12/01/2012 05:16
 dany Posts: 19819
|
כתבו ממש הכל הכל אז המון המון הצלחה כי את פשוט רוצה אז את יכולה. וכל הכבוד על הירידה עד עתה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 04:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ראשית יישר כח על הירידה . האמיני לי הכל עניין של תירגול,הכל בראש. כפי שאת כותבת כשקוראים זה נשמע קל אבל לכל אחת מהכותבות לך כאן יש קבלות של ירידת קילוגרמים רבים ועשיית מהפך באיכות החיים ובוודאי במראה,יקירתי מנסיון לזה אין מחיר וגם לא האוכל הטוב ביותר במסעדה הטובה ביותר. אני מזמן הפסקתי להרגיש מפסידה אלא רק מרוויחה וללא ספק את תפנימי ותלמדי להזמין מנות שבסופו של דבר יהפכו למועדפות עלייך. המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 15:45
 avi_i Posts: 269
|
טלטול דבר ראשון כל הכבוד על שלושה קילו פחות! דבר שני - גם אני עובדת בתפקיד שיש בו המון ישיבות בחוץ, ארוחות צהריים וערב ודרינקים עם לקוחות (באנגליה הכל סובב כל כוס בירה) כך שאני אוכלת כל יום לפחות ארוחה אחת בחוץ. הפיתרון שלי הוא באמת לבחור בחירות נכונות - קודם כל הכל בלי יוצא מהכלל בלי רוטב ולא משנה איזה הוא, שמן זית ולימון בצד וזהו, גם על דגים, על סלטים והכל! ואם מישהו יש לו בעיה עם זה (מלצרים וכאלו שאומרים שככה מכינים את המנה) אני אומרת שאני אלרגית!! ככה אף אחד לא מתווכח. חוץ מזה תמיד תזמיני קנקן מים עם קרח לדוגמא ביום ראשון הלכתי לבארנץ עם חברים באיזה בראסרי מגניב בלונדון, הכל כולל הכל מלא מאפים צרפתים, לחמים, רוטבים, חמאה ומה לא...הזמנתי בנדיקט, בלי לחם, בלי רוטב בקיצור ביצה שלוקה, תרד מאודה וסלמון מעושן בצד. לא נגעתי בלחם, שתיתי אמנם כוס שמפניה אחת (הרע במיעוטו לעומת כל המאפים לדעתי). בקיצור נשימה עמוקה, אורח רוח והמון מים את תצליחי אבי edited by avi_i on 1/10/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 15:25
 קרנושה Posts: 3420
|
ירידה מאד מכובדת! ותאמת להגיד, זה מאד ענין של בחירה. אני החלטתי להיות ממוקדת לפסח. אז הכל ענין של בחירה גם מה אוכלים במסעדות..ומירי תמיד אומרת שבאמת אי אפשר לרדת עם אכילה מרובה במסעדות ואני נוטה להאמין לה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 14:31
 טלטל Posts: 9
|
זה נשמע כ"כ פשוט כשאת מתאתרת את זה הלוואי וזה היה קשור לבחירות שלי אם לצאת למסעדות או לא. אני אספר קצת על עצמי אני מנהלת משרד עורכי דין ורוב הפגישות שלי הן בחוץ שלא נדברעל ארועים ואורחות צהריים עם לקוחות. ישנם ימים שאני פעמיים ביום במסעדה או בבית קפה. היום למשל חזרתי מפגישהת צהריים בחוץ ואחרי שקראתי את כל התגובת שלכן בבוקר הזנמתי סלט ללא לחם וללא רטבים והאמת שהרגשתי מצויין החלטתי שהמטרה שלי היא לרדת ואני לא עוצרת עד שאגיע ליעד אני אקח את עצתך ותחיל להגיד "לא" כפי שכתבת תודה רבה על העידוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 14:04
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי טלטל, מניסיוני, לכל מי שנמצא בתהליך הרזיה ושמירה - יש תקופות שיותר קל להגיד "לא" לפיתויים ותקופות שיותר קשה להגיד "לא" לפיתויים. לכן, כצעד ראשון אני ממליצה לך שתאכלי במסעדות ותצאי לבלות במסיבות לפי התקופה בה את נמצאית. אצלי למשל, בתקופות שיותר קל לך להגיד "לא" לפיתויים, תצאי יותר לבילויים, ובתקופות שיותר קשה לך, תצאי פחות לבתי קפה ומסיבות. אני זוכרת את הפעם הראשונה שכתבתי בפורום הזה. זה היה אחרי שאכלתי בבית קפה וכתבתי כאן שהזמנתי סלט, ואמרתי למלצרית לא להביא לי את הלחם והחמאה שמגיעים לי עם הסלט. הייתי בשוק מעצמי כי אני מתה על לחם וחמאה, ועוד זה מגיע לי בחינם אז כאילו הפסדתי כסף... ברגע שאת עושה את הצעד הפסיכולוגי הראשון - זה יותר קל. ברגע שאמרת "לא" בפעם הראשונה - זה זורם אחר כך. לכן, צעד שני, להגיד "לא". אחרי שכתבתי כאן את קורותיי בבית הקפה, קיבלתי כל כך הרבה חיזוקים, באמת הרגשתי גיבורה. לכן צעד שלישי, הוא לעדכן אותנו כאן במעשייך (לטוב ולרע). החיזוקים שתקבלי יעזרו לך! עלייה בדרגה תהיה להבין שאת יוצאת בשביל החברה ולא בשביל האוכל. זה לוקח זמן עד שמפנימים את זה וחיים את זה, ובתקופות הקשות צריך להפנים מחדש. מחלת ההשמנה הכרונית היא לכל החיים, והמאבק בשומן האכזרי הוא יומ-יומי. בינתיים, כמובן - אל תסתגרי בבית! כמו שמצאנו תחליפים לארוחות ערב בלי פחמימות, אפשר למצוא תחליפים לבילויים עם חברים שאינם קשורים באוכל: הרצאות, סדנאות, סרט (לא צריך לאכול. אפשר להביא מים ומסטיק וזהו), להסתובב בקניון ברגל (סוג של ספורט כשיורד גשם) בלי לקנות ולבזבז כסף, ללכת בטיילת שליד הים (גם בחורף כשלא יורד גשם ואין רוח חזקה מדי - טוב לספורט), תנסי לחשוב על עוד רעיונות ותשתפי כאן. אני בטוחה שנלמד משהו... בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 12:01
