הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "זר" לא יבין אותנו.....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/01/2012 17:35

dany
dany
שתמיד רק נקטר על דברים כאלו אמן!!!!!!!!!!!!

מיכיק כתב:
נשים יקרות - אתן מחממות לב.
תגובות מהלב והבטן. ומה יותר מרגש ונכון מזה. כל מי מאתנו שחיה במסע הזוגיות, וזה הכן מסע שלטעמי יש בו הרבה יותר מפחות ובכלל באופן אישי - חושבת שלא יכולתי לאחל לעצמי טוב יותר משזכיתי. למרות שיש דברים שהייתי רוצה שיהיו אחרת. אך זה היופי במסע החיים להבין שויתור מתוך הערכה הוא ויתור ראוי. אז הוא לא רואה אם אני יותר או פחות. אז השלמתי עם זה כי יש לו מעלות רבות אחרות... קודם כל הוא נראה כמו אפולו. גובה 1.90 מ. נאה בטרוף איש נעים סבר ונעים הליכות. נשאר יותר מידי "קיבוצניק" ואולי זה סוד בקסם?????
איזה כף לקטר על הבני זוג שלנו ולקבל משוב חיובי.
זה רק בין בנות יכול להתקיים...
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2012 16:39

מיכיק
מיכיק
נשים יקרות - אתן מחממות לב.
תגובות מהלב והבטן. ומה יותר מרגש ונכון מזה. כל מי מאתנו שחיה במסע הזוגיות, וזה הכן מסע שלטעמי יש בו הרבה יותר מפחות ובכלל באופן אישי - חושבת שלא יכולתי לאחל לעצמי טוב יותר משזכיתי. למרות שיש דברים שהייתי רוצה שיהיו אחרת. אך זה היופי במסע החיים להבין שויתור מתוך הערכה הוא ויתור ראוי. אז הוא לא רואה אם אני יותר או פחות. אז השלמתי עם זה כי יש לו מעלות רבות אחרות... קודם כל הוא נראה כמו אפולו. גובה 1.90 מ. נאה בטרוף איש נעים סבר ונעים הליכות. נשאר יותר מידי "קיבוצניק" ואולי זה סוד בקסם?????
איזה כף לקטר על הבני זוג שלנו ולקבל משוב חיובי.
זה רק בין בנות יכול להתקיים...
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2012 15:48

EFF
EFF
אכן זר לא יבין...אבל כמו שמירי אומרת - אין מנוס מהעלאת כמה קילוגרמים במהלך החיים, כך שבאיזה שהוא שלב גם הלא מבינים מצטרפים למסע. בעלי רזה מטבעו , אבל לאורך השנים תמיד גילה אמפתיה, הבנה ואפילו סולידריות בהצטרפו פה ושם לויתורים שאני עשיתי..
לאחרונה כשגילה כרס קטנה - לא מוותר לעצמו ונכנס למשטר. ואני חושבת לעצמי...״ אם בארזים נפלה שלהבת.....״
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2012 15:20

dany
dany
מיכיק יקרה
לא יאומן כי יסופר אך יש לי בעל תאום לבעלך,ואני רוצה לומר שזה די קשה לעשות דיאטה שיש לך בעל שממש לא "רואה"...............
ואפילו שאני מבקשת ומתחננת שישים לב ויראה שאני מתחילה להשתולל, ובוחנת אותו, ז"א עושה את ה"חטאים" לידו............ נאדה.........
בקיצור ממש לא אריה בלקין..............חחחחחחחחחחח
ועוד להיפך נשמה טובה מרעיף שבחים ומחמאות........ ואני אומרת הכיצד???? הוא לא רואה את המיותר???? אז אולי לשמחתי הוא כזה,
אך אם הייתי רוצה שומר לא הוא הבן אדם.
אז מה זה אומר????????? שאין ברירה אלא להיות השומר של עצמי.
מאחלת לך המשך יום טוב ושמירה מעולה.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2012 13:38

נינוש
נינוש
מיכל יקרה
קודם כל, נעים להכיר חדשה בפורום
שנית גם בעלי אומר שאוהב אותי בכל מצב אך כשאני מרזה הוא לא מכחיש שזה טוב יותר
גברים הם כאלה, לא תמיד שמים לב, טוב שאת מטפלת בעצמך, ותמסרי ד"ש חם לצפון
יש לי חברה טובה באליעד. ומבקרת שם כמעט כל חודש.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2012 13:18

