הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז אתמול היתה לי אכזבה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/01/2012 15:10

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
העיקר שלמדת ואת ממשיכה קדימה ערוכה יותר בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2012 11:53

רייצ'ל
רייצ'ל
queen כתב:
נשקלתי ואחרי שבועיים של שמירה אני על המקום, ואז היתה נפילה לעוגיות בעבודה (בבית אני מחזיקה רק עוגיות שאני לא אוהבת...) ואוהו כמה עוגיות שאני אכלתי, סתם, מעצבים. כמו ילדה קטנה
אתמול בערב כבר תפסתי את עצמי בידיים התנערתי טוב טוב ושאלתי את עצמי למה? למה לקלקל? אפילו על המקום טוב יותר מעליה. הרי אני עם כ"כ הרבה משקל עודף שאני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי עוד עליה, אפילו לא קטנה. אז נעלתי נעליים, יצאתי לצעידה של שעה, כשחזרתי שתיתי ולא אכלתי והתישבתי להדפיס לי את התפריט מהאתר כך שיהיה לי מול העיניים. מהבוקר אני מתחילה להצמד לתפריט ומקווה שזה יזיז את הענינים. סך הכל לא נראה שיהיה קשה לעמוד בזה, רק צריך התארגנות מראש
אז עצרתי בסופר הבוקר קניתי שיהיה לי בעבודה שומר, פלפל אדום לחמניות קלות יוגורטים ותפוחים. כל מה שצריך שיהיה זמין כדי לעמוד בתפריט. אני כבר לא ילדה קטנה ולעשות דווקא זה כבר לא לגיל שלי, אני מבינה שזה רק פוגע בי בסוף
אני מחזיקה לעצמי (ולכולנו בעצם) חזק חזק אצבעות להמשך הצלחה ולשקילה יותר מוצלחת בשבוע הבא.

שתהיה לך שקילה מוצלחת בשבוע הבא
התחילי לרשום והתוצאות יגיעו
רק לא להתיאש
בהצלחה
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2012 10:35

מיכל שרון
מיכל שרון
כל הכבוד שעצרת מייד ולא נגררת לפרץ דווקא מתמשך. כל הכבוד שהכנת דברים לעבודה, הנשנושים במשרדים זו אכן מכה.
שיהיה בהצלחה עם התפריט והמשך שבוע מוצלח ובשליטה (:
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2012 10:35

מיכל שרון
מיכל שרון
כל הכבוד שעצרת מייד ולא נגררת לפרץ דווקא מתמשך. כל הכבוד שהכנת דברים לעבודה, הנשנושים במשרדים זו אכן מכה.
שיהיה בהצלחה עם התפריט והמשך שבוע מוצלח ובשליטה (:
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2012 06:25

אשירה
אשירה
אמרנו כבר שאנו פה בריצה למרחקים ארוכים ובעצם בדיאטה כאורח חיים וכאשר מסתכלים כך על התמונה מה זה בינינו שבוע או שבועיים,
מנסיונן של אלה שמצליחות (ולצערי אני עדיין לא ביניהן) מי שמיישמת את התורה מצליחה ובגדול,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2012 05:40

dany
dany
מצטרפת למצעד התגובות......... ההרגשה מוכרת וידועה, התסכול גם הוא, אך הברירה היא אחת או לשקוע ולשקוע או להרים את הראש וצאת מהבוץ.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2012 05:12

אקורדיאון
אקורדיאון
כולנו באותה סירה וגם באותה מסגרת תומכת שתמיד מחזירה אותנו למסלול
לאחר מעידות.
חזרה לתפריט והיה כלא היה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2012 19:58

קרולין
קרולין
קווין יקרה,
התהליך הזה מורכב, ארוך ולא פשוט בכלל...כי אחרת כולנו היינו נעלמים מרוב רזון....wink
כל יום אפשר להתחיל מדשששששששששששששששש, איזה יופי שלקחת החלטה והתחלת מ ח ד ש ....
בהצלחה רבה בהמשך....
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2012 13:26

tal_f
tal_f
אני כל כך מבינה. אני ידעתי שאני אוכלת ריגשית ועדיין אכלתי. הייתי לגמרי במודעות אבל זה עדיין לא עצר את הנפילה. במיוחד הלכתי היום למירי למרות שבד"כ אני הולכת ביום 4 , כדי לקבל ריענון...
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2012 13:18

אייריס
אייריס
כל כך מוכר וכואב. אבל אנחנו חייבות לעצור את ההתקפה
אז טוב עשית שקמת ועשית צעד ובהצלחה להחלטה
החדשה. שבוע טוב ומחזיקה לך אצבעות
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2012 12:15

נינוש
נינוש
אמרתי כבר מלכה!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2012 10:21

הסמויה
הסמויה
הדרך ממש לא פשוטה ומלאה במהמורות
וזה קורה לכולנו ומראה שאנחנו אנושיים
תשתדלי שרוב ימות השבוע יהיו בתוכנית ורק התמדה תביא הצלחה בירידות
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2012 10:08

שאפתנית
שאפתנית
אני קוראת את הפוסט שלך ומבינה לליבך, המצבים הללו חוזרים ונשנים ואפשר ללמוד למזער אותם. אני רואה שאת עלית שוב על הדרך. את נערכת הבוקר וכל הכבוד לך על כך.
תמשיכי לשדר מחשבות חיוביות, להזכיר לעצמך כמה את חשובה ואכן אין מקום לאכילה רגשית.
המשך הצלחה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2012 09:46

queen
queen
נשקלתי ואחרי שבועיים של שמירה אני על המקום, ואז היתה נפילה לעוגיות בעבודה (בבית אני מחזיקה רק עוגיות שאני לא אוהבת...) ואוהו כמה עוגיות שאני אכלתי, סתם, מעצבים. כמו ילדה קטנה
אתמול בערב כבר תפסתי את עצמי בידיים התנערתי טוב טוב ושאלתי את עצמי למה? למה לקלקל? אפילו על המקום טוב יותר מעליה. הרי אני עם כ"כ הרבה משקל עודף שאני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי עוד עליה, אפילו לא קטנה. אז נעלתי נעליים, יצאתי לצעידה של שעה, כשחזרתי שתיתי ולא אכלתי והתישבתי להדפיס לי את התפריט מהאתר כך שיהיה לי מול העיניים. מהבוקר אני מתחילה להצמד לתפריט ומקווה שזה יזיז את הענינים. סך הכל לא נראה שיהיה קשה לעמוד בזה, רק צריך התארגנות מראש
אז עצרתי בסופר הבוקר קניתי שיהיה לי בעבודה שומר, פלפל אדום לחמניות קלות יוגורטים ותפוחים. כל מה שצריך שיהיה זמין כדי לעמוד בתפריט. אני כבר לא ילדה קטנה ולעשות דווקא זה כבר לא לגיל שלי, אני מבינה שזה רק פוגע בי בסוף
אני מחזיקה לעצמי (ולכולנו בעצם) חזק חזק אצבעות להמשך הצלחה ולשקילה יותר מוצלחת בשבוע הבא.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז אתמול היתה לי אכזבה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!