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טלטל יקרה קודם כל הירידה היא מאוד יפה והלוואי וכל שבוע תרדי חצי קילו זו הירידה האמיתית והנכונה. הגוף לא מקבל שוק ולא חסר לו כלום. לגביי המסעדות אם זה בצהריים כמעט כל דבר את יכולה לאכול,אם זה בערב יש לך מגוון אפשרויות היום במסעדות ללא פחמימות. מה שיניע אותך לפי דעתי זה הדרייב והרצון ,כשנמצאים בתהליך במאה אחוז רצון לשינוי שום אוכל לא יפתה אותך,צריך לרצות את זה מהקרביים. מאחלת לך המון הצלחה ועם ירידה כזאת בטוחה שההמשך יהיה מעולה. יום טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 11:43
|
תודה רבה לכן אכן הכל מתחיל מהראש ומהבחירות הנכונות אני בהחלט מאמצת את הרעיון ושוב המון תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 11:32
 רייצ'ל Posts: 1323
|
טלטל יקרה, אני בהחלט מסכימה עם שאפתנית ושאר הבנות, זה רק ענין של גישה. יש היום בהמון מקומות עבודה ארוחות צהריים או הסדר עם מסעדות אשר אוכלים שם תמורת תלושים. הפיתויים גדולים אך אין בררה כדי להמשיך בתהליך ולרדת במשקל חייבים לעשות ויתורים על רטבים, מטוגנים וכו' בכל מסעדה או חדרי אוכל במקומות עבודה ניתן לעשות בחירה במנות שאנו אוכלים לכן יקירתי ניתן גם לשבת במסעדה וגם לרזות זה רק ענין של בחירה נכונה. שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 11:25
 שאפתנית Posts: 8392
|
טלטל הכל עניין של גישה. אם את מרגישה מסכנה ומתוסכלת או אם את בוחרת להסתכל על חצי כוס מלאה ולומר לעצמך שאת אוכלת את הדברים הבריאים והמזינים לגופך וזה כבר נשמע ונראה אחרת. מבטיחה לך שאם תחליפי את הדיסק בראש הדברים יראו יותר ברורים ויותר קלים. אנחנו לא מסכנים להפך, אנחנו דואגים לבריאותנו ולגופנו ומבחירה חופשית החלטנו לוותר על כל הדברים הלא בריאים. נכון, מותר פעם ב.. לחטוא ולאכול משהוא לא בריא אך טעים אבל ביום יום אנחנו שומרים ומתחזקים את גופנו וזה מה שאת צריכה לומר לעצמך. במקום העבודה שלי ארוחות הצהריים גם הן בחוץ עם מסעדות שיש למשרד הסדר עימם. אני יכולה לומר לך שאני משתדלת לאכול בארומה סלט ללא רטבים או שאני אוכלת במסעדה שיש בה אוכל ביתי וגם שם אני מקפידה על כמויות, לוקחת יותר ירקות חיים ומבושלים, מנת בשר וכמובן פחמימות. אני לא מרגישה מסכנה כשיושבת מולי חברה עם צלחת פסטה, להפך אני יודעת שאני מזינה את הגוף שלי במה שהוא באמת צריך ואין תחושת קיפוח. יקירתי, הכל בראש!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 11:25
 1103 Posts: 5022
|
טלטל יקרה כל הכבוד שלושה קילו פחות זו התחלה נפלאה שמבשרת המשך מוצלח. יש להבין שבשום מסעדה אין אוכל דיאטטי,מכוון שמכורח המציאות את מרבה לאכול במסעדות, תתנהגי במישנה זהירות.אל תגעי בלחם,לפני הארוחה תשתי כוס מים חמים עם פיסת לימון ונענע. קנקן מים לידך לאורך כל הארוחה.בסיום הארוחה תרחיקי את הכיסא מהשולחן כך תמנעי להמשיך לנשנש בהסאח הדעת. בהצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 10:06
 queen Posts: 77
|
הי טלטל לא יודעת מה להגיד לך כי גם אני בדילמה דומה, אבל כל הכבוד על מינוס 3 ק"ג בנושא המסעדות אני חושבת שצריך ללכת על מה שכולל יותר ירקות (בלי רוטב) ופחות פחמימות, שתית מים או תה צמחים ולא משקה עם הרבה קלוריות (כמה קשה לוותר על השוקו החם....) ואולי להשתדל להגיע שבעה ואז לא מרגישים צורך כ"כ עז בכל מקרה, בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 09:56
|
רציתי לשתף אתכם - התחלתי את התהליך לפני שלושה שבועות והשלתי ממשקלי כבר 3 ק"ג. בשבוע הראשון הורדתי יותר ואח"כ הירידה נעה בין 1-1/2 ק"ג . בהתחשב בסדר היום העמוס שלי שכולל הרבה מאד פגישות וארוחות במסעדות אני חושבת שזה לא רע אבל זה מאד מתסכל לשבת במסעדה ולא לאכל את המנות שאני אוהבת איך מתגברים על זה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|