11/01/2012 08:51
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב בנות יקרות קודם כל רעותה איזו ירידה מדהימה!!! את על הגל ונכנסת בדרייב להצלחה ובטוחה שמעתה תראי כל שבוע הצלחות. אתמול החתונה היתה חביבה האולם היה יפה מאוד אולמי נסיה מי שמכיר , הגענו החברות מרוגשות ואז התברר שהחופה היתה בצהריים מה שהוריד הרבה מההתלהבות שלנו כי החלק המרגש והכיפי אמור להיות החופה. התיישבנו בשולחנו גוועתי ברעב!!! הזזתי את הפוקאצ'ות לקצה השני , שמתי שני בקבוקי מים של חצי ליטר לידי והתחלתי ללגום כדי להירגע, היו שם סלטים בצלוחיות ממש קטנות זה אומר שאת לוקחת כפית מכל סלט. בחרתי בסלט קצילים על האש,סלט ירוק עשוי מכל סוגי הירוקים וסלט פטריות טעים(ממש כפית מכל דבר) מנה ראשונה לקחתי דג סלומון והכל בגודל דוגמיות אז אכלתי חצי ממנו. מנה עיקרית משום מה הגיע צלחת עם סטייק מיני,קבב מיני ופרגית מיני ללא תוספות של פחמימות בכלל אתן קולטות לא הגיע שום תוספות איזה כיףףף הגיע סלט ירקות מהודר באמצע השולחן וזהווו אז אכלתי את החתיכת פרגית עם סלט וכל הערב מים וריקודים. החמיאו לי ונתנו לי הרגשה יותר כיפית אין על זה בעולםם מאחלת לכם המשך יום קסוםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 08:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בלונדה, אני בטוחה שצלחת את הארוע בהצלחה מרובה וקצרת מחמאות לרוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 07:57
 קרולין Posts: 6651
|
בוקר טוב בלונדה יפהתי, שיהיה לך ולכולנו יום מקסים ובשליטה. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 04:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדוש בוקר נפלא לך,בטוחה ששמרת על הכללים וקצרת מחמאות שסייעו לך לשמור עליהם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 23:55
 רעותה Posts: 869
|
הי בלונדה , מקווה שנהנית בארוע וקיבלת ים מחמאות. אני בטוחה שנראית מליון דולר. אני הייתי גם בארוע..... ביליתי את הערב בחוג של מירי בלוינסקי והיה לי כיף ( 2 פחות). היה מאוד נחמד , מצחיק ואינטימי. פגשתי את ענת ואת קרנושה ועוד מכרות . כל הכבוד על הקידומת החדשה , אני גאה בך מאוד מאוד - באמת!!!!!!!!!!!!!! שבוע טוב רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 19:45
 בלונדה.... Posts: 3603
|
היום אני בארוע.. מבטיחה לשמור על הכללים ולראות את מירי ואתכם על הצלחתתת... נשיקותתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|