הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לומדת לאכול נכון מחדש..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/01/2012 04:42

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן יולי ,המצב בו את נתונה כל כך מוכר וכן מזל גדול שנשארים במסגרת ולא מרימים ידיים.
אין לי ספק שהפעם את הולכת להצליח בגדול.
נשיבוקים לחיזוק והמון המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2012 04:27

tal_f
tal_f
כל מילה שכתבת כאילו יצאה מפי. גם אני קצת התבלבלתי בזמן האחרון אבל די. אני מצטרפת להכרזה שלך : התחדשות.
המון הצלחה ואני בטוחה שנצליח!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2012 00:13

יולי
יולי
היי,
ושוב אני כותבת..בשקילה האחרונה עליתי קילו. וזהו, הפעם אני לומדת לאכול נכון מחדש. ללעוס לאט, לאכול בנחת, מתרגלת שתיית מיים ותפריט מקופל. ממש מתחילה מהתחלה, לגמרי ופותחת דף חדש. ואני מתכוונת להצליח. מבחינתי השמיים הם הגבול ואני לא מוותרת לעצמי. אפילו התחלתי ללכת ברגל. שוב. מחדש, כאילו רק אתמול נרשמתי לחוג של מירי. אבל הכי חשוב זה לזכור שגם אם נופלים חייבים שוב לקום באומץ, להבין שיש לי בעיה של השמנה שאני מטפלת בה וזה הכי חשוב ולכן אני לא מוותרת נופלת וקמה ובעיקר קמה. ומתחילה מחדש. פשוט מתרעננת, לומדת שוב את כל מה שהפנמתי ועם הזמן קצת הזנחתי...אבל, מזל שיש מסגרת ומזל שיש לי את מירי הנהדרת כדי להבין שבאמת מזל שאני כאן, כי אחרת לא הייתי שוב מפנימה שצריך לחזור למסגרת חזרה מתוך המסגרת. ופשוט לעשות. דיאטה. ולהבין בעיקר שזה אורח חיים לכל החיים, ואם מרפים ...משלמים על זה מחיר (השמנה), ובאמת מזל שאני באה לחוגים כל שבוע ואפילו שעליתי אני מבינה שזה סימן בשבילי . תמרור אדום מהבהב פשוט להתחיל מהתחלה ולא לוותר לעצמי. ולשים לב למה שנכנס לפה. ואני שמחה שלאט לאט אני חוזרת לעשייה לרצון (בעיקר) וגם למודעות. אני יודעת שכ"כ הרבה פעמים כתבתי שאני מתחילה מחדש אבל עכשיו אני באמת מתחילה מחדש כי השקילה האחרונה הבהירה לי כמו תמרור מול העיניים שאם אני לא לוקחת את עצמי בידיים אני אעבור קידומת כלפי מעלה והיא תהיה קידומת ממש לא רצויה. אז אני עכשיו בעניין של לרדת קידומת אולי בגלל שכ"כ נבהלתי מעצמי שהבנתי שאני פשוט מוכרחה לקחת את עצמי בידיים ולחזור למה שהייתי פעם בשקילות. וזה יקרה פשוט כי אני ממש רוצה ומוכנה גם להתאמץ בשביל זה. וגם הבנתי שהשמנה לא נעצרת במספר מסויים, זה לא נשאר סטטי, זה רק מחמיר אם עוצמים את העיניים ולא רוצים לראות, או אם מתעלמים מזה וחושבים שזה יעבור. כדי שזה יעבור חייבים לטפל בעצמנו, לאכול נכון, לאט, בנחת, 3 ארוחות מסודרות ובעיקר לשים לב לכמויות, כי רק בגלל כמויות עליתי במשקל...ואני קצת נרדמתי בשמירה....אבל לא עוד. אני אהיה יותר רזה כי זה מה שאני רוצה והפעם אני באמת מתחילה מהתחלה. כי באתי לכאן כדי לנצח....

לילה טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לומדת לאכול נכון מחדש..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!