21/01/2012 23:55
 המורה Posts: 374
|
יולי איזה כייפ להיות שותפות כ"כ מקסים שהתייחסת לדבריי. דרך אגב בתי הבכורה הייתה אמורה להקרא יולי אבח יחדתי בחידה מוקדמת ושמה בישראל : מאי. בהצלחה עדכני ושתפי הרבה. לילה טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2012 23:17
 יולי Posts: 754
|
היי, שוב תודה אני מוכרחה לציין שכאן כולן מחממות את הלב.... לילה טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2012 10:27
 קרולין Posts: 6651
|
יולי יקרה, בטוחה שהפעם תצליחי ובגדול! כולנו כאן תמיד בתמיכה ועידוד..ותמיד תמיד כאן בשבילך. ים של הצלחההההה בהמשך. מכל הלב, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2012 04:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
בהצלחה לכולנו!!! ונצליח!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2012 00:15
 אשירה Posts: 4292
|
בהצלחה לכולנו!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 19:20
|
היי, אני רוצה להגיב לכל אחת ואחת מכן: דני- אני מבינה לגמרי לליבך, אני לגמרי באותה הסירה כמוך, וכעס על עצמנו לא יפתור לנו את הבעייה, בואי שתינו ביחד ננטרל את הכעס ונתחיל ביחד מהתחלה שוב לאכול לפי כמויות של תפריט מקופל של ההתחלה, כאילו שרק נרשמנו, פשוט נתחיל מההתחלה, נכון, קל לומר וקשה לעשות ומי כמוני יודעת כמה פעמים החלטתי אבל בואי נחליט ביחד שקשה יש רק בלחם, ואנחנו יכולות לעשות את זה, במיוחד אם כבר רזינו בעבר, ואחרי הכל את לא לבד, ביחד יותר קל, אז בואי נחליט שאנחנו יכולות..שתינו באותה הסירה..ואנחנו כאן כדי לנצח. רבקה- תודה על העידוד והתמידה תודה רבה את ממש מחממת את הלב. אפי- את ממש נותנת לי דוגמא והשראה וטוב שהתעוררת וכל הכבוד שירדת 8 קילו, זה הרבה ויפה מאוד , אני לוקחת אותך בתור דוגמא שאם את יכולה גם אני יכולה. המורה- אני גם מבינה לליבך, אני ואת ממש באותה הסירה, בואי ונתחייב שתינו לתהליך, בואי ניקח את בדיאטה כאורח חיים צעד אחר צעד בלי לחץ, עם תפריט מקופל, ולשתות הרבה, מיים בעיקר, ותה צמחים עם סוכרא לייט, והליכות ברגל ובלי פחמימות מחמש ...בואי נחליט שאנחנו פשוט- יכולות, יחד זה יותר קל מלבד...הרי כולנו באותה הסירה ..ואנחנו כאן כדי לנצח. תודה רבה, ושבת נפלאה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 19:01
 dany Posts: 19819
|
אז זהו שאני את הקידומת עברתי........... זאת אומרת לכיוון למעלה אם מישהי לא הבינה.............. אז צריך שוב לרדת קידומת ............. ועוד אחת!!!!!!!!! אבל מה הבעייה? אין כל בעייה!!!!!!! רק צריך לשמור ולעשות זהו!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 16:31
 רבקה Posts: 8411
|
יולי יקרה בטוחה שהפעם תצליחי כולנו כאן לעזרתך ושתהיה לך שבת בשליטה ונעימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 16:26
 EFF Posts: 6417
|
המילה ״לעבור קידומת"הדליקה אצלי את הנורה האדומה,ובזכות כך אני 8 קג פחות..התודה והברכה למירי כמובן שהאירה את עיני, והזהירה אותי מפני המספר המתקרב...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 14:28
 המורה Posts: 374
|
