13/01/2012 07:23
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה בנות יקרות לא קל בכלל לעשות צעד כזה משמעותי במיוחד שהגברים 16 שנה חברים ואני יודעת שזה עכשיו יכול ליצור פילוג וקבוצות אבללללל לא יכולתי יותר. פשוט לא יכולתי לראות אותה כבר וזה היה מגיע בטוח לפיצוץ שאני לא יודעת אם הייתי שולטת על הפה שלי והייתי מתחילה לפתוח אותו על עשר שנים אחרוה. העדפתי לצאת באלגנטיות ולהגיד לא מתאים לי. מקווה שעשיתי החלטה נכונה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 06:49
 אשירה Posts: 4292
|
בלונדה יקרה, עשית מעשה אמיץ, זה לא קל בתוך חבורה לקחת החלטות כאלה. באמת אנו לא צריכים בחיינו אנשים רעי.,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 05:35
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן לעשות בטל ומבוטל ויישר כח על הצעד הנבון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 16:35
 אייריס Posts: 3744
|
מירוש' אין אין עלייך, כל הכבוד ואיזה מהלך מדהים, שתשאר היא היא עם עצמה והרוע שלה וחבל שיש כאלה אנשים שלא יודעים לפרגן. את תישארי כמו שאת מדהימה יפה ומקסימה, וברור לנו שהכל מקנאה וחוסר בטחון. נשיקות ומצפה לראותך בהקדם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 15:35
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה את מקבלת אצלי תואר ראשון בלימודי איכות חיים בפקולטה של מירי בלקין הגדולה כמו שמירי מלמדת אותנו להכניסההביתה הרגלי תזונה נכונים בדלת האחורית כך כל הרצאה אנ ו לומדים אצלה כללים רבים לאיכות חיים בריאה נכונה וכייפית מה ומי שעושה לנו לא טוב לא יהיה בקרבתינו תבורכי על כך שהחזרת לעצמך את חיוכך המקסים ושיהיה לך מתוקה רק טוב אוהבת אותך ושוב מתגעגעת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 14:49
|
תודה בנות יקרות!!! מחכה כבר כל כך לפגוש אתכן ב6.2 כדי לתת לכם כזה חיבוקקקק אמיתי מהלבבבבב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 09:47
 יולי Posts: 754
|
היי, אני שמחה שנפטרת מהרוע. לרוע אין מקום בחייך ומגיעה לך איכות חיים טובה וכמובן שאין לך צורך בקינאה וצרות עיין. יש כאלו "חברות" לעיתים, גם אני נתקלתי והעפתי, זה קורה ואין מה לעשות אבל טוב שזה כבר לא חלק ממך. יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 09:44
 קרנושה Posts: 3420
|
מברכת אותך על השינוי. על ההחלטה. אין לנו כל צורך ברוע סביבנו...אני עבדתי המון זמן במקום כזה והיום אני במקום אחר לחלוטין. רוע - לא יהיה בקרבי ולא בחי שלי. מאחלת לך רק אנרגיות טובות סביבך, פרגונים שמחה ואהבה♥♥♥ ממני שאוהבת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 09:36
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד את הולכת ומתבגרת עם התהליך ומפנימה עוד ועוד הבנות שנרכשות כאן . אין שום צורך להיות ליד אנשים שמפזרים רוע ואנרגיות שליליות. החיים , אם נרצה או לא , מזמנים לנו מספיק אתגרים וקשיים, אז לפחות מי שמקיף אותנו שיהיה לנו טוב , נוח וכייף.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 09:07
 דרך המלך Posts: 5707
|
אהובתי עשית נכון שהעפת את הרוע מחייך.. אנחנו צריכים רק אנשים טובים בסביבה שלנו כי טוב עושה טוב חיוך הוא מדבק ורוע עושה רע... שתשאר החברה הזאת עם הרוע של עצמה והקנאה שבה ולא תתקדם לשום מקום.. ואת יקירה המשכי להפגיז הופעות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 08:20
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפה שלי, טוב עשית! אכן חברים ב ו ח ר י ם וזה חלק מאיכות החיים שלנו. מי שלא מ ת א י ם לך לא חובה שישאר בקרבתך...... שיהיה לך יום מקסיםםםםם עם ים של א נ ר ג י ו ת טובות. נשיקות וכל אהבתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 08:17
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקירתי אף אחד לא צריך לידו אנשים עם אנרגיות שליליות.חברים הם הבחירה שלנו וכשלא מתאים לנו אנחנו חייבים להוציא מחיינו ומסביבתינו את אלה שמקנאים ומשדרים רוע.עשית טוב שהוצאת את אותה חברה מחייך אני בטוחה שיש לך עוד הרבה חברים מלבדה. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 07:50
 כרובית Posts: 261
|
היי בלונדה! אני כל-כך מבינה אותך. את בוודאי לא צריכה רע סביבך ואנשים שיורידו אותך, אני ניתקתי הרבה קשרים כאלו עם חברות שלי מהילדות, שפשוט הבנתי שהן מורידות לי את הבטחון לקרשים. תחושת ההקלה כל כך טובה. אנרגיות חיוביות. בייחוד אם היא פותחת עליך עין רעה. יום טוב,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 07:27
|
בוקר טוב פורום יקר, חייבת לספר לכם משהו אישי. יש לי ולבעלי סוג כזה של חבורה של ארבעה זוגות עם ילדים שיש לנו הרבה מן המשותף . הגברים חברים של 15 שנה בערך והנשים הצטרפו עם השנים. הכימייה בין כולם מצוינת חוץ מזוג אחד שביני ובינה זה לא יעזור זה לא הולך. זה שנים שמ קנאה כלפיי וחוסר פרגון לחלוטין. בעבר לא דיברנו עם הזוג הזה בערך שנתיים. היה לה בעיות להיכנס להריון וביום שביא גילתה שאני בהריון היא לא יכלה לראות אותי. לפני שנתיים השלימו בנינו ועשינו זאת למען כולם כל התקופה הזו לא היינו חברים של אחד על אחד אלא רק במפגשים חברתיים. הייתי בטוחה שהיא השתנתה ,רגועה יותר עכשיו שיש לה ילדה אבללל כלום. אתמול גיליתי שהיא פשוט בן אדם רע,אכול קנאה,חסרת ביטחון וזו הסיבה שקשה לה להיות לידי כי מי שמכיר אותי ויודע איך אני נראת ומכיר את הפה שלי אני שמה אותה בכיס הקטן והיא כנראה לא מסוגלת לעמוד בזה. שמעתי אתמול שהיא טענה שאני לוקחת ממנה את כל הפוקוס. לכןןןןן אתמול אחרי שיחות ביני לבין בעלי ועם עוד שתי הנשים שבחבורה הודעתי לכולם שדייי. אין לי צורך שהיא תיהיה בחיי העיניים של עלינו כמשפחה מפחידות אותי מאוד והרוע הזה לא מתאים לי. לכןןןן הם הבינו את המסר בשיחה של בעלי עם בעלה ,מחקתי אותם מהפייסבוק וחסמתי אותם. למדתי זאת דרך ההרצאות של מירי ,אנשים שיהיו בחיי הם אנשים טובים,מפרגנים עם חיוך שמרימים אותי למעלה אוייי איזו הקלה. )אגב אני כבר סיפרתי לכם אם אתם זוכרים באחד הפוסטים שהיינו במפגש כל היברה וכולם החמיאו לי ללא הפסקה כמובן חוץ ממנה..מה הפלא( בכל.מקרה מאחלת לכם יום טוב עם המון אהבה ,שלווה ורוגע. נשיקותת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|