16/01/2012 14:02
 tal_f Posts: 900
|
השבוע עבר בסדר ואז ביום שבת שמיים שחורים... אז החלטתי לקבל מנה מהירה של מירי והגעתי לחוג של יום שני. במהלך שבועיים אני כבחלום . גדל לי משהו מתחת לעור על גב היד שאף רופא לא מצליח לפענח מה זה.. היה רופא שמילמל זה כלום זה כלום ואז צצו לי כל הכתבות של חולים שבדיעבד אמרו הלוואי והייתי מתעקש ובודק שוב ולא מקבל את התשובה זה כלום... אז אני עדיין בהמתנה לאולטרה סאונד וניראה מה יהיה.. על זה התווספה חוויה לא נעימה עם סבתי שאני הגעתי אליה היא סבלה מכאבים קשים במערכת העיכול וזה פשוט הרג אותה . מולה שמרתי על פנים שמחות וכו' אבל בפנים נשברתי . כאשר היא ביקשה ממני משהו אינטימי זה היה קשה לראות אותה במצב כזה , ממש נשברתי. פתאום כל הכרת התודה שיש לי על כל הדברים שהתברכתי בהם - נעלמה. ראיתי רק שחור ועצוב.... ואז לצערי עיני ראו מכונת ממתקים אוטומטית... וכך התחיל הבולמוס... הוא הפסיק רק לאחר ששברתי שן... העונש על האוכל הריגשי הגיע מהר... למזלי השן תוקנה (גם שם היו בעיות ... נתקעה לי המסגרת מברזל והרופא שהוא רופא עשרות שנים ואחד המומחים בארץ אמר שדבר כזה לא קרה לו... הוא ממש נלחץ אבל בסוף הכל הסתדר) וגם אני מקווה שגילינו שתרופה מסויימת גרמה למצב של סבתי ובנוסף כפי שאמרתי בכותרת אני על המקום... טוב אז זהו מתחילים שוב מחדש... צריך לזכור לנשום עמוק ולעשות... לשתות מים ולהיות מאורגנת עם האוכל. אין דרך אחרת... המון הצלחה לכל החברים כאן ... וגם לי
|