12/01/2012 09:41
 יולי Posts: 754
|
היי, שוב מודה לכן על התמיכה, יום נוסף במסגרת ראש קטן יצא לדרך. שוב, נצמדת לתפריטים ובעיקר לכמויות של התפריטים בלי חריגות מיותרות, והם בהחלט מספיקים ומשביעים. יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 09:02
 רוני Posts: 12
|
יולי יקרה, קראתי את הפוסט המפורט שלך על "ראש קטן" ואני מחזיקה לך אצבעות להמשך מוצלח! טיפ קטן שסייע לי בעבר ומסייע עד היום הוא הערכות מראש. למה הכוונה? תחליטי ערב קודם אילו ארוחות את אוכלת ביום למחרת (לפי התפריטים) ותכיני לך את כל האוכל, ככה הרבה יותר קל לשמור ושלא להתפתות למאכלים קורצים אחרים. באשר לטיפ של מירי שמאוד עוזר לי - להצמד ככל הניתן לשלוש ארוחות ביום (טובות ומשביעות) וכמה שפחות נשנושי ביניים (ואם בכל זאת צריך משהו בין הארוחות שזה יהיה ירקות חיים), הרי שברור שאת לא אמורה להיות רעבה ולהמתין עד לארוחת הערב בעשר בלילה. פיצול ארוחת הערב הוא רעיון מצויין ובלבד שתצמידי לחלבונים גם ירקות על מנת שתוכלי לשבוע מארוחת "מפוצלת" כזו. שיהיה בהצלחה! עד פסח כולנו רזות ושמחות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 05:57
 dany Posts: 19819
|
כמוני כמוך מילה במילה!!!!!!!!!!!!!!
יולי כתב:
היי, תודה לכן נילי והסמויה על תגובותיכן. אכן, מירי בעלת נסיון של כ"כ הרבה שנים ומחלקת לנו תפריטים כ"כ טובים בריאים ומאוזנים וחבל סתם לעשות נסיונות ולהתחכם במיוחד שהכל כתוב שחור על גבי צבעוני (ויפה) ...  וכמובן, מירי לא מחלקת לנו סתם את התפריטים. עובדה שמי שנעזרת בתפריטים יורדת, ואני זוכרת את ההתחלה שלי מלפני 6 שנים כאן אצל מירי הייתי חסידה גדולה של התפריטים, בירידה הגדולה שלי של ה30 קילו שירדתי בחוג ירדתי רק בעזרת התפריטים, פשוט מדדתי כמויות, שתיתי הרבה , הכנתי מרק, בישלתי צהריים, הכנתי סלט לערב ולא התעצלתי וכמובן- שמתי לב מאוד לכמויות. בהתחלה לא יישרתי ולא גנבתי פה ושם פחמימות..מה שבשנה וחצי האחרונות כל העליות שלי (8 קילו חובות) זה רק מנישנושים כביכול של לא אכלתי כלום...ומהעלמת עין וכמובן מזה שכל הזמן הייתי אומרת לא נורא מותר לאכול יותר חלבונים ופשוט אוכלת יותר חלבונים...(הרבה דיאטה) וכל זה אפילו לא אכילה רגשית אלא סתם אכילה של פינוק ושל בא לי ומתחשק לי ומתוך אמונה שאני כבק "רזה"..אז..הנה- אני כבר מלאה , כבר לא רזה...והנה עובדה שברגע שחוזרים לשיטה (לזכותי ייאמר שאני כל הזמן בלי פחמימות מחמש ומקפידה רוב הזמן על לא יותר מ600 קל' פחמימות אחרת לא היה לי חוב של 8 קילו אלא אחרת הייתי מעלה את כל ה30 שירדתי, בכל אופן, הנה זו הוכחה שתמיד אפשר לחזור למסגרצ מתוך המסגרת. ממש עשה לי את זה שמירי דיברה על לרזות לחג הפסח. ויש לי גם יעד. אני רוצה לרזות כי אני רוצה לקנות בגדים לפסח. ואני לא רוצה לקנות בגדים למשקלי הנוכחי, אלא בגדים קטנים ויפים...וזה יקרה... יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 05:56
 dany Posts: 19819
|
תודה מתוקה אכן הרבה דיאטה זו לא דיאטה , להיצמד לתפריט באם מרגישים שהולכים ל"איבוד" ולעשות ממש ממש לפי התכנית זו הדרך להצלחה...................
