20/01/2012 18:49
 dany Posts: 19819
|
אכן להקשיב לגוף ולהיות סלחנים את צודקת, מקווה שאני נכנסת לתקופה טובה יותר, יהיו כמה ימים לא קלים, מה שנקרא גמילה.......... ולאחר מכן מאחלת לעצמי לצאת מהלופ הזה שאת מדברת עליו. מאחלת גם לך ימים קלים יותר , שבת שלום מכל הלב
חיוך מהלב כתב:
דני היקרה, לי מאד קשה כבר מספר שבועות. ראשית הקור גורם לי לאכול הרבה פחמימות, ולא רק הקור, גם כאבים בגופי כתוצאה ממזג האויר. איני מצליחה להתרומם מעבר לכך. כמובן יש תוצאות גם על גבי המשקל, אבל אני סלחנית לעצמי. כי יש תקופות כאלה. אני איני שונאת את עצמי על כך ואיני מלקה את עצמי כלל. אם הבנתי נכון מה שכתבת גם לך לא פשוט בזמנים האלה. נכון? ובכן יש תקופות כאלה וצריך גם לעבור אותן. כל יום אני מחליטה מחדש וההחלטה נמסה לה כמו שלג שנמס אחרי שהשמש מחממת את האדמה. מה לעשות? אי אפשר בכוח. אפשר לעצור את הסחף אולי, אפשרי לנסות שוב כל יום מחדש, ואפשר פשוט לתת לתקופה הזו לעבור ולדעת שיש "נזקים" אבל זה יעבור. אני בטוחה וגם שמעתי ממירי שגם לה היו תקופות שהיה לה קשה לשמור וכנראה גם היו תוצאות לא רצויות לענין. הכי חשוב לא לכעוס על עצמנו כי בכך לפחות אני נכנסת ללופים שקשה מאד לצאת מהם בכלל. מקווה כל יום שיהיה יותר טוב. בינתיים ממשיכה לצעוד ולהתעמל. גם היו לי כאבי גב עליון מאד חזקים דבר שלקח ממני אנרגיה והייתי עייפה מרוב כאבים. זה גרם לי גם כן לאכול פחמימות. לא זה לא תירוץ. אבל הקשבה לגוף היא גם בין היתר הבנה שאסור לעשות שום דבר בכוח כי זה לא הולך. עוד מעט הכל יסתיים כשיסתיים גל הקור שמביא איתו כאבים בגופי, ואז הכל יהיה הרבה יותר פשוט וזה ילך לכיוון של ירידה. אני יודעת ומחכה בסבלנות. שתהיה לכולנו שבת ברוכה וטובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 18:24
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
ממש כך להתחיל מחדש ולא לסחוב את כל הגיבנת על עצמי. כך עשיתי מהבוקר שכנראה שחררתי איזה פקק. תודה יקירתי שבת שלום שקט ושלווה. גאה בך יקירתי 1103 כתב: דני יקרה ואהובה אם הייתי יכולה הייתי מחבקת אותך אך אתאזר בסבלנות למפגש .קל מאוד לתת עצות ואפשר לעשות זאת בשפע כולנו נמצאות באותה קלחת.יש ימים קשים ויש ימים קלים. אינני יודעת איך אני יכולה לעזור לך הרי את יודעת שהכל נתון בידיך.אם זה אפשרי אני רוצה לחזק אותך ולקוות שאני עוזרת ולו במעט. לאף אחד מאיתנו לא קל,אך אין ברירה ,אם לא ניקח עצמינו בידיים אף אחד לא יעשה זאת בשבילינו. אנחנו חייבות לשים עצמינו בראש,כאשר נשיג את המטרות שלנו, נהיה שלמות ונרגיש טוב עם עצמנו, כל הסובבים אותנו ירוויחו בגדול. אני מאמינה שאת יודעת את התורה.תחליטי שהיום הוא יומך הראשון במסגרת.תקשיבי להרצאת הפתיחה {בחוגים הרצאה זו נקראת הסבר של החדשים} היא תיתן לך מוטיבציה. כמו נהיגת ריענון.תחזרי לרישום.וליתר הכללים,אני מאמינה שאת יכולה לעשות זאת בגדול ולהצליח.מהיום תפתחי דף חדש. שבת נהדרת נילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 18:02
