בהתאם: פשטידה חמה, מרק ירקות, ירקות חתוכים (למי שלא אוהב סלט בחורף), להיכנס לסופר לחדש את מלאי התה צמחים עדיפות לירוק....לקרוא שוב את החומר של מירי או לשוטט בפורום מתכונים ולצפות בסיפורי הצלחה להעלאת המוטיבציה... והכי הכי חשוב להישאר קרוב לפורום כדי להתחמם הצלחה מובטחת נחושה edited by נחושה on 1/22/2012 edited by נחושה on 1/22/2012 edited by נחושה on 1/22/2012
צודקת צודקת!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 20:35
 1103 Posts: 5022
|
לרבקה ובעלה תפנימו ותישמו את החומר הנלמד בקורס בהצלחה בדרך החדשה,בצאתכם לגמלאות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2012 20:10
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
רבקוש מה אומר הקורס הזה???????????? רבקה כתב: היום התחלנו בעלי ואני קרוס הכנה לפרישה היה קשה מאוד לקום מוקדם ולצאת לדרך אך כל כך מעניין ומועיל שחזרנו הבית בצהרים מרוצים ושבעי רצון קר גשום ולא נעים בכלל אבל כשצריך אז צריך ומוחר לחוג נקווה שקצת יירגע מזגר האוויר על כל מקרה אני שם !!!!
דני'לה זה קורס שמלמד את הגימלאים ובני /בנות זוגם כיצד להתמודד עם תקופה חדשה כשמפסיקים לעבוד ופתאום הזמן כל כך ריק ייעוץ כלכלי לגבי הפנסיה - בכל אופן ירידה משמעותית בכסף סדנה מאוד מענינת ונושאים חשובים העולים על הפרק על ידי המשתתפים והרצאות מאוד מעניינות לגבי נ יצול הזמן, חישוב הדרך הפיננסית, ביטוח לאומי ובכלל יציאה לדרך חדשה אחרי שנים רבות של בילוי במקום עבודה היינו במפגש הראשון ומאוד התרשמתי לטובה כל הקורס הוא 6 מפגשים .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 08:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
רבקוש בוקר טוב, איזו תמונה יפה, רואים שירדת כל כך יפה. כל הכבוד יקירתי. באשר לפרישה, אני מאחלת לך ולאישך פרישה נעימה ותהנו מכל רגע!!!!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 08:33
 אייריס Posts: 3744
|
רבקה כתב:
היום התחלנו בעלי ואני קרוס הכנה לפרישה היה קשה מאוד לקום מוקדם ולצאת לדרך אך כל כך מעניין ומועיל שחזרנו הבית בצהרים מרוצים ושבעי רצון קר גשום ולא נעים בכלל אבל כשצריך אז צריך ומוחר לחוג נקווה שקצת יירגע מזגר האוויר על כל מקרה אני שם !!!! אם כבר לצאת בקור הזה לפחות שיהיה מעניין וטוב שהיה לכם מעניין ומועיל. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 08:31
 אייריס Posts: 3744
|
האמת טוב שיש לנו פורום כזה מדליק ומחמם את הלב בלעדיו היינו אבודות לגמרי. תודה על העדכונים והעידודים יום טוב ונפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 05:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יופי רבקוש שמחה שהלכתם זה חשוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 04:43
|
רבקוש מה אומר הקורס הזה????????????
רבקה כתב:
היום התחלנו בעלי ואני קרוס הכנה לפרישה היה קשה מאוד לקום מוקדם ולצאת לדרך אך כל כך מעניין ומועיל שחזרנו הבית בצהרים מרוצים ושבעי רצון קר גשום ולא נעים בכלל אבל כשצריך אז צריך ומוחר לחוג נקווה שקצת יירגע מזגר האוויר על כל מקרה אני שם !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2012 00:13
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בקהלה יקרה איזה תמונה יפה ממש אשה רזה. גאה בך ואוהבת מירי
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2012 20:51
 רבקה Posts: 8411
|
היום התחלנו בעלי ואני קרוס הכנה לפרישה היה קשה מאוד לקום מוקדם ולצאת לדרך אך כל כך מעניין ומועיל שחזרנו הבית בצהרים מרוצים ושבעי רצון קר גשום ולא נעים בכלל אבל כשצריך אז צריך ומוחר לחוג נקווה שקצת יירגע מזגר האוויר על כל מקרה אני שם !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2012 12:57
|
ממש לא כייף לצאת אבל אם צריך אז צריך......................
נחושה כתב:
גשום וסוער עפ"י תמונת מכ"ם גשם http://www.ims.gov.il/IMS/tazpiot/RainRadar.htm זה לא תירוץ לא לבוא להישקל לא ללכת לירקן לא לצאת עם הכלב להישאר במיטה זה מה שכרגע, הקישור הוא עדכונים למה שמצפה לנו, אז נא להיערך בהתאם: פשטידה חמה, מרק ירקות, ירקות חתוכים (למי שלא אוהב סלט בחורף), להיכנס לסופר לחדש את מלאי התה צמחים עדיפות לירוק....לקרוא שוב את החומר של מירי או לשוטט בפורום מתכונים ולצפות בסיפורי הצלחה להעלאת המוטיבציה... והכי הכי חשוב להישאר קרוב לפורום כדי להתחמם הצלחה מובטחת נחושה edited by נחושה on 1/22/2012 edited by נחושה on 1/22/2012 edited by נחושה on 1/22/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2012 11:54
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|