יולי כתב:
היי, הגעתי למסקנה שהכי טוב לעשות ראש קטן מאוד מאוד בדיאטה. יש לנו תפריטים צבעוניים וכ"כ יפים לשים על המקרר במטבח אז חבל לא להשתמש בהם....התחלתי מבצע ראש קטן ביום ראשון והנה נשקלתי היום ואני כבר חצי פחות. מירי בשקילה אמרה לי שאם הייתי עושה תפריט שבוע שלם הייתי יורדת אפילו קילו (שלם). בכל מקרה , התחלתי וזה מה שחשוב. ירדתי מחטיף שבועי כי אני מתבלבלת וזה פותח לי נורא את התיאבון למתוקים. מספיק לי חטיפון יומי קטן של עד 100 קלוריות. בקשר ללחם- אני לפעמים אוכלת 4 פרוסות לחם מלא קל ביום ולפעמים את הארוחה עם היוגורט קווקר והתפוח בשביל הגיוון, כי לפעמים אני מאוד רוצה את הלחם. אני אבל מאוד מקפידה באדיקות שזה לעולם לא יהיה יותר מ- 4 פרוסות. וכמובן, התחלתי למדוד מנת פחמימה לצהריים בכוס דורלקס ולא בספל ולא לפי העיין. הכמויות זה כל העניין . שמדברים על ירידה במשקל אי אפשר לרזות ולאכול כמה שרוצים. גם לא בחלבונים כי עובדה שכשלא עשיתי לפי תפריטים אלא פשוט אכלתי (כמה שרציתי) אז עליתי במשקל....כן אפשר לאכול קצת יותר חלבונים עם דגש על קצת, נניח עוד כף גבינה לבנה או עוד יוגורט . בעיקרו..אם אוכלים הרבה יותר חלבונים לא רואים ירידות...(אפילו עליות..מהרבה דיאטה*) ...וטיפ נוסף שעליתי עליו ממש השבוע זה מנת מרק ירקות טחונים בצהריים (ואפילו שתיים...) זה מאוד עוזר לי, כלומר או ברוקולי קפוא וטחון או לקט נורמנדי קפוא מבושל וטחון עם אבקת מרק קנור ובצל מטוגן בכף שמן בהתחלה, שזה רך פשוט טוחנים בבלנד וזה טעים מלא סיבים ומשביע ובעיקר מרגיע מאוד תיאבון ייתר שיש עכשיו בחורף. טיפ נוסף שמאוד עזר לי השבוע זה תה ירוק. יש לויסוצקי תה ירוק מרווה שמאוד טעים לי ואני שותה כאלו 2 או 3 ביום (מקווה שתה ירוק לא מזיק אם שותים 3...) לפעמים גם תה אדום , או מיים רותחים עם מקל קינמון שזה מאוד עוזר לי כשבא לי מאוד מתוק ואי אפשר...דבר נוסף זה שוקו על בסיס אבקת קקאו (של עוגות ללא סוכר בכלל) כזו של עלית- כפית, 2 סוכרא עם הרבה מיים רותחים מהקומקום ומעט מאוד חלב (ס"מ אחד של חלב) גם זה מאוד עוזר נגד התקפות של בא לי מתוק פשוט מרגיע מאוד...והאמת- אני מצליחה לרזות עם זה. תמיד שתיתי ככה שוקו גם שהייתי הרבה יותר רזה מעכשיו..כמובן, שאני שמה לב לא לשתות הרבה חלב כי קשה לרזות עם הרבה חלב ....בקיצור..אלו הדברים שעזרו לי השבוע ובעיקר ומה שהכי עזר לי זה לאכול לפי כמויות של תפריטים רגילים צבעוניים (אפילו לא מקופל) ולגוון ולשחק בין התפריטים מודולרית לקחת בוקר/ צהריים/ ערב מתפריטים שונים וזה תמיד אוכל רגיל טעים ומשביע והאמת שאני אחרי ארוחת צהריים של רבע עוף בתנור וכוס אורז צהוב (עם כורכום) בסמטי ומנת מרק ירקות נורמנדי טחון ובסוף תפוח עץ לקינוח ואני מאוד שבעה ומאוד רגועה ...