|
רינת מתוקה תודה על התגובה התומכת והאוהדת . קודם כל באם אני היא שעזרה לך ברגעים הראשונים כאן אז אין מאושרת ממני. אוהבת לעזור הכי הכי, בנוגע למחשב יותר מכורה ממה שאני זה כבר לגור בתוכו.........חחחחחחחחחחח אבל מודה לאל על ההמצאה הזו כי הוא ממש חבר שלי. ואכן כפי שאת כותבת לשים את עצמי למעלה.......... ולהתחיל מחדש כאילו רק היום אני לומדת להכיר את התורה. שתהייה לך שבת נפלאה חיבוק חזק
המורה כתב:
דני היקרה ראשית אני רוצה לומר לך שאת אישה מדהימה. אני קיבלתי את הכוחות שלי בימים הראשונים בזכות הכתיבה והתגובה המהירה לך. זה טוב שאת כותבת את הדברים. אני רוצה לספר לך שאני הייתי בחוג של שומרי משקל ירדתי מאד יפה בשנים הראשונות ובהריונות . ולפני ארבע שנים התחלתי לזלזל ולעלות המשכתי להגיע לחוגים ק"ג פה ושם. כולם היו מגיעים ועושים משהו עם עצמם אני כלום!!! רק הייתי מגע אחת לשבוע והצעותמפה ועד אוסטרליה. הייתה זקנת השבט, שלא זזה. בעלי התצבן על ההוצאה המיותרת וצדק. עזבתי שם והמשכתי בזלילה האינסופית העלתי עוד איזה שלושה. לכל מקום שהגעתי אליו חיפשתי ישר את האוכל, פשוט כל היום דחסתי לקיבה כמו דב נמלים. כל עוגה יבשה שהביאו ביום ראשון לחדר מורים אני הראשונה לטרוף..... יום אחד החלטתי להצטרף למירי דיברתי איתה באופן אישי וז שמתי לי משפט אחד בראש : " אני הכי חשובה". מכאן ואילך לא האמנתי שאחזור לייסורי אחרי ארבע שנים . האמיני או לא? הרגשתי בדיוק כמוך. בבוקר הייתי מחליטה ובערב נופלת לזרועתיו האיומות של האוכל. התאמנתי רבות (ספיננג , קיקבוקס) וכלום לא סתם את הלוע. אכלתי את הדברים עוד לפני שהיו מוכנים( פנקייק ועוגות). דני זה כן תקופה וזה עובר . מבטיחה להיות כאן לצדך בכל עת . תתחילי לאט לאט בחשיבה חיובית וטובה. השבוע הראשון קשה אבל זה עובר. תתמכרי למחשב , תעשי שינויים ורוצי לספר לנו. תיצמדי לתפריטים לפי אבות המזון. לא חייבים לאכול בדיוק את מה שכתוב אפשר להחליף. ואל תשכחי שאנחנו היפיפיות על הר הכרמל. אני שולחת לך מכאן חיבוקים חמים, מקווה שעזרתי במשהו, חשבי חיובי בלבד. התחילי את התהליך עם המון אהבה ושלווה. אור ושפע רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 17:58
|
ממש כך להתחיל מחדש ולא לסחוב את כל הגיבנת על עצמי. כך עשיתי מהבוקר שכנראה שחררתי איזה פקק. תודה יקירתי שבת שלום שקט ושלווה.