המורה
המורה
מיכיק!!!!!
אני נ ר ג ש ת אמאלהההה!!
את עכשיו קוראת את הספר הכי יפה בעולם. אני בחלק השני מתוך הטרילוגיה "פאולינה וסיימונס".
תהני
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2012 11:37

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכיק יקרה
שבת שלום לך ולבני משפחתך. אל תשפטי את בעלך....
מי שלא מכיר אותי לא מבין.....שכשאני מעירה, זה ממקום של אכפתיות,
בגובה העיניים ועם הרבה טוב.ולזר מהצד יש מבט אחר על הדברים.
אנחנו ביחד ובהתמדה וזה מה שחשוב. אולי תתני לו לצפות בהרצאות?
אני לא מאמינה שעבר שבוע מהחופשה בצפון המקסים....הזמן טס.
תחזרי לשפיות ואני איתך בשפיות...דש חם לאגם היפה.
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2012 11:31

רבקה
רבקה
מיכל זה שאת לא מוותרת זו גדולה
ובזכות זה את ובתך תגיעו להצלחה
כמובן שהיה הרבה יותר קל עם העידוד והתמיכה
היו באים גם מצד האבא הבעל
ואולי גם זה יגיע בהמשך
שבת חמימה לך ותהנו מהחמין כמובן במידה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2012 11:17

קרולין
קרולין
מיכל יקרה,
תהני מהספר הוא מצויין, מהנופים ומהשקיעות שיש לכם שם בצפון המדהים שלנו....
וכן, "זר לא יבין " זאת זה חלק מ ה ת ה ל י ך וכולנו עוברים את זה...
הכי חשוב והכי נכון זה שתתרכזי בעשייה שלך, בהשקעה בתהליך הזה , ב ע צ מ ך , ות ה נ י מהדרך......smile
ב ה צ ל ח ה ר ב ה בהמשך התהליךךךךךךךךךךךךךך.
המשך שבת נהדרתתתתתתתתתתתתתתתת תהנו מהחמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2012 09:56

מיכיק
מיכיק
שלום לכולכן...כולנו.
טוב, אז איך אצלכן? אצלנו רטוב וקר מאד. אני לבד היום.. איזה כף לפעמים להיות לבד. לא נכדים לא חברים. חוץ מהחשק לאכול מחמש בבוקר הכל בשליטה... ריח החמין בוקע מהתנור והחיים יפים.
רוצה לספר לכם על ה"זר" שאינו מבין..... ספרתי לבעלי שמירי אמרה לביתי שהיא אינה עושה דיאטה ... ומה שנכון נכון. איך אמרה ביתי אגם , הייתי צריכה את הסטירה הזו ממירי. כולם אומרים לה כמה היא יפה ואיך היא נראת נפלא... והכן זה נכון אך יש עליה כמה וכמה קג. מיותרים. ותגובת בעלי.. מה מירי רוצה ממנה, כבר אין מה לחבק... ובעלי חי איתי מעל 40 שנה ומודע {אולי לא )לקשיים בתחזוקת הגוף. הוא לא רואה שאני יותר, ולא רואה אי פחות. לטוב ולפחות טוב... איך הוא אומר לי מידי יום, אוהב אותך כמו שאת... זה לא ובן מאליו, אך.... הוא לא מהמעודדים בלשון המעטה. ואני... אחרי שבוע לא פשוט במקום וזה המון למי שתקעה פחממות רעות בכמויות... אשרי שזה היה עד השעה חמש....
אז עם ספר נפלא "פרש הברונזה" וצעיף ורוד שהתחיבתי לסרוג לנכדתי אעביר את שעות הבוקר כשאני עם תה לידי וחוזרת לשפיות (אחרי ארבעה ימים במלון בוטיק, האוכל והמתוקים... )
שבת חמימה ונעימה.
אגב אני חיה כל יום את הנופים והמראות שירי מספרת עליהם ברצאתה האחרונה. חושבת שאצלנו השקיעות והזריחות היפות בעולם.... והכן הכבישים פה מן הסתם פחות עמוסים.
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "זר" לא יבין אותנו.....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!