והתפריטים מאוד משביעים ויש שם אפילו הרבה אוכל...ומספיק בשביל לא להיות רעבים בכלל.....אז, אם "לא הולך" לכם לפעמים בדיאטה...תעשו כמוני, תאמצו בחום תפריט מחמד (בצחוק) ופשוט תאכלו ממנו מה שאתם אוהבים ותגוונו בארוחות שלא יהיה משעמם, ועם תה צמחים ומרק בצהרים פשוט תראו ירידות. אני כמובן, ממשיכה בשיטת הראש הקטן והתפריטים..אני אפילו לא כותבת מה אני אוכלת, פשוט אוכלת לפי תפריט וזה עובד מצויין. אז, הנה נכנסתי למבצע של עד פסח 5 קילו (ואם ירצה השם אפילו יותר....הלוואי 8) אבל ריאלי 4-5 ב3 חודשים והיתרה בהמשך....וכמובן אמשיך בתכנית הזו כי היא מאוד עוזרת לי. אגב, ביצה קשה בערב מאוד עוזרת לי להרגיש שבעה בערב. יום טוב, ובהצלחה לכל הנשקלים באינטרנט והיום בערב תזכרו, בלי פחמימות מחמש ותנסו תפריט זה שווה את זה יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יולי יקירתי אני חסידה גדולה מאוד של ראש קטן בשעת מבצע. אומר לך שאת 40 הקילוגרמים ירדתי אך ורק בשיטה הזו ראש קטן ,לפי תפריט וגם רישום. מאחלת לך המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 21:56
 קרולין Posts: 6651
|
יולי יקרה, אני חניכה של מירי 24 שנים וזה מדבר בעד עצמו. תיצמדי למירי, לשיטה, ולמסגרת ותתמידי בתהליךךךךךךךךךךךךךךך הוא ארוך, מורכב, לא קלללללללללללללללללל בכלל, אבל א פ ש ר י והכי שווה בעולם! בהצלחה רבה את י כ ו ל ה. לילה טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 18:31
|
תודה יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 18:22
 1103 Posts: 5022
|
יולי יקירתי בהצלחה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 17:08
|
היי, תודה לכן נילי והסמויה על תגובותיכן. אכן, מירי בעלת נסיון של כ"כ הרבה שנים ומחלקת לנו תפריטים כ"כ טובים בריאים ומאוזנים וחבל סתם לעשות נסיונות ולהתחכם במיוחד שהכל כתוב שחור על גבי צבעוני (ויפה) ... וכמובן, מירי לא מחלקת לנו סתם את התפריטים. עובדה שמי שנעזרת בתפריטים יורדת, ואני זוכרת את ההתחלה שלי מלפני 6 שנים כאן אצל מירי הייתי חסידה גדולה של התפריטים, בירידה הגדולה שלי של ה30 קילו שירדתי בחוג ירדתי רק בעזרת התפריטים, פשוט מדדתי כמויות, שתיתי הרבה , הכנתי מרק, בישלתי צהריים, הכנתי סלט לערב ולא התעצלתי וכמובן- שמתי לב מאוד לכמויות. בהתחלה לא יישרתי ולא גנבתי פה ושם פחמימות..מה שבשנה וחצי האחרונות כל העליות שלי (8 קילו חובות) זה רק מנישנושים כביכול של לא אכלתי כלום...