הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כך נפלו גיבורים:(

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/01/2012 20:30

רבקה
רבקה
בלונדה את שוב בשליטה
וממשיכה עם ההתמדה
וזה מה שחשוב
העבר היה וההווה הוא הקובע העכשוי
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 16:22

1103
1103
בלונדה"לה
לפעמים כאשר אנחנו יוצאים מביתינו לבילוי שכרוך בארוחה,עם החלטה מה נאכל אך לפתע משהו משתבש,
כמו במקרה שלך שהמנה שהזמנת לא היגיעה,הדבר הכעיס אותך,כאן הרגש נכנס התחלת לנשנש,לטעום מהקינוחים
מה שגרם לך ליסורי מצפון ותסכול.אך את הנעדשה אין להשיב.
אני מאמינה שהיום חזרת לאכילה מסודרת ומקווה שאתמול לא יתן מחר ביטוי על המשקל.
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 16:14

המורה
המורה
שימי לב לכותרת שכתבת : כך נפלו גיבורים. אז מי את ? אם לא הגיבורה!!!!!
את גיבורה חזקה ואמיצה , זה חלק מהעניין והתהליך בפעם הבאה תנהגי אחרת . פשוט תפיקי את הלקחים לבד , אף אחד לא צריך להגיד לך איך לנהוג , את יודעת הכל. חוצמזה שאתמול זה היה אי -הצלחה נא לא לקרוא לזה כישלון!!!! עצם העובדה שאת כאן , באת ושיתפת אותנו , זה אומר שאת יודעת שיש תהליך ובקרה על התהליך. בהצלחה מעכשיו.
edited by המורה on 1/22/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 14:49

שאפתנית
שאפתנית
בלונדה את אנושית וזה בסדר גמור, לפעמים דברים לא הולכים לפי התכנית אבל בשביל זה אנחנו חוזרות מהר לדרכנו וזה מה שעשית. אל תכעסי על עצמך ואל תתעצבי, את בן אדם וזה קורה. העיקר שעלית על הדרך שוב, זה מה שחשוב כרגע.
המשך הצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 12:44

בלונדה....
בלונדה....
יולי כתב:
היי בלונדה,
קודם כל הכי חשוב זה אל תכעסי על עצמך. כולנו בני אדם ולכולנו יש פה ושם נפילות קטנות, אחרת כולנו מזמן היינו נעלמות מרוב רזון, את נראית נפלא ואני בטוחה שאת מקבלת המון מחמאות, ואם לא אז קבלי מחמאה ממני- את נראית נפלא. בכל מקרה, תזכרי שמה שקרה כבר חלף לו ואין כבר מה לעשות עם זה, מה גם שהסיטואציה לא לגמרי הייתה בשליטתך, את התכוונת להזמין דג וירקות מוקפצים אבל המנה התעכבה ובאת בכ"ז למסעדה , שלא את מכינה את האוכל ודברים כאלו לא קורים אומנם הרבה, אבל יכולים לקרות, תקחי איתך את התובנה שאת ניסית מבחינתך לעשות את הכי טוב ואז אכן היית רעבה ואכלת קצת פה וקצת שם. אז קרה, לא נורא בכלל, פשוט תמשיכי היום עם השיטה, חיזרי לקווקר לתפוח וליוגורט ובלי פחמימות מחמש, אל תשכחי, תה צמחים חם וטעים תמיד עוזר לנו בשליטה, הכי חשוב זה לא לכעוס על עצמך ופשוט להמשיך הלאה עם השיטה שלנו וחשוב לזכור - לא משנה מה יהיה בשקילה, את תגיעי למעמד השקילה ואת ממשיכה הלאה ואל תשכחי שגם אם תעלי מעט- את המשפט המפורסם של מירי- מה שעולה מהר- יורד מהר, את ירדת מאוד יפה בזמן האחרון ואני סומכת עלייך שגם אם תעלי טיפונת את כבר תחזירי חובות בשבוע הבא. מה גם שבכלל לא בטוח שתעלי אם שמרת כל השבוע, אבל אל תבזבזי אנרגיה מיותרת על לכעוס על עצמך, חבל על כל ההלקאה העצמית, ובמיוחד תזכרי שאנחנו פה איתך גם בטוב- כלומר שאת יורדת נפלא במשקל ונראית מהממת, וגם אם את עולה טיפונת- אנחנו פה כדי לעודד ולתמוך. אז פשוט חייכי לעולם, היום יום נפלא וכמובן, יום חדש ואני סומכת עלייך שכבר בטח חזרת ליוגורט ולתפוח, פשוט בלי כעס, את רק בן אדם וזה קורה לכולנו, פשוט המשיכי הלאה עם השיטה ותמשיכי לחייך, ואם את על המקום- נהדר, אולי אפילו שמרת כל השבוע וירדת קצת? , ואם עלית- אז מה שעולה מהר- יורד מהר, תזכרי את זה והכי "גרוע" תחזירי חובות בשבוע הבא. תתאפרי יפה, תתלבשי יפה ובואי מחר לחוג ולשקילה כמו גדולה אבל את לא צריכה את הכעס...
יום נפלא,
יולי