יקירה גם אני בדיוק באותו המקום. כל משפט כאילו יצא ממני. בהצלחה. אני נמצאת עכשיו בקידומת ששייכת לחודש תשיעי. קשה לי מאד ואני לא מאמינה. אבל מקבלת את עצמי בדיוק כמוך ומפה נוסעת אומנם לא ללונדון אבל "אני נוסעת ". אור ושפע רינת edited by המורה on 1/20/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 11:22
|
היי, תודה רבה למירי המקסימה ולכל המגיבות. אני בהחלט מתכוונת להמשיך ולעשות כל מה שאני צריכה לעשות כדי לרדת את כל העודפים...ופשוט לחזור לעשיה: אכילה נכונה, מסודרת, הליכות וכל מה שכרוך בזה.. יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 11:15
|
מאחלת לך מכל ליבי להכנס שוב לתלם ולא לגלוש מהמסלול ושתינו בקיץ נחגוג עם משקל כייפי
miribelkin כתב:
יולי יקרה אחרי 30 קילו ירידה, וכמה שנים טובות של שמירה. לכולנו יש רגעי שפל, ושחיקה.טוב שהתעוררת ונכנסת למוטיבציה של עשיה. אני בטוחה שתצליחי במשימה, להוריד את כל מה שעלה.... שבת טובה ונעימה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 11:14
|
בהצלחה לך רייצל שבת שלום
רייצ'ל כתב:
יולי כתב: היי, ושוב אני כותבת..בשקילה האחרונה עליתי קילו. וזהו, הפעם אני לומדת לאכול נכון מחדש. ללעוס לאט, לאכול בנחת, מתרגלת שתיית מיים ותפריט מקופל. ממש מתחילה מהתחלה, לגמרי ופותחת דף חדש. ואני מתכוונת להצליח. מבחינתי השמיים הם הגבול ואני לא מוותרת לעצמי. אפילו התחלתי ללכת ברגל. שוב. מחדש, כאילו רק אתמול נרשמתי לחוג של מירי. אבל הכי חשוב זה לזכור שגם אם נופלים חייבים שוב לקום באומץ, להבין שיש לי בעיה של השמנה שאני מטפלת בה וזה הכי חשוב ולכן אני לא מוותרת נופלת וקמה ובעיקר קמה. ומתחילה מחדש. פשוט מתרעננת, לומדת שוב את כל מה שהפנמתי ועם הזמן קצת הזנחתי...אבל, מזל שיש מסגרת ומזל שיש לי את מירי הנהדרת כדי להבין שבאמת מזל שאני כאן, כי אחרת לא הייתי שוב מפנימה שצריך לחזור למסגרת חזרה מתוך המסגרת. ופשוט לעשות. דיאטה. ולהבין בעיקר שזה אורח חיים לכל החיים, ואם מרפים ...משלמים על זה מחיר (השמנה), ובאמת מזל שאני באה לחוגים כל שבוע ואפילו שעליתי אני מבינה שזה סימן בשבילי . תמרור אדום מהבהב פשוט להתחיל מהתחלה ולא לוותר לעצמי. ולשים לב למה שנכנס לפה. ואני שמחה שלאט לאט אני חוזרת לעשייה לרצון (בעיקר) וגם למודעות. אני יודעת שכ"כ הרבה פעמים כתבתי שאני מתחילה מחדש אבל עכשיו אני באמת מתחילה מחדש כי השקילה האחרונה הבהירה לי כמו תמרור מול העיניים שאם אני לא לוקחת את עצמי בידיים אני אעבור קידומת כלפי מעלה והיא תהיה קידומת ממש לא רצויה. אז אני עכשיו בעניין של לרדת קידומת אולי בגלל שכ"כ נבהלתי מעצמי שהבנתי שאני פשוט מוכרחה לקחת את עצמי בידיים ולחזור למה שהייתי פעם בשקילות. וזה יקרה פשוט כי אני ממש רוצה ומוכנה גם להתאמץ בשביל זה. וגם הבנתי שהשמנה לא נעצרת במספר מסויים, זה לא נשאר סטטי, זה רק מחמיר אם עוצמים את העיניים ולא רוצים לראות, או אם מתעלמים מזה וחושבים שזה יעבור. כדי שזה יעבור חייבים לטפל בעצמנו, לאכול נכון, לאט, בנחת, 3 ארוחות מסודרות ובעיקר לשים לב לכמויות, כי רק בגלל כמויות עליתי במשקל...ואני קצת נרדמתי בשמירה....אבל לא עוד. אני אהיה יותר רזה כי זה מה שאני רוצה והפעם אני באמת מתחילה מהתחלה. כי באתי לכאן כדי לנצח....