1103 כתב:
דני יקרה ואהובה אם הייתי יכולה הייתי מחבקת אותך אך אתאזר בסבלנות למפגש .קל מאוד לתת עצות ואפשר לעשות זאת בשפע כולנו נמצאות באותה קלחת.יש ימים קשים ויש ימים קלים. אינני יודעת איך אני יכולה לעזור לך הרי את יודעת שהכל נתון בידיך.אם זה אפשרי אני רוצה לחזק אותך ולקוות שאני עוזרת ולו במעט. לאף אחד מאיתנו לא קל,אך אין ברירה ,אם לא ניקח עצמינו בידיים אף אחד לא יעשה זאת בשבילינו. אנחנו חייבות לשים עצמינו בראש,כאשר נשיג את המטרות שלנו, נהיה שלמות ונרגיש טוב עם עצמנו, כל הסובבים אותנו ירוויחו בגדול. אני מאמינה שאת יודעת את התורה.תחליטי שהיום הוא יומך הראשון במסגרת.תקשיבי להרצאת הפתיחה {בחוגים הרצאה זו נקראת הסבר של החדשים} היא תיתן לך מוטיבציה. כמו נהיגת ריענון.תחזרי לרישום.וליתר הכללים,אני מאמינה שאת יכולה לעשות זאת בגדול ולהצליח.מהיום תפתחי דף חדש. שבת נהדרת נילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 17:57
|
תודה אהובתי מחכה למיפגש נשיבוקים
רבקה כתב:
דני'לה אהובה אוף כמה הייתי רוצה שהמפגש כבר יגיע כדי לחבק אותך חזק חזק ולנסות להעביר לך קצת מהאנרגיות החיובית שאצלי "כרגע" שולטות ואולי בגלל זה קל לי גם לייעץ כי גם לי את לא מתארת לעצמך כמה פעמים בשנים הרבות שאני אצל מירי היקרה קרה לי מה שקורה לך וכנראה מסתבר ששתינו רואות או שחור או לבן אין אפור אבל יום בהיר אחד האסימון משתלשל לו לאט ומגיע לנקודת הרתיחה ומכאן לירידות שמביאות לאיכות וכיפיות דני'לה אומרים ששנת גן לא חוזרת כדי לעבור לבית ספר כמובן שצריכים להתבגר ולהתגבר על כל המכשולים וכפי שאני מכירה אותך יש לך את כל הנתונים שיובילו לקסם הזה עצבות ???? לאן תוביל כולנו יודעים דני'לה עזבי את כל התיאוריות וצאי לדרך מעשית ולאט לאט השתלבי בדרך הסוגה בשושנים זה אפשרי ספירה עד 3 לפני הכנסת האויב לפה גם תעזור דני'לה לקראת הכל : המפגש, הנסיעה לפריז , פסח והעיקר הבריאות ואייכות החיים קדימה לדרך בלי תירוצים עם המון אהבה בלב והמון רצון מצידי שיצליח אני איתך ♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 17:57
|
תודה אישה יקרה עד עתה הכל טוב ויש מצב שאם לא נפלתי עד עכשיו שעברתי את הרגעים הקשים........... התעוררות מהשנ"צ שלא יכולה לוותר עליו בגלל שקמה כל כך מוקדם. מקווה שגם עליך עובר יום קל יותר. נשיקות שבת שלום
דרך המלך כתב:
דני יקרה איך עברה עלייך מחצית היום?מקווה שיש לך מצב רוח טוב יותר.. חיבוק נישוק ושתהיה לך שבת מקסימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 16:26
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה אהובה אוף כמה הייתי רוצה שהמפגש כבר יגיע כדי לחבק אותך חזק חזק ולנסות להעביר לך קצת מהאנרגיות החיובית שאצלי "כרגע" שולטות ואולי בגלל זה קל לי גם לייעץ כי גם לי את לא מתארת לעצמך כמה פעמים בשנים הרבות שאני אצל מירי היקרה קרה לי מה שקורה לך וכנראה מסתבר ששתינו רואות או שחור או לבן אין אפור אבל יום בהיר אחד האסימון משתלשל לו לאט ומגיע