13/01/2012 06:52
 אשירה Posts: 4292
|
כדאי להקשיב לגוף כל זמן שנשארים בתוך המסגרת.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/01/2012 05:36
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אייריס כתב:
לא נראה לי נכון להתאפק כי אז מגיע ההתקפה מכל הבא ליד וישר ללוע אז עדיף עוד יוגורט או חלבון אחר, תה/ מסטיק/סוכרייה העיקר שלא נהייה מורעבות ונפצה עצמנו בפחממות מיותרות, בהצלחה חחחחח לא זוכרת מתי הייתי מורעבת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 16:46
 אייריס Posts: 3744
|
לא נראה לי נכון להתאפק כי אז מגיע ההתקפה מכל הבא ליד וישר ללוע אז עדיף עוד יוגורט או חלבון אחר, תה/ מסטיק/סוכרייה העיקר שלא נהייה מורעבות ונפצה עצמנו בפחממות מיותרות, בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 15:21
 רבקה Posts: 8411
|
יולי יקרה ואנ י רוצה להוסיף שאת הולכת בדרך נכונה נבונה ובריאה ובטוחה שדרך זו תוביל אותך להצלחה רק המשיכי התמידי ושכרך יגיע בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 15:09
 יולי Posts: 754
|
היי, אכן מומלץ מאוד לאכול לפי התפריטים כי הם מכילים מגוון מזונות, התפריטים מאוזנים מבחינת שילוב של חלבונים פחמימות ושומנים בריאים וטעימים מאוד. גם מספיקים מבחינת שובע. אם את מעט רעבה לפעמים יוגורט ללא סוכר עם ירק חי כלשהו (למשל- עגבניה) יעשו את העבודה בין הארוחות. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 11:02
 queen Posts: 77
|
הי יולי תודה על הפוסט, הוא נתן לי הרבה חומר לחשיבה. אני אצל מירי באינטרנט כבר שבועיים, בהם באמת אני שומרת יפה. חוץ ממעידה אחת או שתיים (קטנות) במהלך השבועיים האחרונים אני מאוד מקפידה על שתיה - בלי פחמימות מ 5 - הליכות והעיקר (והכי קשה) בלי שטויות. נגמר עידן בורקסים,קרואסונים, שוקולד בלי חשבון אבל עדיין אני לא מרגישה שום שינוי. לא ירדתי בשבועיים האלו אפילו לא גרם אחד. זה מאוד מתסכל. לא חלילה גורם לי להשבר אבל מתסכל. מתי תהיה תמורה לאגרה? צריך להיות סבלנים אבל זה לא פשוט במיוחד שאני עדיין מרגישה "הפסד" שאני לא טועמת מהמתוקים וכו. עוד לא הגעתי למצב שהם לא קורצים לי.... חשבתי לי עכשיו שאולי אני צריכה להצמד לתפריט ולא לתת לעצמי כזה חופש בבחירת המזונות. אולי זה הסוד שיתן לי פוש קדימה. אני אמנם עורכת רישום מדוקדק ואמיתי אבל אולי זה לא זה.... מה שכתבת העלה בי הרהורים , אז תודה על כך .... אשתדל לקחת מפה משהו שיעזור לי בצעדה קדימה להשלת הק"ג העודפים (הרבים)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 09:46
|
היי, תודה לכל המגיבות. אכן אני משתדלת להקשיב לגוף. בדר"כ אין לי צורך באכילה בין הארוחות אבל זה קורה רק לפעמים. אני גם שותה הרבה תה צמחים ובעיקר מאוד אוהבת תה ירוק ותה אדום...כך שאולי בזכות השתייה החמה אני לא מרגישה רעב, ואם כן אז אני אכן יודעת שמדובר ברעב אמיתי ואז נעזרת ביוגורט ושתייה או משהו כזה. גם בד"רכ אני לא אוכלת הרבה יותר מידי חלבונים מעבר לתפריט אולי רק יוגורט אקטיביה מיותר וזה לא נראה לי בעייתי במיוחד. אני שמחה שהבנתי שאני לא לבד בזה ויש מכן שגם נעזרות בירקות או חלבונים בין לבין מידי פעם ואני מבינה שזה לא מפריע להרזייה כל עוד לא מגזימים בכמויות. תודה רבה, יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 08:31
 1103 Posts: 5022
|
