14/01/2012 06:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
ומה לעשות שאני אוהבת את הדיאטים ולא שותה כי................... ומים עכשיו עושים לי ממש בחילות. וכמה תה צמחים אפשר?????????? גם נמאס. והאמת שבמזגנים צריך לשתות כי ממש מתייבשים. אז באמת למלא בקבוק ולהצמד אליו כמו אל חבר טוב ולאט לאט לשתות!!!!!!!!!!! אכן זה בדיוק מה שאני עושה הבקבוק צמוד אלי ,כל פעם לגימה וזה עובד. אקורדיאון כתב: מתוקה ,ראשית החזיקי לידך כל הזמן בקבוקון ואז איך שלא יהיה נשלחת היד ולוגמים. גם אני לא אוהבת מים אבל אוהבת סודה שלא הכי הכי אבל כדי לשתות ,מוזגת לבקבוק מעט סודה מוגזת עדין והיתר מים והשיטה מסייעת לי אולי תדבר גם אלייך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 15:59
 dany Posts: 19819
|
אפוש ברוכה הנוחתת........... וכן הכל בראש, אך גם על הראש צריך לעבוד
EFF כתב:
בלונדה יקירתי - כמו שמירי אומרת "אם אני יכולה כולם יכולים"..אז אני אומרת: אם אני, אפי, שותה מים כולם יכולים. במשךשנים כל לגימת מים עשתה לי בחילה נוראית. כבר כמה חודשים שהרגלתי את עצמי בכוח לשתות, וזה הצליח לי. אני לא מכניסה היום לפי שום משקה מוגז או מיץ דיאטטי - אפילו בחו"ל לא נגעתי במשקה כזה אפילו פעם אחת..ממי..הכל אצלנו בראש...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 13:14
 EFF Posts: 6417
|
בלונדה יקירתי - כמו שמירי אומרת "אם אני יכולה כולם יכולים"..אז אני אומרת: אם אני, אפי, שותה מים כולם יכולים. במשךשנים כל לגימת מים עשתה לי בחילה נוראית. כבר כמה חודשים שהרגלתי את עצמי בכוח לשתות, וזה הצליח לי. אני לא מכניסה היום לפי שום משקה מוגז או מיץ דיאטטי - אפילו בחו"ל לא נגעתי במשקה כזה אפילו פעם אחת..ממי..הכל אצלנו בראש...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 11:43
 הסמויה Posts: 2467
|
אני מוסיפה לבקבוק המים קצת תרכיז אשכוליות דיאט של פריגת ויש לידי בקבוק ומשתדלת לשתות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 10:55
 רעותה Posts: 869
|
הי בלונדה , את צודקת וטוב שהזכרת לכולנו לשתות. באמת אולי יותר תה צמחים ואחרי הארוחות לשתות כי זאת הזדמנות. שיהיה אחלה סופ"ש רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 08:15
 dany Posts: 19819
|
ומה לעשות שאני אוהבת את הדיאטים ולא שותה כי................... ומים עכשיו עושים לי ממש בחילות. וכמה תה צמחים אפשר?????????? גם נמאס. והאמת שבמזגנים צריך לשתות כי ממש מתייבשים. אז באמת למלא בקבוק ולהצמד אליו כמו אל חבר טוב ולאט לאט לשתות!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
מתוקה ,ראשית החזיקי לידך כל הזמן בקבוקון ואז איך שלא יהיה נשלחת היד ולוגמים. גם אני לא אוהבת מים אבל אוהבת סודה שלא הכי הכי אבל כדי לשתות ,מוזגת לבקבוק מעט סודה מוגזת עדין והיתר מים והשיטה מסייעת לי אולי תדבר גם אלייך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 05:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מתוקה ,ראשית החזיקי לידך כל הזמן בקבוקון ואז איך שלא יהיה נשלחת היד ולוגמים. גם אני לא אוהבת מים אבל אוהבת סודה שלא הכי הכי אבל כדי לשתות ,מוזגת לבקבוק מעט סודה מוגזת עדין והיתר מים והשיטה מסייעת לי אולי תדבר גם אלייך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 22:21
 המורה Posts: 374
|
ממליצה על מקל קינמון במים חמים מצויין לחצי יום עבודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 22:02
 קרולין Posts: 6651
|
יקיתי, תשתי מים בטמפ' החדר עם פלחי לימון ועלי נענע..... ב ה צ ל ח ה זה מאד חשוב לשתות....גם בחורף. אחלה סופ"ש ולילה טוב... קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 21:42
 בלונדה.... Posts: 3603
|
לשתות מים!!! זה לא טוב. כבר שלושה ימים שאני בקושי שותה חצי ליטר,קר ולא טעים לי. וכולנו יודעים שזה חלק גדול ובלתי נפרד מהדיאטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|