לנקודת הרתיחה ומכאן לירידות שמביאות לאיכות וכיפיות דני'לה אומרים ששנת גן לא חוזרת כדי לעבור לבית ספר כמובן שצריכים להתבגר ולהתגבר על כל המכשולים וכפי שאני מכירה אותך יש לך את כל הנתונים שיובילו לקסם הזה עצבות ???? לאן תוביל כולנו יודעים דני'לה עזבי את כל התיאוריות וצאי לדרך מעשית ולאט לאט השתלבי בדרך הסוגה בשושנים זה אפשרי ספירה עד 3 לפני הכנסת האויב לפה גם תעזור דני'לה לקראת הכל : המפגש, הנסיעה לפריז , פסח והעיקר הבריאות ואייכות החיים קדימה לדרך בלי תירוצים עם המון אהבה בלב והמון רצון מצידי שיצליח אני איתך ♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 14:54
 1103 Posts: 5022
|
דני יקרה ואהובה אם הייתי יכולה הייתי מחבקת אותך אך אתאזר בסבלנות למפגש .קל מאוד לתת עצות ואפשר לעשות זאת בשפע כולנו נמצאות באותה קלחת.יש ימים קשים ויש ימים קלים. אינני יודעת איך אני יכולה לעזור לך הרי את יודעת שהכל נתון בידיך.אם זה אפשרי אני רוצה לחזק אותך ולקוות שאני עוזרת ולו במעט. לאף אחד מאיתנו לא קל,אך אין ברירה ,אם לא ניקח עצמינו בידיים אף אחד לא יעשה זאת בשבילינו. אנחנו חייבות לשים עצמינו בראש,כאשר נשיג את המטרות שלנו, נהיה שלמות ונרגיש טוב עם עצמנו, כל הסובבים אותנו ירוויחו בגדול. אני מאמינה שאת יודעת את התורה.תחליטי שהיום הוא יומך הראשון במסגרת.תקשיבי להרצאת הפתיחה {בחוגים הרצאה זו נקראת הסבר של החדשים} היא תיתן לך מוטיבציה. כמו נהיגת ריענון.תחזרי לרישום.וליתר הכללים,אני מאמינה שאת יכולה לעשות זאת בגדול ולהצליח.מהיום תפתחי דף חדש. שבת נהדרת נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 14:15
 המורה Posts: 374
|
דני היקרה ראשית אני רוצה לומר לך שאת אישה מדהימה. אני קיבלתי את הכוחות שלי בימים הראשונים בזכות הכתיבה והתגובה המהירה לך. זה טוב שאת כותבת את הדברים. אני רוצה לספר לך שאני הייתי בחוג של שומרי משקל ירדתי מאד יפה בשנים הראשונות ובהריונות . ולפני ארבע שנים התחלתי לזלזל ולעלות המשכתי להגיע לחוגים ק"ג פה ושם. כולם היו מגיעים ועושים משהו עם עצמם אני כלום!!! רק הייתי מגע אחת לשבוע והצעותמפה ועד אוסטרליה. הייתה זקנת השבט, שלא זזה. בעלי התצבן על ההוצאה המיותרת וצדק. עזבתי שם והמשכתי בזלילה האינסופית העלתי עוד איזה שלושה. לכל מקום שהגעתי אליו חיפשתי ישר את האוכל, פשוט כל היום דחסתי לקיבה כמו דב נמלים. כל עוגה יבשה שהביאו ביום ראשון לחדר מורים אני הראשונה לטרוף..... יום אחד החלטתי להצטרף למירי דיברתי איתה באופן אישי וז שמתי לי משפט אחד בראש : " אני הכי חשובה". מכאן ואילך לא האמנתי שאחזור לייסורי אחרי ארבע שנים . האמיני או לא? הרגשתי בדיוק כמוך. בבוקר הייתי מחליטה ובערב נופלת לזרועתיו האיומות של האוכל. התאמנתי רבות (ספיננג , קיקבוקס) וכלום לא סתם את הלוע. אכלתי את הדברים עוד לפני שהיו מוכנים( פנקייק ועוגות). דני זה כן תקופה וזה עובר . מבטיחה להיות כאן לצדך בכל עת . תתחילי לאט לאט בחשיבה חיובית וטובה. השבוע הראשון קשה אבל זה עובר. תתמכרי למחשב , תעשי שינויים ורוצי לספר לנו. תיצמדי לתפריטים לפי אבות המזון. לא חייבים לאכול בדיוק את מה שכתוב אפשר להחליף. ואל תשכחי שאנחנו היפיפיות על הר הכרמל. אני שולחת לך מכאן חיבוקים חמים, מקווה שעזרתי במשהו, חשבי חיובי בלבד. התחילי את התהליך עם המון אהבה ושלווה. אור ושפע רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 13:39