ומהעלמת עין וכמובן מזה שכל הזמן הייתי אומרת לא נורא מותר לאכול יותר חלבונים ופשוט אוכלת יותר חלבונים...(הרבה דיאטה) וכל זה אפילו לא אכילה רגשית אלא סתם אכילה של פינוק ושל בא לי ומתחשק לי ומתוך אמונה שאני כבק "רזה"..אז..הנה- אני כבר מלאה , כבר לא רזה...והנה עובדה שברגע שחוזרים לשיטה (לזכותי ייאמר שאני כל הזמן בלי פחמימות מחמש ומקפידה רוב הזמן על לא יותר מ600 קל' פחמימות אחרת לא היה לי חוב של 8 קילו אלא אחרת הייתי מעלה את כל ה30 שירדתי, בכל אופן, הנה זו הוכחה שתמיד אפשר לחזור למסגרצ מתוך המסגרת. ממש עשה לי את זה שמירי דיברה על לרזות לחג הפסח. ויש לי גם יעד. אני רוצה לרזות כי אני רוצה לקנות בגדים לפסח. ואני לא רוצה לקנות בגדים למשקלי הנוכחי, אלא בגדים קטנים ויפים...וזה יקרה... יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 16:42
 1103 Posts: 5022
|
יולי יקירתי חצי קילו ירידה זה נפלא זו הירידה הטובה ביותר. את צודקת שצריך למדוד פחממות ולאכול במידה כמו אורז לחם וכו". חלבונים אפשר לאכול יותר כמובן כל דבר במידה. כלאחד יודע מה טוב לו וממה להיזהר.הטוב ביותר לאכול לפי תפריט,העובדה שלך זה עזר. שבוע נפלא המשך הצלחה ובשורות טובות בשקילה הבאה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 16:02
 הסמויה Posts: 2467
|
צודקת צודקת צודקת תשמעי מירי המלכה ופשוט צריך לעשות מה שהיא אומרת כדי לראות תוצאות ולא לנסות להתחכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 15:42
|
היי, הגעתי למסקנה שהכי טוב לעשות ראש קטן מאוד מאוד בדיאטה. יש לנו תפריטים צבעוניים וכ"כ יפים לשים על המקרר במטבח אז חבל לא להשתמש בהם....התחלתי מבצע ראש קטן ביום ראשון והנה נשקלתי היום ואני כבר חצי פחות. מירי בשקילה אמרה לי שאם הייתי עושה תפריט שבוע שלם הייתי יורדת אפילו קילו (שלם). בכל מקרה , התחלתי וזה מה שחשוב. ירדתי מחטיף שבועי כי אני מתבלבלת וזה פותח לי נורא את התיאבון למתוקים. מספיק לי חטיפון יומי קטן של עד 100 קלוריות. בקשר ללחם- אני לפעמים אוכלת 4 פרוסות לחם מלא קל ביום ולפעמים את הארוחה עם היוגורט קווקר והתפוח בשביל הגיוון, כי לפעמים אני מאוד רוצה את הלחם. אני אבל מאוד מקפידה באדיקות שזה לעולם לא יהיה יותר מ- 4 פרוסות. וכמובן, התחלתי למדוד מנת פחמימה לצהריים בכוס דורלקס ולא בספל ולא לפי העיין. הכמויות זה כל העניין . שמדברים על ירידה במשקל אי אפשר לרזות ולאכול כמה שרוצים. גם לא בחלבונים כי עובדה שכשלא עשיתי לפי תפריטים אלא פשוט אכלתי (כמה שרציתי) אז עליתי במשקל....