הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עוד לילה לבן

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/01/2012 05:21

dany
dany
מאד מאד קשה לי להבין יותר את האמא מאשר אותך,למה להקשות???????????????

דרך המלך כתב:
דני יקרה
אני למדתי לסתום את הפה רק ורק למען בעלי כי כמה שניסיתי להתקרב אליה רק שמה לי מחסום.
לפעמים אני כל כך מקנאה באמא שלי ובגיסתי ביחסים המדהימים שלהן וחבל לי שאצלי זה לא כך..... היום היחסים הם לא מדובשה ולא מעוקצה (גם מצידי)פעם בשבועיים לכמה שעות.... בסופו של דבר היא אמא של בעלי וסבתא לילדיי עם כל המגרעות ואי ההסכמות....
...... שני הצדדים צריכים לדעת לוותר ולתת מעצמם ותאמיני לי היום אני סופר נחמדה אליה רק למען בעלי כי ממש לא מגיע....
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2012 04:56

אקורדיאון
אקורדיאון
טל יקירה את החשובה ,עשי לעצמך וכל היתר הטל ומבוטל.
המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 20:42

EFF
EFF
המשפט האחרון שלך חשוב..אכן יש עוד הזדמנות לתקן ולהמשיך..תני לעצמך את הצ'אנס ו...(בינינו..) אל תתני לחמות להרפות את ידייך..לא שווה את התוצאה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 20:28

רעותה
רעותה
לא פשוט , זה כל פעם תרגול מחדש.
העיקר שנהיה חתיכות ולכל מי שיש הערה .... יאכל את הלב או שנזכה גם לפרגון.
שבוע מעולה.
וטל יקרה - מקווה שלא יהיה לילה לבן.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 18:11

דרך המלך
דרך המלך
דני יקרה
אני למדתי לסתום את הפה רק ורק למען בעלי כי כמה שניסיתי להתקרב אליה רק שמה לי מחסום.
לפעמים אני כל כך מקנאה באמא שלי ובגיסתי ביחסים המדהימים שלהן וחבל לי שאצלי זה לא כך..... היום היחסים הם לא מדובשה ולא מעוקצה (גם מצידי)פעם בשבועיים לכמה שעות.... בסופו של דבר היא אמא של בעלי וסבתא לילדיי עם כל המגרעות ואי ההסכמות....
...... שני הצדדים צריכים לדעת לוותר ולתת מעצמם ותאמיני לי היום אני סופר נחמדה אליה רק למען בעלי כי ממש לא מגיע....
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 17:11

dany
dany
אני לא מבינה, למה לא לדבר איתה גלויות ולומר לה אני שומרת זה לא קל לי ואת יכולה לעזור לי. דיבורים בנימה טובה וחיובית יכולה רק לקרב יחסים, הלוואי וכלתי היתה מדברת איתי........ אולי היום הילדים היו עדיין ביחד...........

tal_f כתב:
בלונדה דני ואקו אתן צודקות בכל מילה ודרך המלך את נותנת לי תיקווה. למרות שהדרך נראת לי ארוכה היא אלמנה ולא ניראה לי שבעלי יסכים לא להגיע אליה עם הנכדים.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 14:57

דרך המלך
דרך המלך
טל גם חמתי אלמנה ובורכתי בבעל תומך ומבין. ... מאחלת לך להיות חזקה מול חמותך ואת תצליחי בגדול. עשי זאת בנועם ובחיוך...
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 14:53

tal_f
tal_f
בלונדה דני ואקו אתן צודקות בכל מילה ודרך המלך את נותנת לי תיקווה. למרות שהדרך נראת לי ארוכה היא אלמנה ולא ניראה לי שבעלי יסכים לא להגיע אליה עם הנכדים.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 08:12

דרך המלך
דרך המלך
אוי טל כל כך מבינה ללבך.. גם לי היה קשה בהתחלה מול חמותי הרזה כמו צימוק שהיתה נפגעת שהצלחת ריקה ולא אכלתי.
התחלתי פשוט לומר לה שאני באמת מצטערת אבל פחמימות אני לא אוכלת החל מהשעה חמש.. תהליך ארוך של עלבון וחוסר הבנה והתחשבות מצידה כלפיי.
היתה אפילו תקופה שלא הלכנו בימי שישי כדי לא לפגוע והאמת רק ככה היא הבינה שאני נחושה בדעתי לא לאכול פחמימות ומי שמפסיד מהעלבונות זאת היא בלבד שלא רק שאני לא מגיעה גם בעלי וילדיי זאת עסקת חבילה.
היום בימי שישי לא רק שלא מעירים לי אלא התפריט מכיל יותר חלבונים. כשמגיע שלב הקינוחים היא למדה לדלג מעליי. אין מה לעשות צריך לדעת להגיד גם לא!
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 06:58

בלונדה....
בלונדה....
טל יקרה
אל תתני לאף אחד לנהל לך את הצלחת..
תאכלי את מה שצריך ותצהירי פשוט שאת בדיאטה זה יהיה לך הכי קל לא ליפול...
בהצלחהההה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 04:51

dany
dany
טלי מתוקה לא אתן לך הצעות כי את יודעת אותן על בוריין.
ואכן יש לנו אין סוף הזדמנויות אך צריך לשים סוף לבורות הללו שנופלים אליהם כל הזמן,
המון הצלחה יקירה.
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 04:34

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן זו גדולתה של המסגרת שנותנת לנו את הכוחות להתחיל מחדש.
בהלצחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2012 04:09

tal_f
tal_f
שוב בני התעורר וחזר לישון ואני נשארתי ערה. אתמול עד אחר הצהריים היתה דיאטה נכונה אבל פתאום הסערה הגיעה. בערב הייתי כל כך עייפה שלא הייתי מסוגלת להגיב לחמתי שהראתה את אכזבתה וגם ציינה אותה מכמות האוכל המועטה שאכלתי אז הגבתי באכילה של פחמימות. מעצבן אותי ששוב נפלתי במקום שכבר נפלתי בעבר. הרי אני יודעת שאני פוגעת בעצמי. אבל זה לא רק זה. אני במצב לא רגוע אני צריכה להשתדל יותר. למזלי יש לי עוד אין ספור הזדמנויות לעשות זאת.
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!