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
דני היקרה, לי מאד קשה כבר מספר שבועות. ראשית הקור גורם לי לאכול הרבה פחמימות, ולא רק הקור, גם כאבים בגופי כתוצאה ממזג האויר. איני מצליחה להתרומם מעבר לכך. כמובן יש תוצאות גם על גבי המשקל, אבל אני סלחנית לעצמי. כי יש תקופות כאלה. אני איני שונאת את עצמי על כך ואיני מלקה את עצמי כלל. אם הבנתי נכון מה שכתבת גם לך לא פשוט בזמנים האלה. נכון? ובכן יש תקופות כאלה וצריך גם לעבור אותן. כל יום אני מחליטה מחדש וההחלטה נמסה לה כמו שלג שנמס אחרי שהשמש מחממת את האדמה. מה לעשות? אי אפשר בכוח. אפשר לעצור את הסחף אולי, אפשרי לנסות שוב כל יום מחדש, ואפשר פשוט לתת לתקופה הזו לעבור ולדעת שיש "נזקים" אבל זה יעבור. אני בטוחה וגם שמעתי ממירי שגם לה היו תקופות שהיה לה קשה לשמור וכנראה גם היו תוצאות לא רצויות לענין. הכי חשוב לא לכעוס על עצמנו כי בכך לפחות אני נכנסת ללופים שקשה מאד לצאת מהם בכלל. מקווה כל יום שיהיה יותר טוב. בינתיים ממשיכה לצעוד ולהתעמל. גם היו לי כאבי גב עליון מאד חזקים דבר שלקח ממני אנרגיה והייתי עייפה מרוב כאבים. זה גרם לי גם כן לאכול פחמימות. לא זה לא תירוץ. אבל הקשבה לגוף היא גם בין היתר הבנה שאסור לעשות שום דבר בכוח כי זה לא הולך. עוד מעט הכל יסתיים כשיסתיים גל הקור שמביא איתו כאבים בגופי, ואז הכל יהיה הרבה יותר פשוט וזה ילך לכיוון של ירידה. אני יודעת ומחכה בסבלנות. שתהיה לכולנו שבת ברוכה וטובה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 13:20
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
אשירה אהובתי אני חוזרת ואומרת לך אני לא אוהבת להיות שמנה , אני שונאת להיות שמנה.......... זה ממש מגעיל אותי........... אז מה הרווח????? הלוואי והייתי יודעת, ובכל זאת אני עושה זאת לעצמי לבד, אף אחד לא מכריח אותי. מקווה ששתינו יום אחד ובקרוב קרוב לא נחפש את הסיבות אלא נעשה !!!!!!! בנחישות!!! שבת שלום מקווה לראותך עוד שבועיים. דני יקרה ואהובה אם הייתי יכולה הייתי מחבקת אותך אך אתאזר בסבלנות למפגש .קל מאוד לתת עצות ואפשר לעשות זאת בשפע כולנו נמצאות באותה קלחת.יש ימים קשים ויש ימים קלים. אינני יודעת איך אני יכולה לעזור לך הרי את יודעת שהכל נתון בידיך.אם זה אפשרי אני רוצה לחזק אותך ולקוות שאני עוזרת ולו במעט. לאף אחד מאיתנו לא קל,אך אין ברירה ,אם לא ניקח עצמינו בידיים אף אחד לא יעשה זאת בשבילינו. אנחנו חייבות לשים עצמינו בראש,כאשר נשיג את המטרות שלנו, נהיה שלמות ונרגיש טוב עם עצמנו, כל הסובבים אותנו ירוויחו בגדול. אני מאמינה שאת יודעת את התורה.