כן אפשר לאכול קצת יותר חלבונים עם דגש על קצת, נניח עוד כף גבינה לבנה או עוד יוגורט . בעיקרו..אם אוכלים הרבה יותר חלבונים לא רואים ירידות...(אפילו עליות..מהרבה דיאטה*) ...וטיפ נוסף שעליתי עליו ממש השבוע זה מנת מרק ירקות טחונים בצהריים (ואפילו שתיים...) זה מאוד עוזר לי, כלומר או ברוקולי קפוא וטחון או לקט נורמנדי קפוא מבושל וטחון עם אבקת מרק קנור ובצל מטוגן בכף שמן בהתחלה, שזה רך פשוט טוחנים בבלנד וזה טעים מלא סיבים ומשביע ובעיקר מרגיע מאוד תיאבון ייתר שיש עכשיו בחורף. טיפ נוסף שמאוד עזר לי השבוע זה תה ירוק. יש לויסוצקי תה ירוק מרווה שמאוד טעים לי ואני שותה כאלו 2 או 3 ביום (מקווה שתה ירוק לא מזיק אם שותים 3...) לפעמים גם תה אדום , או מיים רותחים עם מקל קינמון שזה מאוד עוזר לי כשבא לי מאוד מתוק ואי אפשר...דבר נוסף זה שוקו על בסיס אבקת קקאו (של עוגות ללא סוכר בכלל) כזו של עלית- כפית, 2 סוכרא עם הרבה מיים רותחים מהקומקום ומעט מאוד חלב (ס"מ אחד של חלב) גם זה מאוד עוזר נגד התקפות של בא לי מתוק פשוט מרגיע מאוד...והאמת- אני מצליחה לרזות עם זה. תמיד שתיתי ככה שוקו גם שהייתי הרבה יותר רזה מעכשיו..כמובן, שאני שמה לב לא לשתות הרבה חלב כי קשה לרזות עם הרבה חלב ....בקיצור..אלו הדברים שעזרו לי השבוע ובעיקר ומה שהכי עזר לי זה לאכול לפי כמויות של תפריטים רגילים צבעוניים (אפילו לא מקופל) ולגוון ולשחק בין התפריטים מודולרית לקחת בוקר/ צהריים/ ערב מתפריטים שונים וזה תמיד אוכל רגיל טעים ומשביע והאמת שאני אחרי ארוחת צהריים של רבע עוף בתנור וכוס אורז צהוב (עם כורכום) בסמטי ומנת מרק ירקות נורמנדי טחון ובסוף תפוח עץ לקינוח ואני מאוד שבעה ומאוד רגועה ...והתפריטים מאוד משביעים ויש שם אפילו הרבה אוכל...ומספיק בשביל לא להיות רעבים בכלל.....אז, אם "לא הולך" לכם לפעמים בדיאטה...תעשו כמוני, תאמצו בחום תפריט מחמד (בצחוק) ופשוט תאכלו ממנו מה שאתם אוהבים ותגוונו בארוחות שלא יהיה משעמם, ועם תה צמחים ומרק בצהרים פשוט תראו ירידות. אני כמובן, ממשיכה בשיטת הראש הקטן והתפריטים..אני אפילו לא כותבת מה אני אוכלת, פשוט אוכלת לפי תפריט וזה עובד מצויין. אז, הנה נכנסתי למבצע של עד פסח 5 קילו (ואם ירצה השם אפילו יותר....הלוואי 8) אבל ריאלי 4-5 ב3 חודשים והיתרה בהמשך....וכמובן אמשיך בתכנית הזו כי היא מאוד עוזרת לי. אגב, ביצה קשה בערב מאוד עוזרת לי להרגיש שבעה בערב. יום טוב, ובהצלחה לכל הנשקלים באינטרנט והיום בערב תזכרו, בלי פחמימות מחמש ותנסו תפריט זה שווה את זה יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|