21/01/2012 10:30
 קרולין Posts: 6651
|
רינת יקרה, בראבו !!! את מחוננת!!!! יופי של ירידה!! תמשיכי להתמיד ולהצליח. המשך שבת נהדרת לך ולכולנו. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2012 10:13
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד, זו אחלה של ירידה! תמשיכי כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2012 04:56
 dany Posts: 19819
|
אז מה אומר לך גיל מקסים ביתי השלישית תהייה במאי בת 37 ובני הקטן אחרי שלוש בנות יהיה במאי בן 34 כך שאת יכולה להיות ביתי, אז ממרומי גילי אני אומרת לך שבגילך ירדתי 35 קילו ושמרתי עליהם כמה וכמה שנים טובות, בזכות כך שהייתי מדריכה בשומרי משקל, וברגע החלטתי שדי שנמאס לי אז התחיל שוב מעגל היו יו......... אז הגיל הוא לא תירוץ ולא סיבה והקבוצה רק מחזקת ומחזקת.
המורה כתב:
בנות יקרות לא יכולתי להחזיק מעמד ואכלתי שני כדורי שוקולד. אבל קצת אפשר יום שישי נו..... בקיצור חשבתי שאני נשברת וזהו אבל באתי לכאן וזה בלתי אפשרי לתאר את העוצמות החזקות שאני שואבת מכן. לגבי גילי ברור בעוד זמן קצר ימלאו לי 36 חורפים. אני בת זקונים אחרי ארבעה בנים מוכשרים ומצליחים . בקיצור מפונקת... ומאד אוהבת את חברתכן. לאמא קצת קשה לי לקטר כי היא התחילה עם כל הקטע הזה של הבדיקות האינסופיות. ואני גם חושבת שמגיע לה קצת מנוחה. אז מצאתי אתכן....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2012 04:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מורתי היקרה מתמידים ויורדים ואכן דברי אשירה אמת לאמיתה הם. כל הנאמר מסביב ממש לא מעניין אני בטוחה שאת שלמה עם הדרך שבחרת לטפל ולהצליח. יישר כח על הירידה הנפלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2012 03:44
 tal_f Posts: 900
|
כל הכבוד על ההשג! ולגבי הערות אנשים, חשוב לסנן ולקחת את מה שטוב לך ומקדם אותך. מה האם היא לא נעזרת באחרים בחייה? היא בטוח נעזרת במשהו... קוסמטיקאית, מורה למוזיקה,וכו הרי אפשר לעשות הכל לבד ובכל זאת אנו נעזרים באנשים אחרים. אמ היא עורכת חוגים אז למה בעצם אנשים מגיעים לשמוע דבריה , זה אותו דבר ?!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2012 00:01
 אשירה Posts: 4292
|
רינת יקרה, ברכות על הירידה הנפלאה, בקשר לאותה אשה, היא לא ראויה שתקחי ללב את דבריה, תקשיבי רק לאנשים טובים. ובקשר לגיל, יש כאן לא מעט נשים שיכולות בקלות להיות אימהות שלך מבחינת הגיל, וגם אני ביניהן, ועדיין לא הרמנו ידיים, אז אין לך מה לחשוב בכלל בכיוון זה, בהצלחה, edited by אשירה on 1/21/2012 edited by אשירה on 1/21/2012
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 22:43
 המורה Posts: 374
|
בנות יקרות לא יכולתי להחזיק מעמד ואכלתי שני כדורי שוקולד. אבל קצת אפשר יום שישי נו..... בקיצור חשבתי שאני נשברת וזהו אבל באתי לכאן וזה בלתי אפשרי לתאר את העוצמות החזקות שאני שואבת מכן. לגבי גילי ברור בעוד זמן קצר ימלאו לי 36 חורפים. אני בת זקונים אחרי ארבעה בנים מוכשרים ומצליחים . בקיצור מפונקת... ומאד אוהבת את חברתכן. לאמא קצת קשה לי לקטר כי היא התחילה עם כל הקטע הזה של הבדיקות האינסופיות. ואני גם חושבת שמגיע לה קצת מנוחה. אז מצאתי אתכן....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 19:29
|
אתן יודעות מה מזכיר לי להתבייש ולשלם מחיר כבד...... לא דומה בכלל אבל מנקר לי אז חייבת להוציא......... היום אני ביום של לנקות .......חחחחחחחחחחח על עופרה חזה ז"ל אמרו שהיא בעצם מתה מהבושה......... שאם היתה מדברת על המחלה היתה מצילה את עצמה , ואולי היתה עדיין איתנו גם היום, אז שוב ממש זו לא השוואה, אך אין צורך למות מבושה, אפשר לפעול ולעשות על מנת לתקן ורצוי רגע אחד קודם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 19:25