לילה טוב, יולי יולי יקרה, רק ככה מצליחים אסור לנו להרים ידיים ולהתיאש. גם אני המון זמן תקועה במקום עולה קילו יורדת קילו והשבוע החלטתי לאכול נכון שזה אומר שלוש ארוחות ביום מסודרות וכן כן הכמויות גם משמעותיות מאד כי גם הרבה דיאטה זה לא טוב. בהצלחה לכולנו רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 10:31
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יולי יקרה אחרי 30 קילו ירידה, וכמה שנים טובות של שמירה. לכולנו יש רגעי שפל, ושחיקה.טוב שהתעוררת ונכנסת למוטיבציה של עשיה. אני בטוחה שתצליחי במשימה, להוריד את כל מה שעלה.... שבת טובה ונעימה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 09:42
 רייצ'ל Posts: 1323
|
יולי כתב:
היי, ושוב אני כותבת..בשקילה האחרונה עליתי קילו. וזהו, הפעם אני לומדת לאכול נכון מחדש. ללעוס לאט, לאכול בנחת, מתרגלת שתיית מיים ותפריט מקופל. ממש מתחילה מהתחלה, לגמרי ופותחת דף חדש. ואני מתכוונת להצליח. מבחינתי השמיים הם הגבול ואני לא מוותרת לעצמי. אפילו התחלתי ללכת ברגל. שוב. מחדש, כאילו רק אתמול נרשמתי לחוג של מירי. אבל הכי חשוב זה לזכור שגם אם נופלים חייבים שוב לקום באומץ, להבין שיש לי בעיה של השמנה שאני מטפלת בה וזה הכי חשוב ולכן אני לא מוותרת נופלת וקמה ובעיקר קמה. ומתחילה מחדש. פשוט מתרעננת, לומדת שוב את כל מה שהפנמתי ועם הזמן קצת הזנחתי...אבל, מזל שיש מסגרת ומזל שיש לי את מירי הנהדרת כדי להבין שבאמת מזל שאני כאן, כי אחרת לא הייתי שוב מפנימה שצריך לחזור למסגרת חזרה מתוך המסגרת. ופשוט לעשות. דיאטה. ולהבין בעיקר שזה אורח חיים לכל החיים, ואם מרפים ...משלמים על זה מחיר (השמנה), ובאמת מזל שאני באה לחוגים כל שבוע ואפילו שעליתי אני מבינה שזה סימן בשבילי . תמרור אדום מהבהב פשוט להתחיל מהתחלה ולא לוותר לעצמי. ולשים לב למה שנכנס לפה. ואני שמחה שלאט לאט אני חוזרת לעשייה לרצון (בעיקר) וגם למודעות. אני יודעת שכ"כ הרבה פעמים כתבתי שאני מתחילה מחדש אבל עכשיו אני באמת מתחילה מחדש כי השקילה האחרונה הבהירה לי כמו תמרור מול העיניים שאם אני לא לוקחת את עצמי בידיים אני אעבור קידומת כלפי מעלה והיא תהיה קידומת ממש לא רצויה. אז אני עכשיו בעניין של לרדת קידומת אולי בגלל שכ"כ נבהלתי מעצמי שהבנתי שאני פשוט מוכרחה לקחת את עצמי בידיים ולחזור למה שהייתי פעם בשקילות. וזה יקרה פשוט כי אני ממש רוצה ומוכנה גם להתאמץ בשביל זה. וגם הבנתי שהשמנה לא נעצרת במספר מסויים, זה לא נשאר סטטי, זה רק מחמיר אם עוצמים את העיניים ולא רוצים לראות, או אם מתעלמים מזה וחושבים שזה יעבור. כדי שזה יעבור חייבים לטפל בעצמנו, לאכול נכון, לאט, בנחת, 3 ארוחות מסודרות ובעיקר לשים לב לכמויות, כי רק בגלל כמויות עליתי במשקל...ואני קצת נרדמתי בשמירה....אבל לא עוד. אני אהיה יותר רזה כי זה מה שאני רוצה והפעם אני באמת מתחילה מהתחלה. כי באתי לכאן כדי לנצח....
לילה טוב, יולי
יולי יקרה, רק ככה מצליחים אסור לנו להרים ידיים ולהתיאש. גם אני המון זמן תקועה במקום עולה קילו יורדת קילו והשבוע החלטתי לאכול נכון שזה אומר שלוש ארוחות ביום מסודרות וכן כן הכמויות גם משמעותיות מאד כי גם הרבה דיאטה זה לא טוב. בהצלחה לכולנו רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 09:38
 1103 Posts: 5022
|
יולי יקירתי אומנם עלית רק קילו,אני בטוחה שהוא ירד כמו שעלה.לפי שכתבת בפוסט,העליה הזאת מהווה לך תמרור אזהרה, והחלטת שהפעם את עושה זאת בנחישות ובהצלחה בטוחני שתצליחי בגדול. שבת נהדרת בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 08:28
 דרך המלך Posts: 5707
|
יולי יקרה את תצליחי בגדול ותנצחי כמו גדולה
שבת שלום יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 07:26
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יולי ירקה את פה ואת במסגרת ומודעות כבר יש לך. הבעיה שלנו בעיקר זה הליקוקים והגנבות שאנחנו לא רושמים ולא מחשיבים. בגע שזה יירד בטוחה שההצלחות יתחילו להגיע ובטוחה שתצליחי... סופ"ש מהנה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 06:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
יולי בעקבות הפוסט שלך כאילו פתחת סכר אצלי וכתבתי את הפוסט שלי מתוך הקרביים, אז תודה לך כי נתת לי אומץ, ואני מקווה ששתינו נעלה על דרך המלך ונוכיח לעצמנו שאנחנו יכולות. שבת שלום יקירה אכן אתן בדרך להצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2012 06:04
|
יולי בעקבות הפוסט שלך כאילו פתחת סכר אצלי וכתבתי את הפוסט שלי מתוך הקרביים, אז תודה לך כי נתת לי אומץ, ואני מקווה ששתינו נעלה על דרך המלך ונוכיח לעצמנו שאנחנו יכולות. שבת שלום יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|