יולי יקרה
תודה על המחמאות..
היה מה שהיה ממשיכה הלאההה
שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 12:43

בלונדה....
בלונדה....
הסמויה כתב:
מה שהיה כבר עבר והשבוע את מתחילה את השבוע כתלמידה מחוננת של מירי בלקין
והכל יהיה נפלא
בהצלחה

אכן היה סמויה יקרה..
שבוע טובבב
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 12:42

בלונדה....
בלונדה....
נחושה כתב:
בלונדה יקרה,
אכן גם גיבורים הם בני אנוש והנסיבות באמת היו נגדך, את לא במשפט ואין גזר דין על ראשך ואגב שמעתי שאת לא מבוקשת על הנשנוש המיותרwink
צחצחי שיניים והמשיכי להיותל מחוננת מרגע זהsmile
סומכת עלייך וגאה בך שכן שיתפת אותנו בפוסט כדי שנתמוך בך וכדי שאחרים ילמדו מכך
אלופה!!!

חחחחח תודה נחושה...שיהיה שבוע טוב ומבורך
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 11:18

dany
dany
ברור שבתת מודע, הרי אנחנו לא מנתחים את רגשותינו כל הזמן אלא פועלים מאיזה קפיץ בבטן.
והנה היום את שוב במסגרת ואין ספק חזרת לעצמך ולהצלחה.

בלונדה.... כתב:
dany כתב:
חמודה
זוהי היתה ממש אכילה רגשית..... מעצבים, אכזבה, ומה אומר לך? שצריך להיות מאד מאד חזק בכדי לנהוג אחרת.
טוב היום יום חדש, השמש הפציעה ואת חוזרת למסלול 100 אחוזים.
ולא חשוב מה יראו המאזניים, את לא לוקחת את זה שוב ללב....... אלא ממש מתחילה היום מחדש. מה שהיה נגמר עבר ולא עושים חשבונות.
בהצלחה.

דנילה יקרה
תודה על.התמיכה.
את האמת שזו לא היתה אכילה ריגשית אולי בתת מודע???
אין.לי מושג דווקא היינו עם זוגות.ממש נחמדים והיה ערב חחמד מאוד.
בבוקר חזרתי כבר למסלול ומחר בכל.מקרה הולכת.כמובן להישקל...
יום טוב נשיקותת

בלונדה.... כתב:
קודם כל בוקר טוב ושבוע טוב לכולם..
אז ככה קצת עדכונים מאתמול.
כפי שסיפרתי לכם היו לי אתמול שני אירועים את אירוע הבוקר עברתי בהצלחה ואכלתי את ארוחת הבוקר המפורסמת שלנו.
בצהריים אכלתי סלט עם חתיכות חזה עוף מוקפץ ללא פחמימות כי בכל זאת ידעתי שאני במסעדה בערב.
ובערב כך זה התחיל:
קבענו עם עוד שתי זוגות חברים בשעה 21:00 התארגנתי לבשתי ג'ינס צמוד , איפור , לא באתי רעבה בכללל
ואזזז זה התחיל.
ישבנו והזמנו כל אחד מנה עיקרית שהוא רצה והם הזמינו עוד שלוש מנות פתיחה .
אני הזמנתי פילה סלמון עם ירקות מוקפצים(במקום מנת.פחמימות)
המנות הראשונות התחילו לצאת ובניהן היה כבד אווז שהייתי חייבת.לקחת ביס הרבה זמן לא אכלתי את זה ,ומן כרובית בטמפורה כלומר במילים מובנות יותר כרובית מטוגנת וואייי גם מזה לקחתי פרח אחד ואז חיכיתי למנה העיקרית.
ואז המנות של כולם התחילו להגיע ורק שלייייי מתעכבת,מתעכבת,מתעכבת כל רגע באה המלצרית וטוענת שזה כבר יוצא ואנייי כבר התחלתי להתעצבן וכולם כבר לקראת סוף האוכל והדג שלי לא מגיע!!!
עד שבסוף קראתי למנהלת ואמרתי לה שאני כבר לא מעונינת במנה.
כמובן שזה שהיא לא הפסיקה להתנצל לא עזררררר כי זה גרםמלי לנשנש מהמנות של אחרים מרוב הרעב שחשתי.
באסהההההה
ואז כפיצוי הם הוציאו לנו שלושה קינוחים שאין דברים כאלה:
פבלובה, קרם בורלה עם בננות , ומגדל של שוקולד עם חלבה
בקיצור סרטיםםםם
ואז כמובן הנשנוש עבר גם לקינוחים שם כפית פה כפית ונהרס לי הערבבבבב.
עד שבאתי מוכנה אחרי הרבה זמן שלא יצאתי למסעדה נהרס לי האוכל upset(((((((
מקווה שזה לא ייקח יותר מידי השפעה בשקילה כי אחרתתת אתאכזב מאודדד.
מאחלת לכם שבוע טוב ,שבוע של בריאות ובשורות טובות.
סורי על אורך הפוסט.
נשיקותתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 11:17