תחליטי שהיום הוא יומך הראשון במסגרת.תקשיבי להרצאת הפתיחה {בחוגים הרצאה זו נקראת הסבר של החדשים} היא תיתן לך מוטיבציה. כמו נהיגת ריענון.תחזרי לרישום.וליתר הכללים,אני מאמינה שאת יכולה לעשות זאת בגדול ולהצליח.מהיום תפתחי דף חדש. שבת נהדרת נילי אשירה כתב: דני יקרה, כתבת הכל ואין לי מה להוסיף מלבד שאני יכולה להזדהות עם כל מילה ועם כל תחושה אותן את מתארת. אני רוצה להזכיר לך משפט שכתבת לי בזמנו, בתחילת דרכנו כאן, בו אמרת לי "אני לא אוהבת (בלשון המעטה) להיות שמנה", משפט שנחרט בזיכרוני כי הוא הביא אותי לשאול את עצמי אולי בעצם לי כן יש איזה רווח משנה מהיותי שמנה ואולי אני צריכה לאמץ את הגישה שלך. מאחלת לך לחזור לאותם ימים ויותר מכך, נשיקות,
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 13:02
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקרה איך עברה עלייך מחצית היום?מקווה שיש לך מצב רוח טוב יותר.. חיבוק נישוק ושתהיה לך שבת מקסימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 11:10
|
אשירה אהובתי אני חוזרת ואומרת לך אני לא אוהבת להיות שמנה , אני שונאת להיות שמנה.......... זה ממש מגעיל אותי........... אז מה הרווח????? הלוואי והייתי יודעת, ובכל זאת אני עושה זאת לעצמי לבד, אף אחד לא מכריח אותי. מקווה ששתינו יום אחד ובקרוב קרוב לא נחפש את הסיבות אלא נעשה !!!!!!! בנחישות!!! שבת שלום מקווה לראותך עוד שבועיים.
אשירה כתב:
דני יקרה, כתבת הכל ואין לי מה להוסיף מלבד שאני יכולה להזדהות עם כל מילה ועם כל תחושה אותן את מתארת. אני רוצה להזכיר לך משפט שכתבת לי בזמנו, בתחילת דרכנו כאן, בו אמרת לי "אני לא אוהבת (בלשון המעטה) להיות שמנה", משפט שנחרט בזיכרוני כי הוא הביא אותי לשאול את עצמי אולי בעצם לי כן יש איזה רווח משנה מהיותי שמנה ואולי אני צריכה לאמץ את הגישה שלך. מאחלת לך לחזור לאותם ימים ויותר מכך, נשיקות,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 11:08
|
מירי אוהבת בחזרה הייתי רוצה להבין את הסיפור הזה של אכילה רגשית. אני מבינה מישהו הרגיז אותי, העליב אותי, עצבן אותי, העציב אותי,ועוד ועוד והלכתי לאכול........ אוקי...... אולי היה לי משעמם, עייפה, קר, חם, מעצבן........... יופי הלכתי לאכול. מירי כלום.............שום דבר............קמה ממנוחת הצהריים, לא לחץ, אין שום בעייה, הכל טוב............ ואני תוקעת וטוחנת........ מה כאן אכילה רגשית????? כמה אפשר לחפור פנימה בכדי לבדוק מה מניע את הסיפור הזה..... אי אפשר להיות כל היום פסיכיאטר ופסיכולוג. אני לא אומרת יש מצבים של אכילה רגשית בהחלט...... אבל מה שקורה לי בזמן האחרון............ סתם הרס עצמי............. אם הייתי מוכנה להשלים עם כך שאהיה שמנה ניחא.......יש הרבה שמנות בעולם וזה בסדר גמור, אך אני לא מסכימה , לא מוכנה להשלים , זה עולה לי בריאות להיות שמנה, אני שונאת את המצב הזה, אז למה ההרס העצמי הזה? למה ההתחזרות הזו? למה הפגיעה העצמית הזו?
