18/01/2012 14:18
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה איזה רעיון נפלא אני רואה שהתחשבו בך שם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2012 14:08
 רייצ'ל Posts: 1323
|
אפי, תודה על השיתוף וההמלצות מאמצת א רעיון הסלרי רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2012 08:42
 המורה Posts: 374
|
תודה על ההמלצה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2012 08:41
 dany Posts: 19819
|
תודה , אני דווקא משתמשת המון בהם בבישול, ננסה בחי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/01/2012 08:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
קשה לי עם הטעם שלהם, למעט בבישול. אני מעדיפה ירקות חתוכים אחרים אבל תודה על ההמלצה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2012 23:52
 EFF Posts: 6417
|
למרות שמקלות הסלרי כאן קצת פחות טעימים מאלו שאכלתי (ולא מעט..) בקנדה, (ואני ממש לא מבינה מה הסיבה לטעם האחר..) אני ממליצה מאוד על נשנוש של מקלות סלרי טבולים בגבינת סקי או בקוטג'. מאוד משביע... בכל ארוחה חגיגית שהשתתפנו בה היתה צלחת גדולה עם ירקות חתוכים - פלפלים, גזר, מלפפונים והמון מקלות סלרי בטעם נפלא אפילו טיפה מתקתק..הירקות הוגשו עם מטבלים שונים ועזרו לי מאוד להימנע מאכילה של מנות אחרות עתירות קלוריות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|