12/01/2012 05:58
 dany Posts: 19819
|
תותית מתוקה מקווה שאת קמה לבוקר חדש ובריא.................... ואמן נהייה כולנו בקיץ הזה רזות יותר ומרוצות יותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/01/2012 05:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה יקירה ולך החלמה מהירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 21:20
 ענת Posts: 3849
|
tutit כתב:
הי חברות יקרות !תודה על תגובותיכן מחממות הלב.... אני עדיין עם כאב גרון ואנטיביוטיקה מחכה לשיפור במצב הגרון עם השקדים הנפוחים מקווה לצאת מהמחלה עם כמה שפחות כמיהה למתוק ועם כמה שיותר מוטיבציה וכוחות לרזות.....כדי להגיע לקיץ מוכנה...  מאחלת לכולכן שהשומנים יעופו מעליכן עד הקיץ♥ אתן מדהימות בעיני..........ותודה על הפרגון והאהבה שיש פה בפורום המדהים הזה.... תרגישי טוב, ובהצלחה יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 14:39
 tutit Posts: 2431
|
הי חברות יקרות !תודה על תגובותיכן מחממות הלב.... אני עדיין עם כאב גרון ואנטיביוטיקה מחכה לשיפור במצב הגרון עם השקדים הנפוחים מקווה לצאת מהמחלה עם כמה שפחות כמיהה למתוק ועם כמה שיותר מוטיבציה וכוחות לרזות.....כדי להגיע לקיץ מוכנה... מאחלת לכולכן שהשומנים יעופו מעליכן עד הקיץ♥ אתן מדהימות בעיני..........ותודה על הפרגון והאהבה שיש פה בפורום המדהים הזה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 11:08
 הסמויה Posts: 2467
|
היי תותית מקווה שכבר חל שיפור במצבך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 11:03
 קרנושה Posts: 3420
|
מה שלומך הבוקר יקירה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 08:36
 1103 Posts: 5022
|
תותית יקירתי מה שלומך הבוקר האם יש שיפור במצבך? החלמה מהירה בריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 08:29
 המורה Posts: 374
|
תותית יקרה אני די חדשה כאן, קחי לעצמך קצת זמן אם את זקוקה לו. תעזרי בפורום ותנסי להיכנס בחזרה. אל תחמי ואל תתנגדי כי זה מביא עוד מלחמה, תחשבי לאט ובכייף. וזכרי את המשפט: "אני הכי חשובה" ככה התחלתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/01/2012 04:49
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
היי תותית, תרגישי טוב, מגיע לך לנוח ומגיע לך להיות בריאה }{ לא ראינו אותך השבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 16:24
 רבקה Posts: 8411
|
תותית יקירתי אני מרגישה הרבה יותר טוב אך לא לגמרי ההצטננות לא עוזבת ותודה לך על ההתענינות מאחלת לך להרגיש טוב יותר ובמהרה ואנא שובי לשליטה והימנעי מאכילה רגשית שזה איום ונורא הירגעי נישמי עמוק וחיזרי לדרך הסלולה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 13:28
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי תותית, תרגישי טוב, מגיע לך לנוח ומגיע לך להיות בריאה }{
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 12:07
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תותית יקרה אל תתנחמי באוכל לא שווה,כי אח"כ הלחץ יורד והעומס נעלם ואז את נשארת עם האוכל על הגוף ואז מתבאסת מזה ואז ממשיכים לאכול מהבאסה בקיצוררררר כדור שלג שלא נגמר. אז הדרך הטובה לעצור את זה להתנחם במים , מסטיק ובתה צמחים. המשך יום קסום ורגוע..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 09:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
תותית בוקר טוב!!! למרות שאת מאוד עסוקה תשתדלי להיכנס יותר לפורום זה יחזק ויעודד אותך ויקל עליך בשמירה על המסגרת. דיברת על לחץ נפשי ורגשות שמשפיעים עלינו ועל מה שנכנס לפה ואת צודקת אבל את חייבת להיות חזקה ולא לתת לעצמך ליפול בבור הזה כי בחיינו תמיד יהיו רגעים של לחץ נפשי ואסור לנו כל פעם לבטא את זה באוכל שהורס ומשחיט את גופנו ונפשנו. דבר ראשון שאת חייבת לעצמך זה לחזור לשליטה על האוכל וכבר תרגישי יותר טוב עם עצמך ואז החזרה לתכנית תהיה קלה יותר אבל קודם כל לוותר על פח הרגשות טוב לא יצא לך מזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 05:09