miribelkin כתב:
דני יקרה מאד ריגשת את כולנו, שמת את הדברים על השולחן.... אין אחת ואחד שיש לו נטיה להשמנה, שלא מזדהה עם דברייך. זה אנושי אמיתי, וזה עובר....אני בטוחה. בזכותך אני מקוה בלי נדר לעשות בקרוב את ההרצאה על אכילה ריגשית. בנתיים תתעודדי ותעשי....כל עשיה מבורכת. את אשה אהובה נערצת ויפיפיה אמיתית, ואת גם תצליחי להחזיר את כל החובות. אני מאמינה בך ויודעת שאת יכולה. שבת נפלאה ובשליטה אוהבת המון מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 11:04
|
גם אותי המופע הזה דוחה מאד מאד,,,,,,,, לא מאמינה לאף אחת שאומרת שהיא מאושרת ,שמחה ומסופקת שהיא שוקלת טונה............ תודה לאל לניתוח לא הגעתי.......... לא שלא הייתי רחוקה מזה...... הייתי צריכה לעלות עוד חמישה ויכולתי להיות מועמדת טובה....... לפני המון שנים שבאמת זה לא היה במודה ויחסית יותר קל כמו היום, אז זה באמת היה ניתוח קשה ומסובך וכל כך רציתי לרזות ומהר ששקלתי לעלות את החסר על מנת ללכת לניתוח, תודה לאל שהתיישבה עלי דעתי, הלכתי לקבוצת תמיכה ירדתי 35 קילו ואף הפכתי באותה חברה למדריכה שם עבדתי כשבע שנים ובאותו הזמן שמרתי פחות או יותר על משקלי שהיה נמוך מאד, כמעט 20 קילו פחות מהיום, אז למשקל ההוא ממש אין לי אמביציה לחזור גם הייתי צעירה ב-26 שנה וגם לדעתי הייתי רזה מידי, אך לרדת את ה15 קילו עכשיו זו ממש שאיפה רצינית שמתאימה לגילי ולמראי.......... והייתי כל כך קרובה לשם לפני שנה........ היו חסרים לי שניים שלושה ...... ובמקום לרדת אותם עליתי ועליתי.......... די מעצבן הייתי אומרת, אך היות ורק אני עשיתי זאת לעצמי, כפי שמירי אומרת אף אחד לא דוחף לנו לפה......... חוץ מיצר ההרסנות הטבוע בנו. כן ואת המקום הזה לראות יורדים בגדול עם קופסת גלידה או משהו בדומה...........מוכר וידוע........... מקווה שהפתיחות הזו שנפלה עלי היום באמת תפתח את השער לדרך אחרת ולהפסקת השטויות הללו. גם אני לקראת המפגש עם הבנות לקחתי מספיק זמן בכדי לעשות שינוי................נו ומה קרה?????????? נאדה!!!!!!!!!! אתן ממש חברות טובות ואין כמוכן לתמיכה ועזרה. רושמת לי את הטלפון ויש מצב............. שבת שלום נשיבוקים
מיכיק כתב:
דני יקרה כמה מבינה לליבך ורוצה לחבק אותך. צריך בגרות ושלמות גדולה לפתוח את מה שהעלת... אני יכולה ל הקשיב להרצאה של מירי עם... תשמיעי טוב - עם חבילת גלידה ולרדת עליה.... בא לי גועל אחר כך מעצמי מהחולשה. אך הכח שמניע אותי הוא מירי, אז מה... קרה. יאלה הלאה. זה לא פשוט בכלל. אך לא שני ניתוחי קיצור הפכו אותי רזה אלה רק היכולת והכח להבין שזו רק אני... רק את. אז יש ימים כאלה וכאלה. והכל בסדר. אגב שמעת על דורית שימרון כראוגרפית שיצרה מופע של נשים ענקיות אותי המופע דחה. יצאתי די מהר. אני הבטחתי לעצמי שעד יום הולדתי אוריד 10 ק"ג ולקחתי הרבה זמן פור. כתבתי על לוח השנה כל שבוע (מראש) איזו מהממת... ומה בקושי ירדתי 3 אז... בסדר. מבינה את הפער בין רצון ומציאות גם אם הכל תלוי בנו. מקוה שתתחזקי מדברים רבים שודאי יאמרו כאן שבת שלום, היי חזקה והנייד שלי 0507266824. מוזמנת להתקשקש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 10:55
|
תודה מכל ה-♥
רייצ'ל כתב:
