10/01/2012 08:27
 queen Posts: 77
|
כל הכבוד קרולין אני עוד לא מכירה אותך אבל מהפוסטים שאת כותבת נראה שכל ההערכה מגיעה לך בזכות כמה כיף שמעריכים אותך מבחינה מקצועית, זה נותן כח וחשק להמשיך עוד (כמו הכל דבר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 07:52
 נינוש Posts: 1442
|
קרולין יקרה מברוק מברוק, זה מגיע לך, את נהדרת, כל כך מקצועית , עניינית ונעימה כל הקליינטיות שלך מרגישות את זה. מגיע לך ועוד איך!!!! וכרגיל כל מי שכתב גנב לי את המילים מהפה!!!! להתראות ביום רביעי הקדוש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 06:45
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרולין יקרה חושבת כמו נחושה אני לא מופתעת בכלל. ממה שהספקתי להכיר וההיכרות איתך היתה קצרה מאוד את אישה מדהימה!!!! בשיחה אחת איתך כבשת אותי עם האכפתיות והטוב לב שלך והפירגונים הבלתי פוסקים. אני בטוחה שקיבלת את זה בזכות ולא בחסד!!! מגיע לך. נשיקות כל הכבוד!!!!ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח יקירה ,אין לי ספק שזה בזכות ולא בחסד. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 04:35
 dany Posts: 19819
|
בראוו גדול גדול יקירתי
קרולין כתב:
תעודת הוקרה מקצועית , שמדברת בעד עצמה ! ( כמובן שלא אכנס לשמות ופרטים, כי זה לא אתר לפרסם את עצמי ולא אף גורם אחר). אבל, הכי הכי הכי חשוב לי זה לשתף אתכם...במעמד המרגש, היוקרתי, המחמם את הלב והנשמה ...הכל היה ב ה פ ת ע ה.....קראו לי לבמה והעניקו לי את התעודה....כמעט התעלפתי מרוב התרגשות אין לי מילים לתאר כמה זה נגע בי..... אני עדיין נרגשת ומלאת גאווה וסיפוק......ואלה בהחלט אותם רגעי האושר בחיים שלנו.....  ועל כך כולי הודיה. מאחלת לכולםםםםםםםםםםםםםם המשך ערב נעים וחמיםםםםםםםםםםםםם. אוהבת המוןןןןן שלכם, קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 00:55
 EFF Posts: 6417
|
שאפו לך קולין אהובה..ומה הפלא ? מי אם לא את ראוי להוקרה ..עם אישיות כמו שלך כובשת ונפלאה, התמדה ונועם -אין הרבה כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 22:51
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין יקרה, אני לא מופתעת, כל מה שאת עושה את עושה בהתמדה, באהבה, מכל הלב, בחוכמת חיים בחן ובחסד, בנתינה ובמקצועיות!! מחיבוק ועד עצה טובה ועד בכלל. גאה בך מאוד ואין ספק שנאמר גם עלייך: אשת חיל מי ימצא..... אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 20:44
 ענת Posts: 3849
|
קרולין כתב:
תעודת הוקרה מקצועית , שמדברת בעד עצמה ! ( כמובן שלא אכנס לשמות ופרטים, כי זה לא אתר לפרסם את עצמי ולא אף גורם אחר). אבל, הכי הכי הכי חשוב לי זה לשתף אתכם...במעמד המרגש, היוקרתי, המחמם את הלב והנשמה ...הכל היה ב ה פ ת ע ה.....קראו לי לבמה והעניקו לי את התעודה....כמעט התעלפתי מרוב התרגשות אין לי מילים לתאר כמה זה נגע בי..... אני עדיין נרגשת ומלאת גאווה וסיפוק......ואלה בהחלט אותם רגעי האושר בחיים שלנו.....  ועל כך כולי הודיה. מאחלת לכולםםםםםםםםםםםםםם המשך ערב נעים וחמיםםםםםםםםםםםםם. אוהבת המוןןןןן שלכם, קרולין.  איזה כיף לשמוע תודה על השיתוף מגיעה לך!!!!ממש מרגש המון הצלחה קבלי חיבוק ענק ואוהב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 20:42
 קרולין Posts: 6651
|
תעודת הוקרה מקצועית , שמדברת בעד עצמה ! ( כמובן שלא אכנס לשמות ופרטים, כי זה לא אתר לפרסם את עצמי ולא אף גורם אחר). אבל, הכי הכי הכי חשוב לי זה לשתף אתכם...במעמד המרגש, היוקרתי, המחמם את הלב והנשמה ...הכל היה ב ה פ ת ע ה.....קראו לי לבמה והעניקו לי את התעודה....כמעט התעלפתי מרוב התרגשות אין לי מילים לתאר כמה זה נגע בי..... אני עדיין נרגשת ומלאת גאווה וסיפוק......ואלה בהחלט אותם רגעי האושר בחיים שלנו..... ועל כך כולי הודיה. מאחלת לכולםםםםםםםםםםםםםם המשך ערב נעים וחמיםםםםםםםםםםםםם. אוהבת המוןןןןן שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|