יולי מתוקה לעולם אסור להגיע לארוחה רעבים זה גורם לנו להתנפל על האוכל ולאכול בצורה לא מבוקרת.כמובן שרצוי לאכול שלוש ארוחות ביום, אך במידה ויש תחושת רעב בין הארוחות,אפשר להעזר בגזר או מלפפון עם תה צמחים ליד.אפשר לפרוס צנון מרוח בגבינה לבנה. בעלי ואני אוכלים רק שלוש ארוחות ביום ובינן לבין תה צמחים אין לנו צורך ביותר מזה. נפלא שמצאת פיתרון לתחושת הרעב בין הארוחות- תוספת החלבונים העיקר שאינך רעבה. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 07:10
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יולי יקרה, מזה לא תשמיני.. המשיכי להקשיב לגוף והעיקר לא להיות רעבים. יום מקסים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 06:04
 dany Posts: 19819
|
חשוב מאד להקשיב לגוף ולא להגיע למצב של הרעבה ואז התנפלות, ואפשר בהחלט לחלק את המנה היומית בתנאי שאת לא בעצם מגדילה אותה. אני לא יכולה לאכול שלוש פעמים ביום בגלל בעיות קשות בקיבה, אז שאני ילדה טובה אני מחלקת את היום ל6 ארוחות............ יותר קטנות ומידתיות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 05:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יולי אני התרגלתי לשלוש ארוחות ובמידה ואני באמת חשה רעב מה שלא קורה בדרך כלל ,זה יותר שחסר לי משהו אני חותכת פלפל או "מנשנשת גזר. על פניו לא רואה בעיה "בתוספות "הקטנות. מחזקת אותך,את בתוך התהליך וההצלחה מובטחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 18:30
|
היי, רציתי לשתף במשהו מאוד חשוב וחלק מאוד חשוב מאורח החיים שלנו. במיוחד שאנחנו רוצות לרזות וגם לשמור על המשקל החדש , אז כתבתי על חשיבות האכילה לפי תפריטים כי זה ראש קטן וזה עוזר. יחד עם זאת, חשוב להקשיב לגוף. נכון, חשוב לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום. אבל, הנה, למשל היום, אני אוכל ארוחת ערב רק ב- עשר בליילה שאכלתי צהריים באחת וקודם הייתי מעט רעבה . אז אכלתי אקטיביה 3% עם קינמון וסוכרא וחצי קוטג 3 %. ושתיתי תה צמחים. לא פחמימות, אבל חלבונים. גם בשבוע שעבר נהגתי ככה רק בפעמים שבהם הייתי רעבה בין הארוחות. כעיקרון, זה לא קורה כל יום, אבל לפעמים דווקא כן. אז לדעתי, חשוב להקשיב לגוף ולא להיות במצב של ממש מורעבים, כי אז ארוחת הערב תהייה סתם גדולה מידי (במיוחד שזה בעשר בלילה) אז , למשל בארוחת הערב אני נניח אוכל סלט, , חצי גבינה, ביצה קשה. לדוגמא. זה עדיין לא חורג כי אני לא מתכוונת לאכול גביע וחצי גבינה ביום, זה סתם הרבה מידי אוכל ..והנה, אכלתי לי קצת קוטג ואקטיביה ואני לא רעבה ויכולה להמשיך לעבוד עד עשר (אני פשוט בהפסקה של שעה ותפס אותי הרעב הקטן) . אני מקווה שזה לא נחשב בגדר נישנושים (זה לא פחמימות....) מבחינה כמותית אני יודעת שמותר ביום ביצה, גביע קוטג או גבינה , פרוסת גבנ"צ 9% מנת בשר לצהריים, יוגורט אחד. אפשר במקום הביצה טונה. למשל, אז אני קצת "פיצלתי" חצי גבינה ויוגורט אכלתי קודם ואז בערב אני כבר לא אוכל את זה...כך שנראה לי בסדר...כעיקרון, אני פשוט עובדת עד עשר ואז אוכלת ערב (בלי פחמימות) עם בעלי, גם בשש אני בחיים לא אוכלת ארוחת ערב (קצת מוקדם לי) ...מה דעתכם על הפיצול הזה של הכמויות? האם גם אתן לפעמים מפצלות כמותית שיש רעב קטן או לא אוכלות כלום עד הארוחה ורק שותות משהו? פשוט, לי נראה שאם סתם אחזיק רעב (אמיתי) אז אני סתם יאכל יותר מידי בארוחה הבאה וזה לא ממש לעיניין. מה דעתכן? האם להקשיב לגוף? או להתאפק? מה עובד אצלכן? יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|