בלונדה....
בלונדה....
אקורדיאון כתב:
פתיחת שבוע חדש ונאחל שיהיה בשליטה.

אמן טלושש
המשך יום נפלאאא
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 11:16

בלונדה....
בלונדה....
dany כתב:
חמודה
זוהי היתה ממש אכילה רגשית..... מעצבים, אכזבה, ומה אומר לך? שצריך להיות מאד מאד חזק בכדי לנהוג אחרת.
ולא חשוב מה יראו המאזניים, את לא לוקחת את זה שוב ללב....... אלא ממש מתחילה היום מחדש. מה שהיה נגמר עבר ולא עושים חשבונות.
בהצלחה.

דנילה יקרה
תודה על.התמיכה.
את האמת שזו לא היתה אכילה ריגשית אולי בתת מודע???
אין.לי מושג דווקא היינו עם זוגות.ממש נחמדים והיה ערב חחמד מאוד.
בבוקר חזרתי כבר למסלול ומחר בכל.מקרה הולכת.כמובן להישקל...
יום טוב נשיקותת

בלונדה.... כתב:
כפי שסיפרתי לכם היו לי אתמול שני אירועים את אירוע הבוקר עברתי בהצלחה ואכלתי את ארוחת הבוקר המפורסמת שלנו.
בצהריים אכלתי סלט עם חתיכות חזה עוף מוקפץ ללא פחמימות כי בכל זאת ידעתי שאני במסעדה בערב.
ובערב כך זה התחיל:
קבענו עם עוד שתי זוגות חברים בשעה 21:00 התארגנתי לבשתי ג'ינס צמוד , איפור , לא באתי רעבה בכללל
ואזזז זה התחיל.
המנות הראשונות התחילו לצאת ובניהן היה כבד אווז שהייתי חייבת.לקחת ביס הרבה זמן לא אכלתי את זה ,ומן כרובית בטמפורה כלומר במילים מובנות יותר כרובית מטוגנת וואייי גם מזה לקחתי פרח אחד ואז חיכיתי למנה העיקרית.
ואז המנות של כולם התחילו להגיע ורק שלייייי מתעכבת,מתעכבת,מתעכבת כל רגע באה המלצרית וטוענת שזה כבר יוצא ואנייי כבר התחלתי להתעצבן וכולם כבר לקראת סוף האוכל והדג שלי לא מגיע!!!
כמובן שזה שהיא לא הפסיקה להתנצל לא עזררררר כי זה גרםמלי לנשנש מהמנות של אחרים מרוב הרעב שחשתי.
באסהההההה
בקיצור סרטיםםםם
סורי על אורך הפוסט.
נשיקותתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 11:14

בלונדה....
בלונדה....
אייריס כתב:
לא נורא בלונדה יקירתי, נכון שזה מבאס ובמיוחד שאת כל כך בשליטה
ונראית מליון דולר אבל אני בטוחה שזה לא יוסיף למשקל ויש לך עד יום
מחר בבוקר זמן לקזז. בהצלחה יפתי[/quoe]

תודה איריס יקרההה
היום בבוקר אכלתי את.היוגורט ללא הקוואקר והתפוח..קצת מנוחה מהפחמימותsmile
נתראה מחר כמובן בלי שום קשר למשקל
המשך יום נפלאא
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 10:05

