16/01/2012 08:38
 אשירה Posts: 4292
|
בלונדה יקרה, את כל כך צודקת במה שכתבת, וככל שלומדים זאת בגיל צעיר יותר מרוויחים הרבה שנים של איכות חיים,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2012 22:06
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפתי, איכות חיים ב ו נ י ם ! את צודקת בכל מילה. שתמיד תקחי החלטות טובות לך ולבי ביתך. נשיקות וכל אהבתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2012 17:40
 המורה Posts: 374
|
בלונדה גם אני אתך כ"כ אמיתי כאן , יותר טוב מכל אוזן קשבת אחרת. מי שלא נמצא כאן פשוט לא מבין.... מפרגנת ומאחלת לך הצלחה בכל החלטה שתקחי. רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2012 16:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדוש שבוע נפלא כולו באנרגיות חיוביות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2012 14:06
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה איתך בכל הדרך בה את צועדת ולא רק בירידה במשקל איכות חיים זה דבר חשוב והעיקר לדעת להשיג זאת אוהבת אותך המון ושיהיה רק טוב וכייף מסביבינו נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2012 12:56
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה חביבה לאנשים עם אנרגיות שליליות אין מקום בקירבתינו ובסביבתינו. עשית את ההחלטות החכמות והטובות ביותר,להקיף את עצמך רק באנשים טובים, נחשוב חיובי יהיה רק טוב וחיובי סביבינו.כמובן שאין כמו הפורום שנותן לנו חיזוקים ותמיכה חיובית. יש כאן רק אנשים נפלאים ואמתיים. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2012 09:56
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה אהובתי מאחלת לך שבוע ורוד וקסום עם אנרגיות חיוביות ורק אנשים טובים בסביבבתך... נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2012 09:47
 dany Posts: 19819
|
העיקר שאת שלמה עם עצמך למרות ההתלבטויות והחששות. מאמינה בך ביושששששששששששש
בלונדה.... כתב:
מכל ליבי שהשבוע הזה יביא עימו רק בשורות טובות,הצלחות המון המון בריאות. עברתי שבוע לא קל.מבחינה ריגשית , עשיתי המון החלטות שנראות לי הכי נכונות כרגע לי ולמשפחתי. למדתי המון דברים חדשים שנראו לי כמובן מאליו -וזה לא מובן מאליו. אל תשכחו אף פעם להתבונן באנשים שמקיפים אתכם,תקרבו אליכם רק אנשים טובים שמפיצים חום ואהבה ותפיצו חזרה. תתרחקו מאנשים שעושים לכם אנרגיות לא טובות ואנשים קנאים וצרי עין. הגעתי למסקנה שקנאה זו מחלה!!! וצריך לתפוס מרחק גדול מאנשים כאלה. שמחה על כל יום שאני איתכם במקום המפרגן והתומך הזה גם אם זה דרך מחשב ,זה מרגיש שפה זה כל כך אמיתי. מחכה כל כך לראות אתכם ב6.2 - יהיה מרגש!!!!! אוהבת אתכם ומאחלת לכם שבוע טוב נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2012 09:32
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה יקרה נראה לי שהגעת לתובנות חשובות ולקחת החלטות נכונות ואין לי ספק שתצליחי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/01/2012 08:54
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מכל ליבי שהשבוע הזה יביא עימו רק בשורות טובות,הצלחות המון המון בריאות. עברתי שבוע לא קל.מבחינה ריגשית , עשיתי המון החלטות שנראות לי הכי נכונות כרגע לי ולמשפחתי. למדתי המון דברים חדשים שנראו לי כמובן מאליו -וזה לא מובן מאליו. אל תשכחו אף פעם להתבונן באנשים שמקיפים אתכם,תקרבו אליכם רק אנשים טובים שמפיצים חום ואהבה ותפיצו חזרה. תתרחקו מאנשים שעושים לכם אנרגיות לא טובות ואנשים קנאים וצרי עין. הגעתי למסקנה שקנאה זו מחלה!!! וצריך לתפוס מרחק גדול מאנשים כאלה. שמחה על כל יום שאני איתכם במקום המפרגן והתומך הזה גם אם זה דרך מחשב ,זה מרגיש שפה זה כל כך אמיתי. מחכה כל כך לראות אתכם ב6.2 - יהיה מרגש!!!!! אוהבת אתכם ומאחלת לכם שבוע טוב נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|