 יולי Posts: 754
|
היי, המורה- כל הכבוד למורה 3.5 קילו ב3 שבועות...פשוט מדהימה. דני- אני אוהבת את התגובות שלך, אני מסכימה עם כל מילה...בהחלט מגיעה לנו תמיכה, וזה בסדר ומצויין שאנחנו כאן, למה לא, בעצם..מגיעה לנו איכות חיים טובה ונכון, לא צריך להתבייש ולהשמין, כי מי שמתבייש מפסיד, וזה כיף לרזות ולשמור ולהיות בשליטה, יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 18:59
|
תשובה לאותה אישה "חכמה"........... כן אני יכולה רק עם מסגרת מה בעצם הבעייה בכך??????? מה זה אומר שאין לי אופי????? שאני חלשה??????? למה לכל דבר יכולה להיות קבוצת תמיכה וזה ממש טוב ורצוי...... ורק בנושא הדיאטה וההשמנה צריך להתמודד לבד, כי בקבוצה זו חולשה. ממש לא ברורה לי השקפת העולם הזו. אני גאה בכך שאני לא מתביישת לבקש עזרה, האם יותר טוב להתבייש ולהשמין ולהשמין, או להיות אמיתית ולומר זה מה שעוזר לי אני עושה למעני את הטוב ביותר. רינת אני גאה בך על הירידה היפה..............נו......... אם הייתי עושה יכולתי גם אני להצהיר כך!!!!! לא??????? אז מהיום אין מצב שאין שינוי נכון??????????? ואגב אם מותר באמת לשאול בת כמה את??? כי גם לי את נראית מאד צעירה.......... וחמודה יש פה נשים הרבה מעל חמישים ושישים שיורדות עדיין יפה מאד ומהר מאד, רק אם הן באמת שומרות!!!!!!!!!!! נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 16:43
 רבקה Posts: 8411
|
מגיע לך  כל הכבוד על ירידה נהדרת המשיכי כך ואת בדרך הנכונה להצלחה שבת נעימה וחמימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 13:54
|
תודה תודה אני פשוט כ"כ הרבה שנים בחוגים האלה. לכן זה נראה לי הרבה. תודה לך על התמיכה וההתעניינות זה רק מחזק אותי. את יודעת , אמרה לי אתמול (אישה שלא מוסמכת לכלום ועושה אצלי בבית באופן פרטי חוגים) : "שוב את המתחייבת למסגרת ואת לא מצליחה להתמודד לבד" הלכתי עם זה הביתה וחשבתי האמנם?????. אז בסדר יש לי מגבלה ואני זקוקה לתמיכה בנושא האכילה. אוקיי אני שלמה. שבת שלום 1103 כתב:
המורה כתב: לא האמנתי שבגילי אני עוד יכולה להתמיד ולרדת כל שבוע. תודה על התגובה המהירה edited by המורה on 1/20/2012 רינת חמודה איני יודעת בת כמה את,לפי תמונת הפרופיל את נראית צעירה,לכן מפתיע הדבר שאת כותבת שלא האמנת שבגילך את עוד יכולה להתמיד ולרדת כל שבוע.את רק בתחילת התהליך.בחוגים של מירי ובפורום נמצאות חברות מכל הגילאים,מצעירות עד מבוגרות מאוד,הרבה חברות נמצאות שנים רבות ועדיין יורדות.אני נמצאת בחוגים של מירי מאז שהיא פתחה את החוגים מעל 23 שנים, אני מאחלת לך עוד הרבה שנים של ירידות יפות ושמירה על ההשג שתגיעי אליו נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 13:03
 1103 Posts: 5022
|
המורה כתב:
לא האמנתי שבגילי אני עוד יכולה להתמיד ולרדת כל שבוע. תודה על התגובה המהירה edited by המורה on 1/20/2012 רינת חמודה איני יודעת בת כמה את,לפי תמונת הפרופיל את נראית צעירה,לכן מפתיע הדבר שאת כותבת שלא האמנת שבגילך את עוד יכולה להתמיד ולרדת כל שבוע.את רק בתחילת התהליך.בחוגים של מירי ובפורום נמצאות חברות מכל הגילאים,מצעירות עד מבוגרות מאוד,הרבה חברות נמצאות שנים רבות ועדיין יורדות.אני נמצאת בחוגים של מירי מאז שהיא פתחה את החוגים מעל 23 שנים, אני מאחלת לך עוד הרבה שנים של ירידות יפות ושמירה על ההשג שתגיעי אליו נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 12:37
|
לא האמנתי שבגילי אני עוד יכולה להתמיד ולרדת כל שבוע. תודה על התגובה המהירה edited by המורה on 1/20/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 12:31
 רייצ'ל Posts: 1323
|
תלמידה מחוננת כל הכבוד על הירידה היפה המשיכי כך רייצ'ל
|
|
0