יולי
יולי
היי בלונדה,
קודם כל הכי חשוב זה אל תכעסי על עצמך. כולנו בני אדם ולכולנו יש פה ושם נפילות קטנות, אחרת כולנו מזמן היינו נעלמות מרוב רזון, את נראית נפלא ואני בטוחה שאת מקבלת המון מחמאות, ואם לא אז קבלי מחמאה ממני- את נראית נפלא. בכל מקרה, תזכרי שמה שקרה כבר חלף לו ואין כבר מה לעשות עם זה, מה גם שהסיטואציה לא לגמרי הייתה בשליטתך, את התכוונת להזמין דג וירקות מוקפצים אבל המנה התעכבה ובאת בכ"ז למסעדה , שלא את מכינה את האוכל ודברים כאלו לא קורים אומנם הרבה, אבל יכולים לקרות, תקחי איתך את התובנה שאת ניסית מבחינתך לעשות את הכי טוב ואז אכן היית רעבה ואכלת קצת פה וקצת שם. אז קרה, לא נורא בכלל, פשוט תמשיכי היום עם השיטה, חיזרי לקווקר לתפוח וליוגורט ובלי פחמימות מחמש, אל תשכחי, תה צמחים חם וטעים תמיד עוזר לנו בשליטה, הכי חשוב זה לא לכעוס על עצמך ופשוט להמשיך הלאה עם השיטה שלנו וחשוב לזכור - לא משנה מה יהיה בשקילה, את תגיעי למעמד השקילה ואת ממשיכה הלאה ואל תשכחי שגם אם תעלי מעט- את המשפט המפורסם של מירי- מה שעולה מהר- יורד מהר, את ירדת מאוד יפה בזמן האחרון ואני סומכת עלייך שגם אם תעלי טיפונת את כבר תחזירי חובות בשבוע הבא. מה גם שבכלל לא בטוח שתעלי אם שמרת כל השבוע, אבל אל תבזבזי אנרגיה מיותרת על לכעוס על עצמך, חבל על כל ההלקאה העצמית, ובמיוחד תזכרי שאנחנו פה איתך גם בטוב- כלומר שאת יורדת נפלא במשקל ונראית מהממת, וגם אם את עולה טיפונת- אנחנו פה כדי לעודד ולתמוך. אז פשוט חייכי לעולם, היום יום נפלא וכמובן, יום חדש ואני סומכת עלייך שכבר בטח חזרת ליוגורט ולתפוח, פשוט בלי כעס, את רק בן אדם וזה קורה לכולנו, פשוט המשיכי הלאה עם השיטה ותמשיכי לחייך, ואם את על המקום- נהדר, אולי אפילו שמרת כל השבוע וירדת קצת? , ואם עלית- אז מה שעולה מהר- יורד מהר, תזכרי את זה והכי "גרוע" תחזירי חובות בשבוע הבא. תתאפרי יפה, תתלבשי יפה ובואי מחר לחוג ולשקילה כמו גדולה אבל את לא צריכה את הכעס...
יום נפלא,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 09:19

הסמויה
הסמויה
מה שהיה כבר עבר והשבוע את מתחילה את השבוע כתלמידה מחוננת של מירי בלקין
והכל יהיה נפלא
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 09:04

נחושה
נחושה
בלונדה יקרה,
אכן גם גיבורים הם בני אנוש והנסיבות באמת היו נגדך, את לא במשפט ואין גזר דין על ראשך ואגב שמעתי שאת לא מבוקשת על הנשנוש המיותרwink
צחצחי שיניים והמשיכי להיותל מחוננת מרגע זהsmile
סומכת עלייך וגאה בך שכן שיתפת אותנו בפוסט כדי שנתמוך בך וכדי שאחרים ילמדו מכך
אלופה!!!
+1 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 08:58

אקורדיאון
אקורדיאון
פתיחת שבוע חדש ונאחל שיהיה בשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 08:55

dany
dany
חמודה
בהצלחה.

בלונדה.... כתב:
ובערב כך זה התחיל:
ואזזז זה התחיל.
באסהההההה
בקיצור סרטיםםםם
סורי על אורך הפוסט.
נשיקותתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 08:18

אייריס
אייריס
לא נורא בלונדה יקירתי, נכון שזה מבאס ובמיוחד שאת כל כך בשליטה
ונראית מליון דולר אבל אני בטוחה שזה לא יוסיף למשקל ויש לך עד יום
מחר בבוקר זמן לקזז. בהצלחה יפתי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 06:49

בלונדה....
בלונדה....
ובערב כך זה התחיל:
ואזזז זה התחיל.
באסהההההה
בקיצור סרטיםםםם
סורי על אורך הפוסט.
נשיקותתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כך נפלו גיבורים:(

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!