14/01/2012 11:11
 קרולין Posts: 6651
|
חיה'לה יקרה, כיף לקרוא אותך וכיף שאת איתנו....
אין כמו מירי שלנו פשוט איןןןןןןןן! המשך שבת נפלאה, רגועה ובשליטה לך ולכולנו. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2012 06:19
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חיה'לה כתב:
נשיבוקים??!! אהבתי את חידוש הלשון!! חה חה חה ...  חיהלה זה כבר ישן בבית הקסום הזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 11:53
 חיה'לה Posts: 885
|
נשיבוקים??!! אהבתי את חידוש הלשון!! חה חה חה ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 11:42
 dany Posts: 19819
|
הפעם מרוב עיסוקים עדיין לא הגעתי לשמוע ולראות, אבל אין דבר אני שומרת לי את זה כמו דובדבן על הקצפת....... והכל בדימיון ולא במציאות. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 11:40
 הסמויה Posts: 2467
|
אכן, לקראת שבת לשמוע את ההרצאה צופר של החיים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 11:28
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה והאהובה, אמש צפיתי בהרצאה שלך, והיה לי כיף אמתי. בתוך השירות הלאומי וגם שנים רבות אח"כ אהבתי מאוד לטייל באזורים שתיארת בסיפורייך. אכן, אזור מקסים, ועד היום אני משתדלת לטייל שם פעם בשנה למשך כמה ימים. הסיפורים שלך עוררו בי נוסטלגיה וגעגוע, וכיוון שממילא אהיה באחת השבתות של פברואר באזור הכנרת, אני כבר מתכננת טיול ביום שישי למקומות האלה... מזל שאני שומרת על קשרים על כמה חברים בודדים בקיבוצי עמק בית שאן, ולכן אשלב אירוח אצלם. וחוץ מזה, אכן נגעת בנקודה נכונה כל כך, המעברים!!! אני ממש מרגישה איך אני עוברת משמירה רצינית, להתרופפות במשמעת, ומהחלטות לרדת למעין סוג של 'חופשות אוכל'... אבל בזכות המסגרת ובזכותך, הכול מתאזן בסופו של דבר, וגם אם אינני יורדת, אני שומרת על איזונים ובלמים: גבולות באוכל, אכילה מאוזנת, אכילה בריאה, בלי פחממות בערב (או פחות פחממות) ועוד ועוד... גם ה-'לוק' המקסים שלך הוא תמיד דוגמה ומופת, שבכל מצב, בכל מצב רוח ובכל מזג אוור - 'מסביב יהום הסער ואנחנו נשארות יפות ובשליטה'!!! מירי היקרה, שוב תודה לך על הכול הכול הכול, ושתהיה שבת חמה ואוהבת! שלך באהבה גדולה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|