17/01/2012 14:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירוש והמורה החלמה מהירה לבעלים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2012 10:44
 רעותה Posts: 869
|
החלמה מהירה . ושימרי על עמצך מאוייבים . רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 19:59
 קרולין Posts: 6651
|
רפואה שלמה לכל הבעלים.... ורק בשורות טובות אמן. קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 17:09
 1103 Posts: 5022
|
רינת יקרה ישנם ימים בהם הדיאטה מאיתנו ןהלאה ,בימים כאלה אנחנו מאבדים שליטה וכל הבא ליד נכנס לפה. מזלינו שאנו במסגרת שמחזירה אותנו לשפיות. לכולנו יש בולמוסים אשר לאט לאט הם מתמעטים עד שהם נעלמים.אנו יכולים לזהות ולדעת מתי הבולמוס מתחיל לתקוף. יש דרכים לעצור אותו בעוד מועד אך זו לא תורה שנמדת על רגל אחת. בריאות טובה לבעלך,לך הצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 16:50
 קרנושה Posts: 3420
|
ראשית - בריאות שלמה. זה קודם כל. שנית - את יודעת מה יפה? אני קוראת את מה שאת כותבת ומעלה חיוך. את יודעת למה? כי אחרי המשברים האלו אנחנו מרגישים כל כך רע, איך רשמת ? זיפת? בדיוק. ובגלל התחושות האלו אני הפסקתי לעשות את זה. הרגשתי כל כך רע עם עצמי שזה פסק מעצמו. תחשבי על זה...ירידה למטרת עלייה. עלייה למטרת ירידיה, איך שלא מסתכלים על זה-את למודת לקח. ועוד יפה...שאפשר ל ה ת ח י ל מחדש בכל מה שרוצים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 14:02
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ראשית החלמה לבעלך גם אם חטאת ונפלת על בולמוס לא נורא נגבי פרורים והמשיכי הלאה כאילו לא קרה דבר רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 13:44
 tal_f Posts: 900
|
מקווה שיש שיפור בבריאות ... ולגבי הבולמוס , צריך לשנן אכלתי שילמתי וזהו דף חדש מעכשיו... ולא להיסחב עם ההרגשה האיכסית כל היום... זה קרה קורה ויקרה אין מה לעשות ... לדעתי במסגרת זה קורה בתדירות יותר נמוכה ועם פחות נפח קלורי... אבל גם לי קרה השבוע , כשהיה לי ברור שזה למעשה ווליום ... היה וניגמר מעכשיו חוזרת למטרה שלי "פסח"
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 11:44
 EFF Posts: 6417
|
מורתנו היקרה, יש משפט מפתח של מירי שצריך להאיר את דרכנו " מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט..." יתכן שסביבנו הומה וגועש,לא הכל משתבץ לטעמנו ולטובתנו - אבל תפקידנו הוא לשמור על עצמנו גם במצבים כאלו...חזקי ואימצי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 10:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
טוב לשמוע שחל שיפור במצבו אני מאחלת לך שהוא ישתחרר במהרה הביתה. אשירה כתב:
תודה יקרה, יש שיפור, עדיין מאושפז, כבר רוצה לראות אותו בבית אבל במצב טוב. dany כתב: אשירוש מה שלום בעלך????? מקווה שיש השתפרות. נשיבוקים אשירה כתב: מה שהיה היה, חיזרי לתפריט רגיל בלי קיזוזים והמשיכי להצליח, איחולי בריאות לבעלך,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 09:47
 queen Posts: 77
|
רפואה שלמה לכל הבעלים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 09:23
 dany Posts: 19819
|
מקווה שזה יקרה בקרוב קרוב.
