הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מודל לרזון...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/01/2012 05:22

אקורדיאון
אקורדיאון
נורא,ממש מפחיד.
חייבים לדבר על הנושא בכלי התקשורת ,בבתי ספר,אפילו בצבא.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 16:37

1103
1103
הסמויה
תודה על הכתבה שהכנסת לפורום.הצילומים מזעזעים ומהווים דוגמא שלילית לנערות צעירות,
יש לשים יד על הדופק כדי למנוע מאותן נערות שכל כוונתן להראות כאותן דוגמניות מושלדות אך מכאן
עד לאנורקסיה הדרך קצרה ולפעמים בלתי הפיכה לצערינו אפילו עד מוות.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 13:00

dany
dany
כפי שכתבת כל הפרעת אכילה היא מחלה שיש לטפל בה ולא לטאטא אותה מתחת לשטיח.

יולי כתב:
היי,
לדעתי אנורקסיה היא חולה רעה בחברה ואסור שייתנו לזה יד בשום צורה ואופן וזו מחלה נפשית לעניות דעתי לכל דבר ממש כשם שבולמיה היא מחלה נפשית לכל דבר. לדעתי אסור לקדש את הרזון המוזגם כי הוא יכול להביא למחלות ואף למוות. בכלל, נושא הפרעות האכילה בעיניי הוא נושא מאוד קשה ולדעתי צריך לחנך את הנוער למניעה של הדבר הזה. לדעתי כל הנושא של מודעות אולי יכול למנוע את התופעה הכ"כ נוראית הזו. זה גם ממש מזעזע להסתכל בתמונות שמייצגות שדיפות . פשוט מפחיד. אני לא יודעת לגבי מידות בגדים, כפי שקראתי בכתבה אבל 34 נשמעת לי מידה של ילדה קטנה ולא של אישה... נראה לי ש 38 ואפילו 40 נחשבים בעיניי למידות קטנות... ו- 40-42 ואפילו 44 יכולות להיות מידות נורמליות לנשים רגילות..תלוי בגובה ומשקל כמובן...(לגבוהות/ נמוכות יותר). באופן כללי אני חושבת שצריך לרזות למשקל שמרגישים איתו בנוח בלי כל הלחץ הזה להיכנס לטבלאות והגדרות...וכו'...אני חושבת שגישה בריאה לחיים , הרגלי אכילה נכונים ובריאים ובעיקר רוגע נפשי ופיזי והרבה סבלנות (מברזל לפעמים) מביאים לתוצאות יפות בירידה במשקל ובשמירה עליו. כל מה שמתואר בכתבה, לשמחתי הוא לא נמצא בבית ספרנו, ולדעתי , שוב כל הנושא הזה צריך לעורר מודעות בתעשיית האופנה. אבל, בהיותנו נשים בוגרות אנחנו בוודאי מבינות שאנורקסיה היא מחלה לכל דבר.
יום מקסים,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 11:51

יולי
יולי
היי,
לדעתי אנורקסיה היא חולה רעה בחברה ואסור שייתנו לזה יד בשום צורה ואופן וזו מחלה נפשית לעניות דעתי לכל דבר ממש כשם שבולמיה היא מחלה נפשית לכל דבר. לדעתי אסור לקדש את הרזון המוזגם כי הוא יכול להביא למחלות ואף למוות. בכלל, נושא הפרעות האכילה בעיניי הוא נושא מאוד קשה ולדעתי צריך לחנך את הנוער למניעה של הדבר הזה. לדעתי כל הנושא של מודעות אולי יכול למנוע את התופעה הכ"כ נוראית הזו. זה גם ממש מזעזע להסתכל בתמונות שמייצגות שדיפות . פשוט מפחיד. אני לא יודעת לגבי מידות בגדים, כפי שקראתי בכתבה אבל 34 נשמעת לי מידה של ילדה קטנה ולא של אישה... נראה לי ש 38 ואפילו 40 נחשבים בעיניי למידות קטנות... ו- 40-42 ואפילו 44 יכולות להיות מידות נורמליות לנשים רגילות..תלוי בגובה ומשקל כמובן...(לגבוהות/ נמוכות יותר). באופן כללי אני חושבת שצריך לרזות למשקל שמרגישים איתו בנוח בלי כל הלחץ הזה להיכנס לטבלאות והגדרות...וכו'...אני חושבת שגישה בריאה לחיים , הרגלי אכילה נכונים ובריאים ובעיקר רוגע נפשי ופיזי והרבה סבלנות (מברזל לפעמים) מביאים לתוצאות יפות בירידה במשקל ובשמירה עליו. כל מה שמתואר בכתבה, לשמחתי הוא לא נמצא בבית ספרנו, ולדעתי , שוב כל הנושא הזה צריך לעורר מודעות בתעשיית האופנה. אבל, בהיותנו נשים בוגרות אנחנו בוודאי מבינות שאנורקסיה היא מחלה לכל דבר.
יום מקסים,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 11:27

dany
dany
זה ההיפוך הגמור לאוביסיטי שזו התעללות וזו התעללותupset

שאפתנית כתב:
ממש מזעזע ומצמרר.
לא להאמין מה אנשים עושים לגוף שלהם. פשוט מפחיד!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 11:26

שאפתנית
שאפתנית
ממש מזעזע ומצמרר.
לא להאמין מה אנשים עושים לגוף שלהם. פשוט מפחיד!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 11:23

dany
dany
תודה סמויה
הגיע הזמן לעשות לזה סוף !!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 10:42

הסמויה
הסמויה
http://www.xnet.co.il/fashion/articles/0,14539,L-3083500,00.html

כדאי לקרוא את הכתבה
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!