דני יקירתי, אישית אנני מכירה אותך רק דרך הפורום. כשאני קוראת את הפוסט שלך מתכווצת לי הבטן. אני כל כך מכירה את ההרגשה שאי אפשר לתאר אותה. גם לי היו תקופות קשות מאד שלא רציתי לשמוע דיאטה. קוראים לזה "אכילה ריגשית" .(ככה אומרים)כל הזמן חשבתי רק על אוכל כאילו אין מחר ואין שום דבר על מה לחשוב ומה לעשות. אני חייבת למירי המון המון קילוגרמים.... אבל אני יו'דעת שאין מה לעשות חייבים להיות במסגרת גם אם לא עולים ונשארים על המקום זה בסדר למרות שיש מצבים שעולים במשקל אבל לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילו לא הייתי במסגרת העליה היתה הרבה הרבה יותר גדולה. דני יקרה, את אישה מדהימה עם לב זהב. אני יודעת זאת לפי הפוסטים שלך המפגש שיהיה לכם ב 6.2 ייתן לך המון אנרגיות וכח להמשיך בתהליך ועד אז יש המון מוטיבציה להתחיל לרשום מה אוכלים. את כל הטיפים אנו יודעים בעלפה. חבל מאד שלא אוכל להיות במפגש הזה הייתי מאד רוצה להכיר אותך ואת שאר הבנות אך יש מחוייבות למקום העבודה שלי. את יכולה להתקשר אלי בכל שעה שקשה לך ויחד נוכל לתת כח אחת לשניה בשמחה רבה.(את הטלפון שלי את יכולה לקבל ממירי) מחבקת אותך ושולחת לך המון המון אנרגיות. היי חזקה מכל הלב רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 10:51
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה, כתבת הכל ואין לי מה להוסיף מלבד שאני יכולה להזדהות עם כל מילה ועם כל תחושה אותן את מתארת. אני רוצה להזכיר לך משפט שכתבת לי בזמנו, בתחילת דרכנו כאן, בו אמרת לי "אני לא אוהבת (בלשון המעטה) להיות שמנה", משפט שנחרט בזיכרוני כי הוא הביא אותי לשאול את עצמי אולי בעצם לי כן יש איזה רווח משנה מהיותי שמנה ואולי אני צריכה לאמץ את הגישה שלך. מאחלת לך לחזור לאותם ימים ויותר מכך, נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 10:38
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני יקרה מאד ריגשת את כולנו, שמת את הדברים על השולחן.... אין אחת ואחד שיש לו נטיה להשמנה, שלא מזדהה עם דברייך. זה אנושי אמיתי, וזה עובר....אני בטוחה. בזכותך אני מקוה בלי נדר לעשות בקרוב את ההרצאה על אכילה ריגשית. בנתיים תתעודדי ותעשי....כל עשיה מבורכת. את אשה אהובה נערצת ויפיפיה אמיתית, ואת גם תצליחי להחזיר את כל החובות. אני מאמינה בך ויודעת שאת יכולה. שבת נפלאה ובשליטה אוהבת המון מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 10:29
 ענת Posts: 3849
|
דני עד כמה לא טוב לי מהאוכל של אתמול....הכל היה שומני,לזניה פשטידות וכו....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 09:36
 מיכיק Posts: 159
|
דני יקרה כמה מבינה לליבך ורוצה לחבק אותך. צריך בגרות ושלמות גדולה לפתוח את מה שהעלת... אני יכולה ל הקשיב להרצאה של מירי עם... תשמיעי טוב - עם חבילת גלידה ולרדת עליה.... בא לי גועל אחר כך מעצמי מהחולשה. אך הכח שמניע אותי הוא מירי, אז מה... קרה. יאלה הלאה. זה לא פשוט בכלל. אך לא שני ניתוחי קיצור הפכו אותי רזה אלה רק היכולת והכח להבין שזו רק אני... רק את. אז יש ימים כאלה וכאלה. והכל בסדר. אגב שמעת על דורית שימרון כראוגרפית שיצרה מופע של נשים ענקיות אותי המופע דחה. יצאתי די מהר. אני הבטחתי לעצמי שעד יום הולדתי אוריד 10 ק"ג ולקחתי הרבה זמן פור. כתבתי על לוח השנה כל שבוע (מראש) איזו מהממת... ומה בקושי ירדתי 3 אז... בסדר. מבינה את הפער בין רצון ומציאות גם אם הכל תלוי בנו. מקוה שתתחזקי מדברים רבים שודאי יאמרו כאן שבת שלום, היי חזקה והנייד שלי 0507266824. מוזמנת להתקשקש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|