|
תותית יקירה טוב לראותך כאן איתנ. למי קל?כל אחד והחבילה שלו וכידוע האוכל לא נותן פיתרון. עוד מעט אביב וכולנו עושות מבצע ירידה ,בואי הציבי לעצמת את המטרה. מקווה שאת חשה בטוב כי הצננות מסביב חוגגות. המון בהצלחה והשארי כאן. נשיבוקים לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2012 04:44
 dany Posts: 19819
|
תותית מתוקה בנוגע לבירכי, אז אני הולכת כל יום על הנעליים המיוחדות ואת יודעת על מה אני מדברת, נדמה לי שיש איזו הטבה, בנוגע לדיאטה אני די במקום כמו שלך, כנראה שיש משהו מאד עמוק שאני אפילו לא מסוגלת לשים עליו את האצבע ולא נותן לי לחזור לשקט הנפשי שהיה לי מקודם........... ואולי אני כן יודעת אך לא מוכנה להודות בפני עצמי........ אך זה יסתדר בסופו של דבר מוכרח!!!!! מקווה שגם את תצליחי לאסוף את כוחותיך ולחזור לאיזה סוג של שפיות וצלילות ושליטה. נשיבוקים ואהבה
tutit כתב:
רבקוש אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב ודני מה שלומך ?איך הרגליים? אקו אהובה אני שומעת שאת בשליטה כל הכבוד ובלונדה שוב בהצלחה בהמשך עד למשקל היעד................. שאפתנית נחושה ענת אשירה נילי קרולין נינוש חיהל'ה וכל בנות פורום מירי בלקין היקרות .............. גם אצלי ההתקררות לא ממש נעלמת שוב הגרון מציק.....אני משתדלת לשמור אבל לא קל לי ..... אולי הקור או הלחץ הנפשי שהתווסף לכל הבעיות ,אני במתח יש לי ימים ממש עמוסים ולא רוצה לבכות לכן אבל זה ממש משפיע לי על האכילה.......... כמו שמירי אומרת פח זבל של רגשות והכל מתבטא באכילה ................אצלי לפחות.... רוצה לחזור לשליטה ולא ממש מצליחה.............מקווה להכנס ולדווח שיש שיפור אוהבת אתכן מכל ליבי והמשך שבוע מוצלח לכולנו......... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 22:45
 נחושה Posts: 6982
|
הבוקר נסעתי או יותר נכון עמדתי בפקק אחרי רכב עם סטיקר: התעוררת בבוקר בריא ושלם זה העיקר, כל השאר זה בונוס....או משהו כזה... לפי דבריה של מירי העיקר שבריאים אבל לא פחות חשוב - עושים!!! החלמה מהירה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 22:11
 1103 Posts: 5022
|
טוטי יקרה תרגישי טוב החלמה מהירה האכילה לא תועיל מימלא,אנה חזרי לשליטה ולדיאטה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 20:46
 ענת Posts: 3849
|
הי יקירה, תרגישי טובֱֱשמרי על עצמך!!! וחבל על האכילה הזאת היא לא מוסיפה כנסי לכאן ושתפי !!!כולנו כאן איתך קבלי חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 20:24
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, תרגישי טוב, תשמרי ותדאגי לעצמך !!! וכמה שלא קל.....שווה להמשיך להשתדל ולחזור לשליטה. בהצלחה ותמיד כאן בשבילך. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2012 20:08
 tutit Posts: 2431
|
רבקוש אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב ודני מה שלומך ?איך הרגליים? אקו אהובה אני שומעת שאת בשליטה כל הכבוד ובלונדה שוב בהצלחה בהמשך עד למשקל היעד................. שאפתנית נחושה ענת אשירה נילי קרולין נינוש חיהל'ה וכל בנות פורום מירי בלקין היקרות .............. גם אצלי ההתקררות לא ממש נעלמת שוב הגרון מציק.....אני משתדלת לשמור אבל לא קל לי ..... אולי הקור או הלחץ הנפשי שהתווסף לכל הבעיות ,אני במתח יש לי ימים ממש עמוסים ולא רוצה לבכות לכן אבל זה ממש משפיע לי על האכילה.......... כמו שמירי אומרת פח זבל של רגשות והכל מתבטא באכילה ................אצלי לפחות.... רוצה לחזור לשליטה ולא ממש מצליחה.............מקווה להכנס ולדווח שיש שיפור אוהבת אתכן מכל ליבי והמשך שבוע מוצלח לכולנו.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|