17/01/2012 05:01
 אקורדיאון Posts: 16382
|
tal_f כתב:
אני גיליתי בחנויות של מטיילים חולצות מחומר מיוחד כנראה מתאים לסקי . קניתי בצבע שחור ולא יאומן איזה הבדל... הן ממש מחממות. על החולצה . אני שמה עוד שכיבת בגדים לצבע אכן הן באמת מחממות יש לי אחת כזו שמיועדת לנסיעות בלבד. שימרי על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 22:11
 קרנושה Posts: 3420
|
השנה זה באמת קר מהרגיל. זה חורף שבאמת קר לי ואני שונאת את הקור הזה...ואכן צריך להערך בהתאם. אכלתי בצהריים סלט גדול עם קוביות טופו ונתחים קטנים של עוף. עכשיו הערב את המנה החמה והחיים יפים יפים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 18:47
 הסמויה Posts: 2467
|
קררררררררררררררררררררררררר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 18:43
 avi_i Posts: 269
|
יש לי בגדי סקי (תרמים) אבל אי אפשר ללבוש אותם לעבודה...יש לי מעיל פוך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 18:20
 tal_f Posts: 900
|
אני גיליתי בחנויות של מטיילים חולצות מחומר מיוחד כנראה מתאים לסקי . קניתי בצבע שחור ולא יאומן איזה הבדל... הן ממש מחממות. על החולצה . אני שמה עוד שכיבת בגדים לצבע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 18:11
 avi_i Posts: 269
|
זה באמת כל אחד הקור שלו...היום יצאתי בבוקר מהבית - חמש וחצי חושך בחוץ וקפור אימים, קרח על הכביש, כל השלוליות קפואות...מזל שאני גרה קרוב לתחנת רכבת אחרת היו מוצאים אותי בצורת שלגון על איזה שלולית קפואה. אתמול הכנתי מרק עגבניות מדהים....קיבלתי טיפ מחברה איטלקיה ...בגלל שהעגבניות כאן ללא טעם היא צולה אותן בתנור על חום נמוך (בערך 150 מעלות) למשך שעה - עם טיפה אורגנו וקצת שמן זית )(אני עשיתי בלי שמן) - אחר כך מאדה בצל ושום מוסיפה את העגבניות כולל הקליפות, מוסיפה קוביה אבקת מרק ירקות, כופסא עגבינות ו2 כוסות מים רותחים, כפית שטוחה סוכר או קצת קטשופ, אני הוספתי גם צ'ילי מיובש. אחרי רתיחה עוד 30 דקות על אש קטנה - בסוף הבישול מורידים מהאש ומעבירים בבלנדר, זה נהיה סמיך כמו רוטב וטעים! אני אוכלת את זה עם קצת יוגורט 2% ונראה לי זה גם טוב בתור בסיס לשקשוקה אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 07:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
צודקות, מאוד מאוד קר ואני מתכוונת להכין היום עוד סיר מרק, לאחר שאחזור מהקניות בערב עם מלאי חדש של ירקות. פתרון אולטימטיבי לחימום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 07:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
צודקות, מאוד מאוד קר ואני מתכוונת להכין היום עוד סיר מרק, לאחר שאחזור מהקניות בערב עם מלאי חדש של ירקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 05:14
 dany Posts: 19819
|
ממש קר מאד מאד, ויש לנו בנות שגרות עוד צפונית לי.......נדמה לי שמיכיק גרה ברמת הגולן............ וואי איזה קור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 04:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כל אחד והקור שלו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2012 00:06
 avi_i Posts: 269
|
גברתי...נא לא לדבר על קור!!! אני הפכתי לקרטיב כבר באוקטובר ונראה לי שלא אפשיר עד מרץ (בעצם אני בדרום אפריקה בפבואר אז יש לי הפוגה מהקפור)
שבוע טוב מלונדון אבי   edited by avi_i on 1/16/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2012 22:19
 קרולין Posts: 6651
|
בהתאםםםםםםםםםםםם אחרת, ממש חבל לנו על הזמן. מרקים - בגדר חובה. אוכל מבושל- בגדר חובה. לאלתררררררר שיהיה חם, טעים ומשביעעעעעעעעע.- חובהההה! בהצלחהההההההההההה לכולנווווווווווווווווו. לילה טוב וכל אהבתי, קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|