אשירה כתב:
תודה יקרה, יש שיפור, עדיין מאושפז, כבר רוצה לראות אותו בבית אבל במצב טוב. dany כתב: אשירוש מה שלום בעלך????? מקווה שיש השתפרות. נשיבוקים אשירה כתב: מה שהיה היה, חיזרי לתפריט רגיל בלי קיזוזים והמשיכי להצליח, איחולי בריאות לבעלך,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 09:14
 אשירה Posts: 4292
|
תודה יקרה, יש שיפור, עדיין מאושפז, כבר רוצה לראות אותו בבית אבל במצב טוב. dany כתב:
אשירוש מה שלום בעלך????? מקווה שיש השתפרות. נשיבוקים אשירה כתב: מה שהיה היה, חיזרי לתפריט רגיל בלי קיזוזים והמשיכי להצליח, איחולי בריאות לבעלך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 09:11
 הסמויה Posts: 2467
|
זה קורה לכולנו , שלא תטעי , אנחנו כאן כי זה קורה לכולנו לכל אחד בזמן אחר, מסיבות דומות או שונות אך זה קורה לא קלה היא לא קלה דרכינו אבל מה שהיה בטל ומבוטל , היום יום חדש ויהיה בסדר אנחנו מתמודדים יום ביומו בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 09:04
|
אשירוש מה שלום בעלך????? מקווה שיש השתפרות. נשיבוקים
אשירה כתב:
מה שהיה היה, חיזרי לתפריט רגיל בלי קיזוזים והמשיכי להצליח, איחולי בריאות לבעלך,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 09:03
 אשירה Posts: 4292
|
מה שהיה היה, חיזרי לתפריט רגיל בלי קיזוזים והמשיכי להצליח, איחולי בריאות לבעלך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 09:01
|
למה זה קורה? מכלול של אלמנטים, עייפות פיזית ונפשית, עומסים לא נורמליים, תפקוד מעל ומעבר........ אצלנו השמנמודים גובה מחיר של זלילה , אז כפי שאנחנו אומרות כאן, מה שהיה היה, עבר נגמר, ומרגע זה חוזרים למוטב ולתכנית ולא ממשיכים עם שוברים את הכלים ולא משחקים. בהצלחה ומקווה שהיום יהיה לך יום קל יותר, בריאות לבעלך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 07:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מורתי היקרה יום חדש אנרגיות מוטיבציה להמשיך כאילו לא קרה. זו הדרך שכוללת גם נפילות והחשוב לקום מהן במהירות. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 07:30
 בלונדה.... Posts: 3603
|
גם לי זה קרה אתמול מורה יקרה ועל מה נפלתי?? על קרקרים. אכן זו הרגשה לא נעימה ותחושה של בחילות נוראיות אבללל אין מה לעשות ממשיכים הלאה כלא היה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 07:04
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב המורה, זה קורה בגלל שהרגש משתלט עלינו ואז האוכל הופך לנחמה רגעית שמתחלפת במהירות במרירות, אכזבה ותחושת כישלון. אנחנו נמצאות בתהליך ולומדות לא להשליך רגשות על אוכל. גם את תעברי את זה ותראי שעם הזמן הבולמוסים הללו ימעטו וגם כשיגיעו לא תמיד תחווי אותם באכילה מרובה של אויבים. לפעמים מתעוררים מהבולמוס מהר מאוד, לפני שמגיעים לפחמימות והסוכרים. בהצלחה, יהיה בסדר, תמשיכי עם התכנית והבולמוס עבר חלף, תשאירי אותו מאחור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 06:51
 המורה Posts: 374
|
מז שאני כאן לא היה לי שום בולמוס. אתמול יצאתי לעבודה מורגנת עם קופסאות של טפר וור עם כל האוכל הנדרש. סיימתי לעבוד בשעה 17:30 אחרי ישיבות מייגעות. חזרתי הביתה מוטשת ואז אני מוצאת שבעלי אינו חש בטוב. התחלתי להתייחס לכל בני הבית ואז גם הוריו הגיעו וגם אליהם התייחסתי. הסעתי את בני לכדורסל ועל דרך הכנסתי כלים למדיח. התעצבנתי הייתי ממוטטת ופשוט הוא שלט בי האוכל לא נתן לי כלום. אז מה אכלתי? הוצאתי אוכל משבת של אמי 1. בשר 2. סלט מיונז. 3. פנקייק עם הילדים מלא נוטלה. הבולמוס הזה בסדר לעומת קודמיו לפני חודש. בקיצור מרגישה זיפת! אני מקווה שעכשיו אקח את עצמי ואחזור לכללי הפקולטה. לא יודעת למה זה קרה? אבל קרה! וזהו!! בוקר טוב ונפלא לכן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|